x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Ce au pregătit astrele pentru următoarele zile

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Ce au pregătit astrele pentru următoarele zile

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2024   •   17:00
Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Ce au pregătit astrele pentru următoarele zile
Sursa foto: Hepta

Săptămâna 1- 7 iulie 2024 se anunță una palpitantă pentru zodii. Unele au probleme financiare, în timp ce altele se confruntă cu situații dificile la locul de muncă sau acasă. Descoperă ce au pregătit astrele în horoscopul săptămânal.

Berbec

Vei experimenta momente favorabile și oportunități de a-i ajuta pe alții. Vei cunoaște oameni noi și vei avea șansa de a participa la activități interesante.

Veniturile vor rămâne stabile. La mijlocul săptămânii, ai putea beneficia de pe urma unor chestiuni legate de proprietate, deși ar putea exista o dispută cu vecinii. Vehiculul ar putea suferi daune, dar familia te va sprijini pe parcursul weekendului, iar norocul va fi de partea ta.

Taur

Cheltuielile vor fi mari și este posibil să simți descurajare. Chestiunile legate de venituri vor fi dificile și sunt probabile obstacole la locul de muncă.

Cu toate acestea, situația se va îmbunătăți începând de marți după-amiază, unele sarcini importante putând fi îndeplinite. De asemenea, s-ar putea să ai unele planuri noi și să eviți munca inutilă. Problemele legate de datorii vor fi rezolvate. De joi până sâmbătă, vei primi bani.

Gemeni

În această săptămână, vei avea ocazia să vizitezi locuri vechi și să primești asigurări că toate lucrările tale restante sunt finalizate la timp. S-ar putea să ai șansa de a te alătura unei organizații. De asemenea, planurile ar putea fi amânate. Cu toate acestea, timpul va fi în favoarea ta vineri și sâmbătă, permițându-ți să eviți sarcinile inutile și să obții bani cu ușurință.

Rac

Vei avea mult de lucru, dar vei primi și sprijin. Noi oportunități vor ieși în cale, iar veniturile vor rămâne stabile. Cea mai bună perioadă va fi de marți după-amiază până joi după-amiază, cu venituri crescute și finalizarea la timp a sarcinilor. Te vei bucura de beneficiile unui vehicul în această perioadă. Cu toate acestea, acționează cu prudență vineri și sâmbătă, deoarece pot apărea probleme cu chiriașii.

Leu

Veniturile rămân stabile și vor exista beneficii legate de proprietate. Planurile vor avea succes. La mijlocul săptămânii, vei fi ocupat/ă, din cauza călătoriilor. Vineri și sâmbătă, vei vedea o creștere a veniturilor, te vei bucura de beneficiile unui vehicul nou și vei rezolva dispute. De asemenea, toate lucrările în așteptare vor fi finalizate. Vei avea ocazia să întâlnești persoane populare.

Fecioară

S-ar putea să te simți dezamăgit/ă dimineața, dar lucrurile se vor îmbunătăți până seara. Începând de luni, gândurile ți se vor liniște, iar cu o creștere moderată a veniturilor, vei avea mai mult spor la muncă. A spune adevărul ar putea provoca unele pierderi. De asemenea, este posibil să faci noi planuri legate de casă. Începând de marți după-amiază, lucrurile se vor îmbunătăți și vor continua într-un mod organizat până sâmbătă.

Balanță

Începutul acestei săptămâni va fi bun, aducând fericire copiilor. Cu toate acestea, de marți până joi după-amiază, este posibil să întâmpini probleme de sănătate, din cauza alimentației, dar și cu vehiculul personal. Ajutorul celorlalți va fi limitat, iar veniturile tale pot scădea. Vineri primești oportunități de a explora noi domenii. Sâmbătă va fi o zi bună.

Scorpion

Este posibil să obții mici succese la începutul săptămânii și să găsești modalități de a reduce datoriile. Cu toate acestea, preocupările legate de viitor te pot tulbura și s-ar putea să simți indiferență față de muncă. Veniturile se vor îmbunătăți datorită tranzitului Lunii la mijlocul săptămânii și ai putea planifica să cumpări obiecte de valoare. Arată prudență vineri și sâmbătă, deoarece pot apărea cheltuieli inutile și dispute.

Săgetător

În această săptămână, toată munca ta va fi finalizată la timp, iar tu vei găsi fericirea în compania copiilor tăi și îți vei face noi prieteni. Cu toate acestea, miercuri și joi, te poți simți supărat/ă și indiferent/ă, iar adversarii te-ar putea deranja. Este recomandat să eviți investițiile și călătoriile în această perioadă.

Capricorn

Apar probleme legate de muncă care afectează veniturile și comunicarea cu colegii. Cu toate acestea, din a treia zi a săptămânii, atât aspectele religioase, cât și cele financiare se vor consolida până vineri, posibil incluzând oportunități de călătorie și rezolvarea cu succes a disputelor. Vei începe noi proiecte.

Vărsător

Vei excela la locul de muncă cu sprijinul colegilor, iar norocul îți va fi complet favorabil. Există potențial de profit și creștere. Munca ta va fi finalizată la timp, iar planurile tale vor avea succes. Vei avea ocazia să petreci timp cu familia. Cu toate acestea, pot exista îngrijorări miercuri și joi.

Pești

Vei experimenta fericirea, iar sarcinile vor fi finalizate la timp. Chiar și munca pe care ai amânat-o din cauza lenei va fi cu rezultate excelente. Vei avea oaspeți care aduc noroc. Miercuri și joi vor fi deosebit de favorabile, cu venituri sporite și înlăturarea obstacolelor. Cu toate acestea, vineri și sâmbătă s-ar putea să nu fie bune pentru tine.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: horoscop săptămâna 1-7 iulie