x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop octombrie 2022. Trei zodii vor avea parte de o lună grozavă

Horoscop octombrie 2022. Trei zodii vor avea parte de o lună grozavă

28 Sep 2022   •   16:04
Horoscop octombrie 2022. Trei zodii vor avea parte de o lună grozavă
Sursa foto: Almos Bechtold Unsplash.com

Horoscop. Bun venit în octombrie! Suntem foarte norocoși că luna care tocmai începe aduce sfârșitul lui Mercur retrograd și asta se întâmplă chiar în primele zile ale lui octombrie. De asemenea, intrăm în sezonul Scorpion luna aceasta, ceea ce înseamnă „adio” Balanță. În luna octombrie, anumite zodii vor avea parte de zile bune, atât la capitolul dragoste, cât și finanțe

Cu Mercur direct în Fecioară, ne vom recăpăta simțul comunicării și cu siguranță vom profita de faptul că în sfârșit putem vorbi din nou cu mai mulți oameni.

Situațiile romantice vor apărea din plin, în timpul trecerii în nou semn zodiacal, dar să reținem că avem și alte câteva tranzite directe care au loc în această lună, și anume Pluto direct și Saturn direct.

În prezent, încă lucrăm sub sistemul retrograd al lui Jupiter și îl avem pe Marte retrograd, până spre sfârșitul lunii.

Cele 3 zodii cu previziuni astrologice lunare grozave în octombrie 2022

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Octombrie îți aduce aproape tot ce ai nevoie pentru a-ți duce la îndeplinire unul dintre planurile tale bine puse la punct. Ai așteptat momentul potrivit pentru a „aduna lucrurile” și se pare că luna octombrie îți va oferi multe uși deschise și multe oportunități.

Viața ta amoroasă va urma și ea exemplul, deoarece nu te mai deranjează energia în scădere a retrogradului Mercur, care te influențează negativ mereu. Acum, cu energia restabilită, te vei simți excepțional de creativ.

Ești o creatură socială și îți place să fii în preajma celorlalți. În luna octombrie vei descoperi că oamenii gravitează spre tine; vor să te cunoască, dar mai mult vor să știe care este secretul tău și ce plănuiești să faci cu toate acele vise fantastice care plutesc prin capul tău. Octombrie înseamnă oportunități majore, la muncă și în dragoste.

2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Înainte ca semnul tău zodiacal să treacă, mai ai cea mai mare parte a lunii octombrie pentru a te bucura de viață în felul tău. Ai învățat de-a lungul anilor că nu toată lumea are dreptate despre „cum să trăiești” și ai descoperit că ai propriile trucuri în mânecă.

Ai prefera să rămâi cu propria ta agendă în luna octombrie și vei face exact asta. Nu mai ești preocupat de părerile celorlalți și chiar dacă știi că oamenii din viața ta se gandesc mereu la tine, doar tu știi ce ai nevoie cu adevărat.

Octombrie este o perioadă de inspirație pentru tine. Îți place sezonul de Halloween și plănuiești să te pregătești pentru a-l sărbători. Continuă și trăiește-ți viața așa cum alegi. Doar tu știi ce este cu adevărat mai bine pentru tine.

3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Această lună este dedicată dragostei și romantismului, în ceea ce te privește. Simți că ți-ai plătit cotizațiile și ai dreptate: ai făcut-o. Ai dobândit atât de multe cunoștințe și înțelepciune în ceea ce privește dragostea și relația, încât simți că știi care ar trebui să fie următoarele mișcări.

Sunteți complet înclinați pentru dragoste și devotament; partenerul tău este la fel de implicat. Vrei să participați la petreceri împreună, să te îmbraci cu haine noi, să experimentezi mâncare bună și tot ceea ce viața are de oferit.

Acesta este sezonul distracției și ești complet pregătit să mergi până la capăt. Să fii alături de persoana pe care o iubești îți dă putere și te simți neînfricat în multe posibile situații, în această lună. Sezonul tău începe pe 23, așa că fii fără griji! Distracția abia începe.

 

×
Subiecte în articol: horoscop octombrie horoscop