x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de dragoste, 22 - 28 ianuarie 2024: „Ai suficient curaj să crezi în iubire încă o dată”

Horoscop de dragoste, 22 - 28 ianuarie 2024: „Ai suficient curaj să crezi în iubire încă o dată”

de Moira Dună    |    22 Ian 2024   •   18:30
Horoscop de dragoste, 22 - 28 ianuarie 2024: „Ai suficient curaj să crezi în iubire încă o dată”
Sursa foto: Hepta

Dragostea trebuie să fie atât un act de curaj, cât și de încredere. Pentru a le avea pe amândouă, totuși, înseamnă că trebuie să găsești și un echilibru între a fi cu picioarele pe pământ și a te preda riscului pe care marea iubire ți-l va cere. Când le poți găsi pe amândouă, nu numai că vei crede în magie, dar găsești și acel spațiu dulce și sigur de a ști că iubești și ești iubit.

„Ai suficient curaj să crezi în iubire încă o dată” - Maya Angelou.

Săptămâna începe când Venus, planeta iubirii, intră în semnul de pământ al Capricornului. Acest lucru creează un accent pe relații mai serioase și dedicate, deoarece nu cauți doar o întâlnire distractivă pentru vineri seara, ci un adevărat partener de viață.

Pentru relațiile existente, acesta poate fi o perioadă de creștere imensă și angajament reînnoit. Cei care se cunosc de puțin timp pot descoperi că acest tranzit ajută la realizarea genului de relație care are cu adevărat potențialul pe care l-au căutat.

Pe măsură ce Venus pregătește scena pentru împământare, în timp ce se deplasează în Capricorn, Luna Plină din Leu se ridică, inspirând mai mult curaj și determinare în a urmări și a atinge dorința inimii tale. Luna Plină din semnul de foc intens al Leului creează un moment de realizare că nimic nu vine la tine decât dacă vrei.

În timp ce există întotdeauna un echilibru între suprasolicitarea pentru dragoste și gândul că te va găsi în cele din urmă, vei fi mai înclinat să-ți îmbrățișezi puterea interioară, să vorbești și să acționezi cu adevărat din inima ta.

Luna Plină din Leu aduce declarații dramatice de dragoste și dorință care vor alimenta surprinzătoarea întorsătură a evenimentelor ce vor avea loc pe măsură ce Uranus se deplasează prin Taur. Uranus este cunoscut ca marele trezitor pentru modul în care te ajută să îți redirecționezi calea, astfel încât să poți înțelege mai bine evenimentele și să știi că te afli exact acolo unde trebuie să fii.

Folosește această energie pentru a-ți onora nevoile logice în relația ta, dar amintește-ți că dragostea nu este doar logică, ci și dorință, foc și entuziasmul de a fi găsit pe cineva fără de care pur și simplu nu vrei să trăiești.

Marți, 23 ianuarie
Venus se transformă în Capricorn și aduce o mai mare stabilitate în relațiile tale romantice. Venus guvernează problemele inimii, iar în Capricorn dorința ta de iubire și afecțiune devine mai întemeiată și mai stabilă. Venus în Capricorn caută loialitate și demonstrații pentru a se simți cel mai iubit. Conversațiile despre planurile relației tale devin importanteși creează o fundație pentru succes. în orice mod ai defini asta în conexiunea ta.

Dacă vrei să te  reconectezi cu un partener existent sau să găsești o nouă relație de durată, Venus în Capricorn te poate ajuta să deveii mai serios șîn ceea ce vrei. Acest lucru va crea mai puțină dorință de aventuri romantice și, în schimb, te va împinge spre găsirea unei iubiri în care poți continua să crești.

Joi, 25 ianuarie
Luna Plină în Leu apare ca un memento pentru a îmbrățișa curajul de a urmări ceea ce și pe cine dorești. O Lună Plină este un timp de finalizare și un ciclu de sfârșit. Acest ciclu lunar special în Leu a început pe 16 august 2023, așa că poți reflecta la acel moment și la ceea ce s-a întâmplat de atunci pentru a te ajuta să vezi ce poate apărea cu această Lună Plină. Având în vedere că există atât de multe sfârșituri dramatice, atât în astrologie, cât și în viață, în acest moment este important să reții că nu înseamnă că se pregătește o despărțire, ci un nou moment de creștere care să te ajute să intri într-un un nou mod de a ne iubi unul pe altul.

