x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală

Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală

de Vali Deaconescu    |    24 Apr 2024   •   15:45
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop mai 2024. Pe măsură ce ieșim dintr-un sezon puternic afectat de eclipsă, este timpul să luăm tot ce ne-a învățat Mercur în timpul retrogradului și să-l purtăm cu noi în noua lună. Mai promite să fie o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală.

Vom avea un început pasional de lună, când Venus îl va înfrunta pe Pluto transformațional pe 1 mai. Când această energie se combină cu dorința de stabilitate și confort în dragoste adusă de sezonul Taur, probabil că ne va motiva pe toți să găsim un echilibru în viețile noastre romantice. La sfârșitul acestei luni, vom intra în sezonul social Gemeni și vom experimenta o lună plină în Săgetător energetic pe 23. Vă puteți aștepta ca lățimea de bandă socială să se extindă în acest timp și veți fi mai energizat decât de obicei prin interacțiunea socială. Încheiem luna cu Jupiter care intră în Gemeni pe 26 mai, un început important pentru un ciclu de un an.

Berbec

Auzi încă ecourile fiasco-ului eclipsei de luna trecută? Nu te pot condamna dacă da, dar consideră luna mai ca pe un răgaz. Din fericire, ai niște tranzite confortabile care să te fixeze în pământ. Cu Luna Nouă în Taur pătrunzând în sfera ta de securitate interioară pe 8 mai, ia în considerare ce trebuie să rafinezi și de la ce trebuie să te retragi pentru că îți consumă prea mult timp și energie. Chiar și lucrurile care odinioară te făceau să te simți bine s-ar putea să nu te mai inspire la fel de mult acum, și cu toții știm cât de important este să te simți inspirat pentru tine la fel de mult ca și să ai oxigen. Puțin mai târziu, pe 16 mai, Mercur se mută în Taur, oferindu-ți o mână de ajutor pentru a-ți încetini mintea hiperactivă și a aduce mai multă liniște în programul tău de zi cu zi. Planifică o escapadă de weekend rapidă pentru a onora Luna Plină în Săgetător care pătrunde în casa ta a explorării pe 23 mai.

Taur

Cu Luna Nouă în Taur care te luminează, ai putea primi un mic impuls de noroc pentru eforturile tale de vizionar. Știu că ești obișnuit să construiești cărămidă cu cărămidă, dar este greu să nu observi cum un moment viral poate schimba cursul vieții cuiva. Așa că setează niște intenții îndrăznețe care să te facă să tremuri de nervi pentru a-ți testa simțul credinței și al încrederii. Luna Plină în Săgetător se adăpostește în zona ta a mirării filozofice. Amintește-ți, este mai important să-ți pui întrebările corecte despre viitorul tău decât să găsești răspunsuri din manuale. Zeul expansiunii și al farmecului, Jupiter, va sosi în casa ta a resurselor și a gândurilor legate de bani pe 26 mai pentru următorul an. Aici este o întrebare pentru tine: Cum influențează urmărirea bogăției perspectiva ta asupra identității și stimei de sine? Indiferent câte cifre ai pe extrasul de cont bancar, tu valorezi încă o avere de trilioane de dolari!

Gemeni

Dacă simți că vrei doar să treci neobservat sau să rămâi într-o stare somnolentă din care nu te poți trezi în prima jumătate a lunii, acumularea de planete în zona ta a viselor și a inconștientului va explica acest lucru. Dar frumusețea de a fi în afara amestecului social este că poți avea o relație mai intimă cu tine însuți. Pe 8 mai, Luna Nouă în Taur face o apariție aici, poate ajutându-te să renunți sufletește la experiențele care ar fi putut afecta negativ modul în care te privești în oglindă. Energia Taurului ne ajută să adăugăm niveluri de auto-stimă la numele nostru. Câteva zile mai târziu, pe 23 mai, Luna Plină în Săgetător pornește în sectorul tău al relațiilor și Venus se mută în Gemeni. Prietenii tăi, legăturile romantice și partenerii de afaceri într-un fel sau altul trebuie să te inspire sau cel puțin să te facă să râzi până când tușești un plămân. Dacă nu... ei bine, te voi lăsa pe tine să decizi ce urmează. Merită să tragi câteva cărți de oracol când Jupiter se mută în semnul tău pe 26 mai, deoarece ar putea să te citească în cele mai bune feluri.

