x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9-10 iunie. Scorpionii petrec timp singuri

Horoscop de weekend, 9-10 iunie. Scorpionii petrec timp singuri

08 Iun 2018   •   15:00
Horoscop de weekend, 9-10 iunie. Scorpionii petrec timp singuri

Berbec

Weekendul acesta înveţi să scapi de frici. Astfel, călătoriile din acest weekend te ajută să te dezvolţi pe mai multe planuri, iar atitudinea cu care o să începi săptămâna va fi una puternică. 

Taur

O problemă dintre tine şi un prieten va fi mai apăsătoare decât în mod normal, astfel că un conflict este mai aproape decât ţi-ai imaginat.

Gemeni

În acest weekend îţi vei pune unele întrebări legate de cariera ta, dar şi dacă reputaţia pe care o ai este cea pe care ţi-o doreşti.

Rac

Eşti mai sensibil decât în mod normal şi eşti uşor de influenţat de cei din jur. Adopţi atitudinile lor foarte repede. Încearcă să crezi mai mult în tine.

Leu

Ai aşteptări mari de la propria persoană, ceea ce este bine, însă în acest weekend pui mai multă presiune decât în mod normal asupra ta.

Fecioară

Fie că eşti sau nu într-un cuplu, începi să te simţi dezamăgit de relaţii în general, iar motivul are legătură cu tine şi cu lipsa de timp pe care o acorzi relaţiilor.

Balanţă

Petreci mult timp cu persoana iubită, iar acest lucru te face să te relaxezi mai mult decât ţi-ai fi putut imagina. Ai un weekend extraordinar.

Scorpion

Nu vrei să petreci timp cu nimeni, ci doar să stai singur, pentru a te ocupa doar de tine. Citeşti, te uiţi la filme şi faci doar ceea ce te face fericit.

Săgetător

Simţi nevoia să schimbi peisajul, iar dacă acest lucru nu se întâmplă starea de spirit pe care o capeţi nu-ţi permite să părăseşti locuinţa.

Capricorn

Ai un weekend aglomerat. Între muncă şi curăţenie reuşeşti să mai tragi câte o gură de aer, însă la sfârşitul weekendului vei fi împăcat cu faptul că ai rezolvat tot ceea ce ţi-ai propus.

Vărsător

 În acest weekend tot ceea ce îţi doreşti să faci este să te distrezi. Fie că ieşi în oraş cu prietenii, fie că vă strângeţi la cineva acasă, distracţia va fi garantată.

Peşti

Nu îţi pierde încrederea în propria persoană şi nu renunţa la lucrurile care te fac fericit. Orice lucru de care te îndoieşti este doar temporar.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend iunie 9-10