x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 31 mai / 1 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 31 mai / 1 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Mai 2014   •   21:50
Horoscop de weekend, 31 mai / 1 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Finalul acestei saptamani este favorabil ingrijirii gospodariei si dialogurilor cu membrii familiei. Ar fi bine sa stai mai mult acasa, printre cei dragi, sa iti vizitezi rudele sau sa mergi in locurile natale. Posibil sa te necajesti datorita faptului ca ai planuri marete pentru imbunatatirea conditiilor in spatiul de locuit, dar fie bugetul cheltuielilor nu iti permite, fie un membru al familiei iti pune bete in roate. Fii intelegator cu toata lumea.

Taur
Se contureaza intalniri agreabile cu prietenii sau rudele apropiate. Schimbul de idei desfasurat zilele acestea iti va aduce o noua perspectiva asupra vietii. De asemenea sunt bine sustinute procesele de invatare-evaluare, fie in cadru oficial, fie intr-un cadru personal, individual. Gandirea si comunicarea iti vor fi rafinate, iar vocabularul ales pentru discutiile cu ceilalti iti va aduce apreciere si sustinere. Calatoriile scurte pot fi frecvente.

Gemeni
Finalul acestei saptamani iti aduce cheltuieli diverse. Beneficiezi de idei bune pentru organizarea bugetului, mai ales ca se tot contureaza venituri noi din surse neabordate pana acum. Totusi fii prudent si evita extravagantele sau planurile de investitii pe termen lung. Duminica, in mod special, energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi usoare. Persoana iubita sau copiii iit pot crea neplaceri.

Rac
Senzatia ca toata lumea este a ta este foarte pregnanta si vizibila. Ai chef de a rasturna muntii din loc, insa tine cont de faptul ca stau bine acolo unde sunt. Iti sunt favorizate activitatile legate de ingrijirea corporala, de schimbarea sau inoirea garderobei sau pur si simplu hoinareste prin locurile preferate. Totusi poti demonstra mult subiectivism in cele discutate astazi sau in decizii, de aceea lasa temele importante pentru zilele urmatoare.    

Leu
Sunt zile bune pentru interiorizare, discretie si multa odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si osos, insa recomandabile sunt doar terapiile naturiste. Dialogurile de taina cu persoane de incredere din anturajul apropiat iti pot aduce informatii pretioase legate de planurile tale de viitor. De asemenea iti poti trasa alte directii de viata care vor avea ecouri pe multi ani de acum incolo.

Fecioara
La sfarsitul acestei saptamani esti inconjurat de multi prieteni si sustinatori. Se intrezaresc premisele unor relatii de prietenie noi, care le vei putea duce multi ani de acum incolo. Totusi exista si posibilitatea aparitiei neplacerilor, fie datorita opiniilor diferite dintre tine si ceilalti, fie pur si simplu datorita intelegerii gresite a temelor discutate. Fii echidistant fata de toata lumea si observa atent ce se petrece in preajma ta.

Balanta

Luminile rampei sunt atintite asupra ta, asa incat pregateste-te atent pentru intalnirile si dialogurile in care vei fi implicat. Fie la serviciu este o adunare oficiala cu sefii sau cu partenerii socio-profesionali, fie acasa alaturi de rude trebuie sa participi la reuniuni familiale cu fast. Farmecul pe care il degaji asupra tuturor, vorbele alese cu grija pe care aproape fara sa iti dai seama le folosesti din plin, iti vor aduce multi sustinatori si multe aplauze la scena deschisa.

Scorpion
Zilele aceste sunt favorabile imbogatirii palmaresului tau educational, fie participand la cursuri de weekend, fie studiind teme necesare dezvoltarii tale personale si profesionale. Daca esti implicat intr-o forma de scolarizare oficiala este posibil sa apara divergente serioase de opinie intre tine si ceilalti. De retinut ca tu esti acela care are nevoie sa isi remodeleze intelectul pentru a avansa pe toate planurile vietii cotidiene.

Sagetator
Cheltuielile comune cu altii, dar si bunurile folosite alaturi de partenerul de viata sau alaturi de colaboratorii profesionali sunt temele principale ale acestor zile. Bine este sa fii prudent si sa iti achiti la timp datoriile. Evita planurile financiare pe termen lung, deoarece gandirea iti este umbrita si poti lua decizii gresite. Rezuma-te deocamdata doar la cheltuielile cotidiene si nu-i lasa pe altii sa profite de resursele tale materiale.

Capricorn
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Ceea ce se petrece in acest sector de viata si activitate este posibil sa iti displaca total, insa tu esti acela care are nevoie de transformari profunde la toate nivelurile fiintei interioare. Se schimba partenerii, fie de viata, fie de afaceri, se schimba sau se finalizeaza activitatile socio-profesionale comune cu altii. Cuvantul de ordine este si va fi multa vreme de acum incolo, schimbarea. 

Varsator
Chiar daca este weekend se pare ca tu iti vei continua activitatile de la serviciu sau te vei afunda in treburile de rutina ale gospodariei. Ai sanse mari pentru a-ti organiza eficient resursele necesare indeplinirii cu succes a tot ceea ce ti-ai propus. Duminica fii prudent la sanatate, deoarece este vulnerabila. Se recomanda odihna, detasare de tumultul cotidian si plimbari relaxante in aer liber alaturi de cineva drag.

Pesti
Veselia si cheful de distractii vor atinge zilele acestea cote mari. Sunt momente bune pentru a te relaxa cu un hobby sau pentru intalniri romantice. Totusi evita situatiile frivole sau excesele culinare. Persoana iubita iti poate crea neplaceri, de aceea fii prudent si atent la nevoile sale. Copiii sunt o alta tema demna de luat in calcul la finalul acestei saptamani. Petrecerile surpriza se vor tine lant.

Astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×