x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop decembrie 2020. Te bucuri de iubire, înțelegere și susținere, așa că viața ta sentimentală este cu adevărat împlinită

Horoscop decembrie 2020. Te bucuri de iubire, înțelegere și susținere, așa că viața ta sentimentală este cu adevărat împlinită

30 Noi 2020   •   12:36
Horoscop decembrie 2020. Te bucuri de iubire, înțelegere și susținere, așa că viața ta sentimentală este cu adevărat împlinită
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Luna decembrie se anunță una cu vești bune pe plan sentimental. Viața de cuplu este exact în punctul în care îți dorești și îți dai seama din ce în ce mai mult cât de multe lucruri ai în comun cu partenerul de cuplu. De asemnea, starea de sănătate este una bună. În ceea ce privește viața profesională, aceasta nu iese din rutină, însă încă nu reușești să îți atingi obiectivele.

Taur

Viața personală te face să strigi de fericire. Ești îndrăgostit și simți că poți să faci tot ceea ce îți propui. În plus, această atitudine cu care întâmpini lucrurile te ajută să faci progrese importante la locul de muncă. Este posibil să primești niște bonusuri financiare semnificative, având în vedere eforturile pe care le depui.

Gemeni

În această lună reușești să te cunoști mai bine și, astfel, îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. În plus, îți descoperi pasiuni noi care te ajută să ai mai multă încredere în tine. În ceea ce privește viața de cuplu, te bucuri de sprijin din partea persoanei iubită și apreciezi fiecare moment petrecut în compania acestei persoane speciale din viața ta.

Rac

Nehotărârea te caracterizează, în luna decembrie. Nu știi exact ce îți dorești și ai tendința să treci de la un lucru la altul sau, mai grav, de la o persoană la alta. Dacă ești într-o relație, această atitudine pe care o ai îți va aduce o serie de probleme care nu vor putea fi depășite. Este important să îți acorzi timp pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Leu

Te bucuri de iubire, înțelegere și susținere, așa că viața ta sentimentală este cu adevărat împlinită. În această lună, totuși, atenția ta se îndreaptă spre pasiunile pe care le ai. În sfârșit găsești timpul necesar pentru a-ți perfecționa aptitudinile și chiar începi să vezi primele rezultate importante ale eforturilor pe care le tot depui.

Fecioară

Luna decembrie este despre timp petrecut cu familia. Vrei să stai mai mult în compania acestor persoane importante din viața ta și, de asemenea, să le arăți mai multă susținere. Luna decembrie se anunță a fi una deosebit de relaxantă în care o să reușești să îți reîncarci complet bateriile. De asemenea, primești o veste bună de la locul de muncă.

Balanță

Luna decembrie este despre pasiune. Astfel, indiferent spre ce îți îndrepți atenția, faci totul cu pasiune și dedicare. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și să îi ajuți mai mult pe cei din jurul tău. Ai multă energie pozitivă și reușești să o transmiți persoanelor din jurul tău. În plus, începi să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Scorpion

Este posibil să începi luna cu unele conflicte pe plan sentimental. Nu reușești să acorzi atenție partenerului de cuplu, iar acest lucru o să aducă probleme destul de repede. Încearcă să asculți mai mult și să vorbești mai puțin, pentru ca lucrurile să revină la normal. Pe de altă parte, problemele financiare cu care te-ai confruntat în ultima vreme încep să dispară.

Săgetător

În această lună începi să îți acorzi mai multă atenție. Vrei să îți dai seama care sunt lucrurile care lipsesc din viața ta și ce poți face pentru a te simți mai împlinit. Astfel, la începutul lunii petreci mult timp în compania propriei persoane și, astfel, reușești să atingi echilibrul după care tânjești de atât de mult timp.

Capricorn

Luna decembrie este despre romantism. Începi să privești lucrurile cu mai multă deschidere și pui pasiune în tot ceea ce faci. În plus, îți lași în voie imaginația și îți permiți să te dezvolți din punct de vedere artistic. Astfel, iei o pauză de la tot ce înseamnă responsabilități și reușești, astfel, să te cunoști mai bine.

Vărsător

Luna decembrie vine cu o mulțime de schimbări. Reușești să renunți la o serie de obiceiuri nocive și acorzi mai multă atenție sănătății. Începi să îți asculți corpul, iar acest lucru aduce cu sine mai multă energie pozitivă și mai multă încredere în propria persoană. Ești determinat și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău.

Pești

Prima parte a lunii decembrie este despre tine și despre lucrurile pe care vrei să le duci la bun sfârșit. Începi să înțelegi cât de important este să iei lucrurile pe rând și să acorzi, astfel, mai multă atenție detaliilor. A doua parte a lunii decembrie este despre partenerul de cuplu și despre timpul petrecut în compania acestei persoane importante din viața ta.

×
Subiecte în articol: horoscop lunar decembrie 2020