Leul este  guvernat de  Soare, în toată îndrăzneala sa, așa că Luna tinde să fie mai puțin confortabilă aici, dar are un efect profund asupra ta și a relației tale. Mai mult decât orice alt semn, Leul reprezintă dorința și nevoia de a-ți urma inima, chiar împotriva tuturor obstacolelor. Pe măsură ce o face, te ajută să înțelegi de ce curajul este cu adevărat necesar pentru a-ți manifesta dorințele inimii.

Sâmbătă, 27 ianuarie
Mersul lui Uranus prin Taur, crează o fereastră puternică până la 1 aprilie pentru a îmbrățișa schimbările și a începe să lucrezi la un nou capitol în viața ta. Uranus reprezintă evenimentele bruște și adesea surprinzătoare care au loc în viața ta, ajutându-te să-ți redirecționezi calea sau aduce o mai mare claritate. Cunoscută ca planeta șocului și a venerării, ajută la apariția evenimentelor divine în viața ta, astfel încât să poți îmbrățișa procesul de schimbare și transformare.

Pe măsură Uranus se îndreaptă spre Taur, temele și situațiile din viața ta încep o perioadă în care toate planetele majore sunt directe. Când toate planetele sunt directe, ești încurajat să profiti de această energie și să faci planuri, să inițiezi idei noi și să lucrezi pentru a crea viața și relația pe care le dorești, deoarece înseamnă că universul este cu adevărat de partea ta.

Horoscopul dragostei pentru toate zodiile:

Berbec
Cea mai bună zi a iubirii: joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu 

Venus intră în Capricorn marți, 23 ianuarie, luminându-ți acest sector cu bucurie și aducând o energie mai ușoară în viața ta romantică. În timp ce Capricornul este un semn de pământ întemeiat, în acest domeniu al vieții tale îți permite să te concentrezi și să prioritizezi mai multe aspecte ale vieții care îți aduc fericire și bucurie. Indiferent de locul în care te afli cu obiectivele tale romantice în acest moment, fă-ți timp pentru a lucra la ceea ce te face fericit.

Energia Capricornului guvernează și familia și copiii, așa că dacă ți-ai dorit să întemeiezi o familie, s-ar putea să ai un succes mai mare în această perioadă. În cele din urmă, Venus în Capricorn te va ajuta să alegi bucuria și îți amintește de ce te-ai îndrăgostit de partenerul tău.

Taur

Cea mai bună zi a iubirii: joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu 

Luna Plină în Leu va răsări în sectorul casei și al familiei tale joi, 25 ianuarie, oferindu-ți un moment de reflecție profundă și conștientizare despre creșterea ta. Acest lucru se poate lega de planurile pe care le-ai avut de a te muta sau de a-ți întemeia propria familie. Dacă nu va apărea nimic în cadrul acestor teme, atunci poate că acesta este momentul să te scufunzi mai adânc în vindecarea ta sau să te reconectezi cu rudele îndepărtate pentru a crea mai mult din acea legătură de familie pe care o cauți.

În timpul Lunii Pline în Leu ești mai întâi îndemnat să te întorci acasă la tine. S-ar putea să te trezești că încetinești în această perioadă, acorzi mai multă atenție îngrijirii de sine sau dorești să stai mai mult acasă. Ai încredere că, chiar dacă este vorba doar să plănuiești o noapte romantică cu partenerul tău, va fi exact ceea ce tu și relația ta au nevoie.

Gemeni
Cea mai bună zi a iubirii: marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn

Venus se va muta în Capricorn marți, 23 ianuarie, evidențiind casa ta a intimității. În acest spațiu, ideea partenerilor de viață este puternic aspectată deoarece ești încurajat să vindeci orice pauze recente și să te reconectezi cu persoana care a fost mereu alături de tine. Venus este planeta iubirii și  te poate ajuta să privești totul cu un ochi mai blând și să găsești mai ușor iertarea.

Pe măsură ce te pregătești să-ți schimbi viața în moduri de neimaginat, în 2024, nu subestima importanța conexiunii tale sau în a crea momente profunde cu partenerul tău. Când poți vedea că energia pe care o pui în relația ta este ceea ce investești, atunci poți înțelege pe deplin impactul pe care îl are relația ta asupra alegerilor pe care le faci în viața ta.

Rac
Cea mai bună zi a iubirii: marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn

Totul este pe cale să se îmbunătățească, ceea ce este exact ceea ce ai sperat. Venus, planeta delicioasă a iubirii și a relațiilor, se transformă în Capricorn, conducătorul sectorului tău romantic, marți, 23 ianuarie. Acum că Pluto s-a mutat în Vărsător, inspirând transformarea și o mai mare intimitate, ești în locul în care să-ți deschizi inima din nou.

Poate fi greu să ai încredere în dragoste, mai ales după ce ai fost dezamăgit. Indiferent dacă ești singur sau dacă încerci să te reconectezi cu un partener existent, va trebui să ai curaj și să crezi din nou în dragoste. Deși orice ai trecut recent s-ar putea să se simtă încă destul de proaspăt, acum este timpul să-ți lași inima să creadă îniubire.

Leu
Cea mai bună zi a iubirii: marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn

Venus se va schimba în Capricorn marți, 23 ianuarie, ajutându-te să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci pentru tine, astfel încât să poți arăta ca cel mai sănătos sinele tău. Venus este planeta iubirii, iar Capricornul te ajută să înveți să ai mai multă grijă de tine, astfel încât să poți crea relația sănătoasă pe care ți-o dorești. De asemenea, s-ar putea să descoperi că, din cauza schimbării rutinelor sau programului tău, ajungi și să întâlnești pe cineva nou care reaprinde focul iubirii din tine.

Pe măsură ce Venus se transformă în Capricorn, acordă-ți un moment pentru a reflecta la ceea ce ai nevoie pentru a te simți cel mai bine. Fie că este vorba de un timp mai mare de inactivitate, de meditație sau de concentrarea asupra sănătății tale mintale, acum este momentul să începi să aduci schimbări, astfel încât să poți aborda dragostea în modul în care știi că poți. Când începi să ai o relație sănătoasă cu tine însuți, devine mult mai ușor să construiești una și cu o altă persoană.

Fecioară

Cea mai bună zi a iubirii: marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn

Venus se va schimba în Capricorn marți, 23 ianuarie, luminându-ți sectorul de bucurie și aducând o energie mai ușoară în viața ta romantică. În timp ce Capricornul este un semn de pământ întemeiat, în acest domeniu al vieții tale îți permite să te concentrezi și să prioritizezi mai multe aspecte care îți aduc fericire și bucurie. Indiferent de locul în care te afli cu obiectivele tale romantice în acest moment, fă-ți timp pentru a face ceea ce te face fericită.

Energia Capricornului guvernează și familia și copiii, așa că dacă ți-ai dorit să întemeiezi o familie, s-ar putea să ai un succes mai mare în această perioadă. În cele din urmă, Venus în Capricorn te va ajuta să alegi bucuria și să-ți amintească de ce te-ai îndrăgostit de partenerul tău.

Balanța
Cea mai bună zi a iubirii: marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn

Energia Capricornului guvernează sectorul tău de vindecare, care include și acele aspecte ale copilăriei tale sau ale rănilor generaționale la care s-ar putea să mai lucrezi. Cu Nodurile Lunare în semnul tău și în Berbec, până în 2025, te simți încrezător că te vei vindeca în toate modurile pe care le dorești și vei avea dragostea la care ai visat.

Venus în Capricorn te poate ajuta nu numai să te concentrezi asupra chestiunilor de vindecare romantică pentru a atrage sau a construi relația pe care o cauți, dar te poate ajuta și la încurajarea unui sentiment mai mare de intimitate domestică. Poți folosi acest timp pentru a aborda subiecte precum mutarea împreună. Acest lucru te poate ajuta să realizezi că atunci când te vindeci, creezi și o casă mai sănătoasă pentru ca dragostea să crească.

Scorpion

Cea mai bună zi a iubirii: sâmbătă, 27 ianuarie, Uranus direct în Taur 

Poate că nu te-ai concentrat recent asupra dragostei sau relațiilor, dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe, pe măsură ce Uranus merge prin Taur. Energia Taurului stăpânește asupra relațiilor și dragostei tale romantice, iar Uranus fiind cunoscut drept marele trezitor, poți crede că vei scăpa dw orice stagnare pe care ai simțit-o recent. Ești gata să te îndrăgostești din nou, fie de viață, de un nou partener sau de cineva din trecutul tău, dar pentru a face asta trebuie să lași universul să dirijeze următorul capitol.

Uranus este cunoscut drept marele trezitor, deoarece aduce adesea evenimente neașteptate și surprinzătoare în viața ta, care te ajută să te aliniezi mai aproape de soarta ta. Pe măsură ce îmbrățișați energia lui Uranus din Taur, încearcă să fii deschis la lucrurile care merg altfel decât ți-ai imaginat și fii pregătit pentru surpriza vieții tale deoarece dragostea care ți-a fost menită este și cea pe care o vezi rar venind. .

Săgetător
Cea mai bună zi a iubirii: marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn 

În timp ce Pluto se afla în Capricorn, ai trecut printr-o scufundare profundă pentru a învăța ce meriți din dragoste. Acum, că Pluto s-a mutat în Vărsător, simți o mai mare libertate și autonomie în a-ți putea exprima nevoile cu adevărat. Acum, pe măsură ce Venus intră în Capricorn, pe 23 ianuarie, vei putea profita la maximum de munca ta, în timp ce vei alege în sfârșit dragostea pe care o meriți.

Venus din Capricorn îți oferă abilitatea de a te bucura de cât de multe s-au schimbat în viața ta și cum vezi iubirea. Nu numai că vei simți un sentiment mai mare de iubire de sine, dar vei să știi ce meriți dintr-o relație, ceea ce poate stimula câteva conversații importante cu tine și partenerul tău. Într-un an care deține promisiunea angajamentului și a căsătoriei, amintește-ți că cel mai înalt act de dragoste este să spui adevărul.

Capricorn

Cea mai bună zi a iubirii: joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu

Luna Plină în Leu va răsări în sectorul tău de transformare, ajutându-te să îmbrățișezi tot ceea ce tu și partenerul tău ați avut recent. Având în vedere că Pluto s-a mutat în sfârșit din semnul tău, acum ești în locul unde să trăiești mai autentic. Nu-ți face griji că lucrurile revin la cum erau sau devin din nou mai provocatoare, deoarece acum te afli într-o fază a vieții care este marcată nu numai de ușurință, ci și de iubire.

Energia Leului ajută la încurajarea schimbărilor care promovează o intimitate mai mare și conexiune în relația ta, așa că fii deschis la conversațiile cu partenerul tău, precum și la modul în care veți continua să creșteți împreună. Pe măsură ce începi acest nou capitol al vieții tale, amintește-ți că a fi tu însuți este singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a fi iubit în toate modurile de care ai avut nevoie vreodată.

Vărsător
Cea mai bună zi a iubirii: joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu

Pe măsură ce Luna Plină în Leu răsare în casa ta a iubirii ești pregătit pentru o săptămână uimitoare de afecțiune și conexiune. Această parte a vieții tale a trecut printr-o fază de creștere imensă în 2023, pe măsură ce Venus a mers prin Leu timp de 5 luni, ceea ce înseamnă că această lunație poate aduce ceva până la punctul de fructificare, în care poți simți în sfârșit că luptele sau provocările trecutului sunt în urmă.

Cu Pluto acum în semnul tău, crearea de energie magnetică în jurul tău, dragostea și relațiile vor părea mai ușoare, mai ales când îți amintești să spui adevărul și să rămâi autentic. Acest lucru îți va permite să folosești pe deplin Luna Plină din Leu, ceea ce poate aduce chiar un angajament surpriză sau o întoarcere în relația voastră. Deși poate fi o surpriză, încearcă să vezi lucrurile ca primind, în sfârșit, exact ceea ce ai încercat sămanifesti în viața ta.

Pești 
Cea mai bună zi a iubirii: sâmbătă, 27 ianuarie, Uranus în Taur

Uranus va merge direct prin Taur, evidențiind casa ta de conversații și aducându-te la un moment esențial din viața ta romantică. Deși nu este negativ să ieși uneori din jocul romantic, ești un amant natural și ți-a lipsit acest aspect din viața ta. După cum direcționează mersul lui Uranus, este posibil să apară conversații neașteptate despre viitorul relației tale sau chiar o declarație surpriză.

Este important să fii capabil să rămâi deschis și să nu lași frica de a fi rănit să alunge orice noi oportunități de dragoste sau o conexiune mai profundă. De asemenea, oricât de mult ați avut nevoie de această pauză din jocul romantic, dragostea adevărată nu se va simți deloc ca un joc. Ai încredere în procesul tău de vindecare și lasă-te să crezi în dragoste, mai ales atunci când persoana de lângă tine încearcă să exprime exact cât de mult însemni pentru ea.
 

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste dragoste