x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9/10 august 2014. Persoana iubită sau copiii le creează neplăceri Fecioarelor!

Horoscop de weekend, 9/10 august 2014. Persoana iubită sau copiii le creează neplăceri Fecioarelor!

09 Aug 2014   •   00:00
Horoscop de weekend, 9/10 august 2014. Persoana iubită sau copiii le creează neplăceri Fecioarelor!
Berbec
Esti inconjurat de multa lume zilele acestea. Pe de o parte anturajul familial, pe de alta parte cel socio-profesional te provoaca mult. Atentia iti va fi retinuta in mod special de catre relatia cu prietenii si de cele sentimentale. Parese ca esti indragostit sau cel putin ai un chef exacerbat de aventuri si frivolitati. Un prieten iti va povesti diverse lucruri interesante legate de copii sau de cineva drag. Fii cumpatat in toate!

Taur
Zilele acestea sunt potrivite activitatilor culturale, calatoriilor lungi sau dialogurilor cu persoanele aflate dincolo de granitele tarii. Posibil sa intampini contradictii intre planurile tale gandite minutios de multa vreme si ceea ce ti se ofera acum. Ar fi bine sa te adaptezi din mers situatiilor ivite si sa extragi ceea ce iti este de folos. Duminica fii prudent in relatiile familiale.

Gemeni
Sambata este rost de bani, bunuri sau servicii folosite alaturi de altii. Sunt posibile cheltuieli, fie pe taxe, impozite sau alte tipuri de datorii, fie pe bunuri necesare traiului cotidian. Nemultumirile legate de sectorul financiar sunt nefondate, pentru ca tu ai nevoie sa iti schimbi felul in care te raportezi la sectorul material al vietii. Duminica sunt momente bune pentru a te delecta cu un film bun sau cu o carte filozofica.

Rac
Sambata poti lamuri chestiunile parteneriale care treneaza de multa vreme. Poate fi vorba despre actiuni ramase nerezolvate alaturi de partenerul de viata, dar vor intra in discutie si colaborarile profesionale in care esti implicat. Unele episoade parteneriale se vor finaliza defintiv, intrucat s-au epuizat invatamintele ce trebuiau extrase din ele. Duminica esti retras si cufundat in gandurile tale.

Leu
Zilele acestea esti capricios si cu greu ti se poate intra in voie. Pe de o parte, sanatatea lasa de dorit, fiind nevoie de ingrijiri speciale si pe indelete. Rezerva-ti momente de relaxare si odihna. Insa, pe de alta parte, evenimentele exterioare, in special cele in care sunt implicati partenerul de viata sau colaboratorii profesionali, te provoaca mult. Gandeste-te si la alte relatii care trebuie modificate sau chiar dizolvate.

Fecioara
Persoana iubita sau copiii iti creeaza neplaceri mai ales sambata. Este vorba de fapt despre clasicul conflict intre generatii, care reapare la un anumit interval de timp pentru a dizolva asperitatile aparute in segmentul afectiv. Esti vulnerabil atat fizic, cat mai ales mental, de aceea fii prudent. Evita discutiile contradictorii si lasa-i pe ceilalti sa traiasca cum vor. Relaxeaza-te in aer liber, alaturi de cei dragi.

Balanta
Sambata sunt momente bune pentru a te ocupa de casa si treburile ei. Posibil sa fii nevoit sa investesti sume consistente de bani in structura casei, spre exemplu pentru a construi, a zugravi, a imbunatati conditiile de locuit. Sustinerea membrilor familiei lasa de dorit, insa cu rabdare si discernamnt ai putea sa ii convingi de importanta actiunilor si deciziilor tale. Pana la urma, totul se va rezolva favorabil si pentru tine si pentru cei dragi.

Scorpion
Weekendu-ul iti poate aduce calatorii pe distante scurte, fie in vizita la rude si prieteni, fie in scop profesional. Orice ai intreprinde fii prudent si circula atent, indiferent de mijlocul de locomotie folosit. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, dar arcul este la tine. Relaxeaza-te, lasa-i in pace pe ceilalti si descarca-ti surplusul energetic in bai de soare si de aer. Duminica se recomanda linsitea si confortul casei.

Sagetator
Se contureaza intalniri si dialoguri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Sambata posibil sa fii nevoit sa aloci o suma de bani pentru a cumpara cadouri unei rude sau unui prieten. Segmentul financiar este precar, mai ales in ceea ce priveste veniturile tale din activitatea profesionala. Partenerul de viata sau o ruda te vor sustine material deocamdata. De aceea cheltuieste cu masura.  

Capricorn
Sambata ocupa-te in mod special de tine. Sunt momente favorabile de a te rasfata la cumparaturi prin magazinele preferate, la o sedinta de masaj sau pe malul unei ape, admirand peisajul si oamenii. Duminica vor interveni chestiuni financiare legate de locul de munca unde activezi. Poate fi vorba despre informatii sigure ca vei primi salariul, o prima sau alte tipuri de favoruri. Dar evita planurile financiare marete!

Varsator
Important final de saptamana in ceea ce priveste relatiile parteneriale. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaborarile profesionale vei simti foarte clar ca s-a ajuns la un final inevitabil. Greu te desprinzi de trecut, de oameni alaturi de care ai visat sa iti petreci tot restul zilelor. Insa vino in intampinarea energiilor astrale care te ajuta sa pui ordine si disciplina in sectorului profesional, dar si in cel conjugal.

Pesti
Discutiile de sambata purtate cu prietenii, sustinatorii sau protectorii te vor ajuta sa iti dai seama ca trebuie sa iti schimbi mentalitatea conform vremurilor pe care le traim. Senzatia ca iei greu decizii, ca iti este greu sa actionezi in vreun fel este la cote mari, de aceea nu forta nota. Rezerva-ti momente de liniste si singuratate pentru a te gandi pe indelete si in ritmul tau la noi planuri de viata.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop