x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop ianuarie 2024. Schimbări radicale pentru toate zodiile la început de an!

Horoscop ianuarie 2024. Schimbări radicale pentru toate zodiile la început de an!

de Vali Deaconescu    |    31 Dec 2023   •   14:00
Horoscop ianuarie 2024. Schimbări radicale pentru toate zodiile la început de an!
Sursa foto: Hepta

Horoscop ianuarie 2024. La revedere, 2023, și bun venit, 2024! Ce ne rezervă prima lună a noului an?

În primul rând, să parcurgem evenimentele astrologice ale săptămânilor următoare. Mercur iese din retrogradare pe 2 ianuarie, ceea ce ne va permite tuturor să mergem înainte, liberi de haos. Bucurați-vă de o comunicare mai clară și de mai puține peripeții tehnologice și de transport.

Pe 4 ianuarie, Marte intră în Capricorn, unde prosperă. Vom fi împuterniciți să punem planurile în aplicare și să urmăm pasiunile noastre. O săptămână mai târziu, prima Lună Nouă a anului, în Capricorn, adaugă la acea vibrație de "noi începuturi". Apoi, pe 14 ianuarie, Mercur va intra în Capricorn: așteptați-vă să simțiți o val de responsabilitate; un moment propice pentru multă planificare și administrare.

Sezonul Vărsătorului începe pe 20 ianuarie, aducând emoții intense și îndemnându-ne către autoexprimare. În ziua următoare, Pluto va intra în Vărsător, oferind și inspirație creativă. Veți simți că toată lumea vrea să facă schimbări mari.

Pe 23 ianuarie, Venus, planeta dragostei, frumuseții și banilor, intră în disciplinatul Capricorn, provocând un conflict între dorințele noastre și nevoi. Gândiți-vă: vreți să cumpărați lucruri, dar trebuie să economisiți bani. Frustrant, da, dar un bun memento să prioritizați echilibrul.

Două zile mai târziu, o Lună Plină în Leu poate aduce emoții puternice, așa că pregătiți-vă pentru câteva momente explozive. Apoi, pe 27 ianuarie, Uranus va staționa direct. Acest lucru poate aduce spontaneitate și emoții puternice. Deși nu la fel de dificil ca retrogradarea lui Mercur, acesta poate fi un moment plin de neînțelegeri și regrete. Gândiți-vă bine înainte de a vorbi.

Aceasta este prognoza generală, dar să vedem ce ne așteaptă pe fiecare, în funcție de zodia noastră. Iată horoscopul pentru luna ianuarie:

Berbec (21 martie - 19 aprilie):

Anul trecut a fost marcat de multă îndoială de sine. În ianuarie 2024, lucrurile se vor schimba. Marte, planeta ta, s-a mutat în Capricorn, unde este exaltată. Acest lucru înseamnă că drumul tău va fi deblocat, iar toate planurile la care ai fost atât de entuziasmat pot fi în sfârșit puse în aplicare. Veți intra în ianuarie simțindu-vă inspirat și împuternicit. Ai pus la cale planuri pentru cariera ta și obiectivele viitoare, și acum ești pregătit să le realizezi. Muncește din greu în această lună și vei fi recompensat.

Taur (20 aprilie - 20 mai):

Taur, ai fost în era transformării recent. Ai reflectat asupra unor teme mari, ai încercat să-ți formezi o filozofie personală și să navighezi în schimbările vieții tale. Așteaptă-te la o descoperire în ianuarie; un adevărat moment de iluminare. Vei simți o motivație extrem de puternică și orientată spre scop odată ce aceasta apare. Această energie te va face să vrei să construiești ceva pentru viitor.

Gemeni (21 mai - 20 iunie):

Viața a fost dificilă recent, nu-i așa, Gemeni? Vestea bună: lucrurile sunt pe cale să devină mai ușoare. Nu atât de distractivă: va trebui să depui puțin mai mult efort pentru asta. Ai cerut un pic de liniște, iar aceasta va veni... dacă faci un pic de muncă emoțională. Nu te opune. Înclină-te spre acele aspecte profunde și pregătește-te pentru o eliberare mare odată ce o faci. După acea introspecție, vei dori să privești în jurul tău. Fă din ianuarie luna în care faci eforturi să înțelegi perspectivele altora și să vezi lumea printr-o lentilă proaspătă. Dar amintește-ți că perspectiva ta este valabilă. Este în regulă să iei în considerare o varietate de opinii și să mergi în cele din urmă cu instinctul tău.

Rac (21 iunie - 22 iulie):

Parteneriatul este un mare subiect pentru tine în ianuarie, Rac. Îți dorești să începi o legătură nouă, să întărești cele existente sau să faci puțin din ambele. Dar ești conștient că schimbarea începe cu tine, așa că, la începutul noului an, vei fi gata să începi noi obiceiuri și să elimini orice bagaj pentru a atrage cele mai bune relații în viața ta. Mesajul stelelor: continuă să lucrezi la a fi cea mai bună versiune a ta, iar parteneriatele pe care le dorești vor veni destul de curând.

Leu (23 iulie - 22 august):

Pentru tine, Leu, ianuarie va fi o lună dedicată bucuriei. Ești inspirat să te conectezi cu lucrurile și oamenii care te fac fericit, pur și simplu. Ce te face să zâmbești? Orice ar fi, adu mai mult din asta în viața ta și fii pregătit să faci schimbări în rutina ta pentru a-i face loc. Vrei și o transformare mai mare. Nu este rău deloc, dar rezistă tentației de a grăbi lucrurile. Mergi încet și vizează schimbări pe termen lung, durabile, în loc de revoluții rapide și dramatice. Până la sfârșitul lunii, vei găsi ritmul tău.

Fecioară (23 august - 22 septembrie):

Ai fost concentrat recent asupra vieții tale de acasă; asigurându-te că casa ta, familia și tu însuți emoțional sunt cât mai stabile și sigure posibil. Acest lucru îți va oferi o bază excelentă pentru a avansa cu planuri mari în ianuarie. Ai semaforul verde, așa că profită. Știm că, în stilul caracteristic Fecioarei, ai avut un plan detaliat pentru luni de zile. Nu uita să faci loc și pentru distracție în mijlocul tuturor planificărilor și acțiunilor tale. Ceva nou și incitant este în orizont. Fii deschis la asta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie):

Comunicare, comunicare, comunicare. Te găsești spunând adesea acest cuvânt în ultima vreme? Nu e de mirare: comunicarea clară și onestă este extrem de importantă pentru tine, Balanță. Acesta va fi un mare subiect pentru ianuarie. Încearcă să-ți amintești că nu este vorba doar despre logică și câștigarea unei dispute. Permite-ți să-ți exprimi și emoțiile. Vorbește din inimă și oferă oamenilor din jurul tău același spațiu pentru a-și exprima ei înșiși. În mijlocul lunii, romantismul este pe masă. Vei simți pasiune și vei avea nevoie de un mod de exprimare a acesteia. Singur? Ieși și bucură-te de plăcerea flirtului. Într-o relație? Bucură-te de pasiune atunci când apare, iar dacă mai târziu apare o pauză, nu te streza. La sfârșitul lunii, va veni o senzație de liniște... împreună cu inspirația de a-ți reface spațiul de acasă. Vei fi într-o stare de spirit pentru o transformare interioară.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie):

Ți-ai concentrat eforturile pe construirea valorii tale. Nu doar financiar, ci și din punct de vedere al încrederii în sine. Continuă acest lucru în ianuarie. Lucrează la obiceiuri care să-ți sporească încrederea și nu te mira dacă vei vedea rezultate în jurul mijlocului lunii sub forma unor oportunități noi și incitante. Aventurați-vă, în special când vine vorba de noi prietenii. Conversațiile cu cineva nou te pot învăța multe. Spre sfârșitul lunii, vei simți că ești la apogeul tău. Totul îți va merge bine, vei ști întotdeauna ce să spui... folosește această energie nu doar în relația cu alții, ci și pentru a lucra asupra ta. Dacă ai nevoie de sprijin, cei dragi sunt acolo pentru tine și gata să-ți amintească cât de strălucitor ești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie):

În luna ianuarie, prioritatea ta va fi construirea stabilității. Ai nevoie să te simți în control, iar crearea unei baze solide te va ajuta în acest sens. Asigură-te că știi cu adevărat ce îți dorești înainte de a te lansa în această aventură. Este un moment excelent pentru a reflecta asupra a ceea ce merită cu adevărat timpul și atenția ta. Se prefigurează noi începuturi. Schimbarea se apropie și s-ar putea să nu te simți complet confortabil cu asta (înțelegem – cui îi place cu adevărat schimbarea?). Știi însă că, având o bază solidă de auto-cunoaștere, poți gestiona orice. Lucruri bune se întâmplă – fii atent la oportunități către sfârșitul lunii.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie):

Ceva în subconștientul tău te-a ținut pe loc și știi ce? Te-ai săturat de asta. Este timpul să lași în urmă frica de eșec, loviturile la încrederea în tine, îndoiala. Nu mai vrei nimic din toate acestea. Știi că singurul mod de a eșua este să nu încerci. Este momentul să încerci în mod serios. Pe măsură ce revenirea solară a ta se apropie de final, te pregătești să începi anul cu o versiune motivată, entuziasmată și pregătită să-ți atingă obiectivele. Poate fi ciudat să renunți la o versiune anterioară a ta, chiar dacă știi că nu mai funcționează pentru tine. Mantra ta în această lună este: înainte și în sus. Fă pași înainte și știi că în curând te vei simți mai încrezător în fiecare dintre ei. Lucruri minunate se pot întâmpla, dar cheia este să crezi în tine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie):

Există multă excitație pentru tine în această lună, Vărsător – sezonul festiv, sărbătorile, revenirea solară a ta. Dar în mijlocul tuturor acestor distracții se află și unele lucruri mai puțin plăcute. Ce obstacole îți stau în cale? Ce voci negative îți spun ce să faci? Ce te distrage de la ceea ce contează cu adevărat? Conectează-te cu aceste blocaje ale fericirii și ascultă ce-ți spune intuiția. Este timpul să renunți la ceea ce nu-ți mai folosește. Atunci când eliberezi această dezordine mentală și emoțională, vei fi liber să mergi înainte ca o persoană mai fericită și mai sănătoasă. Odată cu trecerea soarelui și a lui Pluto în zodia ta la mijlocul lunii, această energie va deveni și mai puternică. Îți vei da seama de puterea propriei tale unicități și vei ști că ai capacitatea de a realiza lucruri mari. Fii atent: s-ar putea să simți cum autocritica își face simțită prezența. Fii bun cu tine însuți în această perioadă și știi că pentru fiecare coborâre există o urcare.

Pești (19 februarie - 20 martie):

Pentru tine, Pești, ianuarie este momentul să te întrebi: sunt la cel mai bun nivel al meu? Explorezi în profunzime cariera, visele, obiectivele tale, dar simți că este în sfera socială unde lucrurile nu merg așa cum trebuie. Poate că ar trebui să faci networking? Sau să petreci mai mult timp cu oamenii pe care îi cunoști și în care ai încredere? Ar putea fi momentul să recunoști că unele relații pur și simplu nu funcționează? Către mijlocul lunii, vei simți că ești pregătit să iei decizii dificile și să spui cu adevărat ceea ce simți. Încredere în intuiția ta și fă ce simți că este corect. Odată ce o faci, vor veni lecții importante. Fii atent la tendința de a mulțumi pe toată lumea spre sfârșitul lunii ianuarie. Acum nu este momentul să spui „da” la tot când, de fapt, ai vrea să spui „nu”. Fii sincer cu tine însuți și restul lucrurilor vor cădea în locul lor.

×