Rac

A visa un vis nou înseamnă că o parte din tine s-ar putea să fie gata să adauge sau să elimine ceea ce este pe tabla ta de visuri. Nimic nu este cimentat în piatră, inclusiv dorințele tale și aspirațiile. Începând cu 8 mai, vei începe să ai o idee despre ce vorbesc atunci când Luna Nouă în Taur își face apariția pe lângă tine. Când Mercur se mută în Taur pe 16 mai, îți va oferi rezistența și concentrarea de a transforma o idee în ceva tangibil, chiar și atunci când ești în unul dintre vârtejurile tale emoționale obișnuite. Doar amintește-ți că nu trebuie să explici până la obsesie planul tău pe 5 ani (dacă ai unul) nimănui, mai ales când sezonul Gemenilor se apropie de sfera ta a inconștientului. Îți dorești în secret un semn de aprobare din partea colegilor tăi pentru a-ți valida planurile? Poate că trebuie să-ți construiești mai multă încredere interioară înainte să fii pregătit să decolezi de la rampa ta de lansare creativă. Și, asta e în regulă, de asemenea! Gânduri nostalgice despre oricine cu care ai avut conversații la 3 dimineața s-ar putea să-ți atingă sufletul. Venus se mută în casa ta a trecutului pe 23 mai; sună-i dacă momentul o cere.

Leu

Citatul meu preferat, un Leu strălucitor, trebuie să fie: „Succesul nu este despre a ajunge la o destinație, ci despre a te bucura de călătorie." Chiar dacă sună clișeic, de multe ori este lucrul care se pierde în grămada de liste de sarcini. Cariera ta va fi pe mintea ta destul de mult, iar Luna Nouă în Taur pe 8 mai este un moment bun pentru a-ți pune întrebarea: „Ce părți ale carierei mele mă ajută să devin mai mult din mine însămi autentic vs unde simt că trebuie să-mi stins lumina?” Găsirea unui scop și a unei influențe în ceea ce faci pentru a trăi este probabil în primele 5 priorități ale tale. Până când te trezești de la alarma ta pe 23, Luna Plină în Săgetător aterizează în zona ta a explorărilor creative. Întreabă-te asta, dacă ai avea un patron bogat care să îți ajute să sponsorizezi viziunea ta creativă, cu ce idee ai începe? Acum, du-te și fă-ți cercetările.

Fecioară

Nu există nimic mai rău decât să fii cel care spune „Ți-am spus eu” și uneori putem face chiar și asta pentru noi înșine. În mod tipic, ești destul de atent la riscuri, pur și simplu pentru că ai încercat norocul o dată sau de două ori și poate ai fost puțin dezamăgit. Dar ordinea cosmică cere să arunci aceste credințe dogmatice care îți zdrobesc visurile în coșul de gunoi. Condus de Venus, această Lună Nouă în Taur aruncă o privire asupra casei tale a orizonturilor expansiunii. Cum arată să explorezi noi teritorii în propria ta minte? Schimbarea acestui fel de gândire te va ajuta să pășești în acest nou portal al lui Jupiter în Gemeni pe 26 mai cu și mai multă magie a manifestării. În special în timp ce se învârte în sfera ta a carierei, așa că meditează la asta: Ce obiective de carieră sau proiecte mă energizează și mă fac să simt că îmi extind abilitățile și cunoștințele?

Balanță

Odată ce te-ai hotărât asupra ceva (chiar dacă trebuie să prelungești termenul limită), nimic nu-ți poate schimba poziția. Și așa, cu Luna Nouă în Taur intrând în zona ta de transformare și putere pe 8 mai, se simte ca și cum orice proiect se va finaliza. Este epuizant când gândurile tale se învârt în cerc, nu-i așa? Ei bine, ușurare găsești în această lună. Chiar dacă ai îndoieli pe 23, Luna Plină în Săgetător îți va oferi încrederea să îți folosești vocea și să vorbești din inimă. Ai avut un impuls de a studia ceva complet nou și ieșit din comun? Ai putea fi afectat de schimbarea atmosferei, pe măsură ce Jupiter străbate cerurile în Gemeni. Va sta în sfera ta a studiilor extracurriculare începând cu 23 pentru următorul an. Nu suntem niciodată prea bătrâni sau prea târziu pentru a învăța ceva ieșit din comun.

Scorpion

Un lucru despre tine, Scorpion, este că atunci când îți iei mâinile de pe volanul relațiilor tale, devii obsedat de muncă, sau chiar de modul în care îți prepari cu meticulozitate cafeaua dimineața. Conexiunile tale de toate felurile au nevoie de prezența ta și de atenția ta completă; modul tău remarcabil de a face oamenii să se simtă „văzuți” este unul dintre cele mai mari daruri ale tale, și Luna Nouă în Taur pe 8 mai îți va reaminti de asta. Dar capcana acestei luni este că devii mai mult tu însuți atunci când îți oferi vulnerabilitatea pe masă, deci nu ai unde să te ascunzi, Scorpionule! Legând Luna Nouă cu Luna Plină în Săgetător pe 23, s-ar putea să ai chiar mai multe oportunități de colaborare care ar putea să se dovedească destul de profitabile. Asigură-te doar că valorile și principiile tale despre modul în care vrei să lucrezi ca o unitate se încadrează în loc ca niște magneți.

Săgetător

Indiferent dacă treci prin scrisorile de pe biroul tău sau ordonezi foile tale de calcul Excel, orice face ca munca să pară mai ancorată și mai puțin haotică este balsamul de care ai nevoie. Partea din diagrama ta care guvernează Taurul este casa ta a muncii, rutinei și programului de zi cu zi. Deci, cu Luna Nouă în Taur și Mercur în Taur mutându-se consecutiv acolo în această lună pe 8 și 16, te poate ajuta să îți pui în ordine micile detalii din viața ta, pentru a invita mai mult flux creativ în viața ta. Nu uita să te întinzi, să bei ceai verde și să ai timp liber înainte de culcare. Unde te îndrepți și ce mai ai de explorat? Cu Luna Plină căzând în semnul tău pe 23, cosmosul te ajută să răspunzi la aceste întrebări existențiale. Ai fost plictisit de linii romantice în ultima vreme? Îi poți mulțumi lui Jupiter în Gemeni care se mută în casa ta a relațiilor pe 26 pentru că îți oferă o crenguță de vâsc și speranță.

Capricorn

Hobby-urile tale nu ar trebui să pară a fi o corvoadă, așa că dacă o fac, este timpul să schimbi ceva și să găsești alte căi care să te stimuleze. Luna Nouă în Taur își face loc în zona ta a întâlnirilor romantice, creativității și jocului pe 8 mai. Ia în considerare să te înscrii la un hobby nou care să se simtă mai interactiv decât unul de izolare. O discuție cu un prieten ar putea să depășească limitele. Lunile pline sunt cunoscute pentru a arunca sincronicități aleatorii în viața noastră, și pe măsură ce se năruie în Săgetător pe 23, asigură-te că ești atent la visele tale și la numerele îngerești. În ultima săptămână a lui mai, Jupiter se mută în Gemeni pe 26, ceea ce ar putea să îți crească încrederea că chiar știi despre ce vorbești când vine vorba de specializarea ta la locul de muncă. Problema ta realaă este că suferi de sindromul impostorului. Ce afirmații sau auto-vorbire pozitivă poți să integrezi în rutina ta zilnică pentru a combate sentimentele că te afli într-o eră eșuată?

Vărsător

Când simți că vrei doar să pleci și să începi de la zero undeva nou, de unde vine acea dorință? Retrogradarea lui Pluto în Vărsător începe pe 3, punându-te pe pauză pentru a-ți lua curajul înapoi acolo unde credeai că l-ai pierdut. Luna Nouă în Taur poate deschide niște gânduri despre apartenență, rădăcini și casă. Gândește-te la ce grupuri, rețele și afiliații pline de oameni cu un ethos și o viziune de viață similară cu a ta te-ar putea ajuta cu adevărat să aduci un pic de vindecare în această zonă a vieții tale. Înscrie-te în clubul de carte, și ai putea să te conectezi în moduri care te fac plin în mai multe feluri decât unul. Pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de sezonul festivalurilor, Luna Plină în Săgetător pe 23 te-ar putea face să vrei să fii în jurul prietenilor tăi arțăgoși pentru a te implica în ceva „cultivat”. Ar putea, de fapt, să te conducă să te simți mai intim legat. O viziune creativă este pe cale să apară în următoarele 12 luni, pe măsură ce Jupiter în Gemeni îți oferă încrederea de a trăi viața din perspectiva sufletului tău sălbatic și creativ.

Pești

Fără a-ți aduna gândurile înainte de a trece la următorul obiectiv sau idee, crezi cu adevărat că te pregătești pentru cel mai bun rezultat? Luna Nouă în Taur pe 8 mai îți oferă o șansă să sintetizezi toate gândurile scrâșnind din creierul tău, astfel încât să poți planifica înainte cu mai multă convingere și certitudine. Viața nu este o cursă; este un maraton și, deși vă puteți dori adesea să săriți la capitolul următor, Jupiter în Gemeni îți aduce în minte că este important să te bucuri de călătoria spre realizare la fel de mult cum te bucuri de realizare. Plimbarea în timp ce admiri zorii poate fi la fel de îmbucurătoare ca și atingerea diplomei de absolvire. Când te simți gata să arunci găleata pe proiectul pe care tocmai ai terminat de lucrat, Luna Plină în Săgetător pe 23 te poate ajuta să decizi dacă ești pregătit pentru următoarea aventură. Doar asigură-te că iei ceva rezerve cu tine în noua aventură, potrivit Russh.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop mai 2024 horoscop horoscop lunar