x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 17 - 24 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multe discuții

Horoscop saptamanal 17 - 24 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multe discuții

16 Feb 2020   •   12:50
Horoscop saptamanal  17 - 24 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână cu multe discuții
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna viitoare, 17-24 februarie.

 

HOROSCOP. Balanţă - o săptămână a centrării, pot avea discuţii foarte importante în familie legate de investiţii, patrimoniu. Cele singure au nevoie să simtă că pot conta pe ele, îşi acordă mai multă atenţie, pun toate capit importante pe listă şi ştiu exact ce trebuie să facă mai departe.

HOROSCOP. Scorpion - săptămână aduce multe discutii, planuri de viitor, pot fi foarte multe întâlniri importante. În funcţie de aceste planuri, pot intra în discuţie aprobări, avize. Au pretenţii, exigenţe foarte bine argumentate. Sunt rigizi şi nu fac concesii - în plan social, au o săptămână foarte bună.

HOROSCOP. Săgetător - au multe planete fixate în zona banilor, unii economisesc şi investesc cu multă judecată, alţii pun ban la ciorap. Se gândesc şi la achiziţionarea unor obiecte. Profesional, au o săptămână în care iau decizii. Sunt schimbări inspirate, pentru că ei sunt conectaţi la nou.

HOROSCOP. Capricorn - au multe planete în semnul lor zodiacal, e vorba de o reanalizare a întregii vieţi. Mulţi din ei sunt pe punctul de a face schimbări majore cu ei, schimbă criteriile,  apar bariere în viaţă, discuţii cu persoane care îi ajută să-şi limpezească sufetul.

HOROSCOP. Vărsător - au multe planete în Capicon, unii au nevoie de timp pentru suflet, se gândesc la consecinţe, simt că sunt purtaţi de un fluviu, un curent al vieţii şi trebuie să se lase purtaţi de el, altele nu vor să se lase purtate.

HOROSCOP. Peşti - accent  pe relaţii şi prieteni, îşi doresc să fie foarte populari, acţiunile lor din această săptămână sunt foarte vizibile, le pasă de comunitate, pot ieşi în evidenţă prin ajutorul pe care îl oferă. Au o săptămână foarte bună în zona banilor.

 

Citește aici horoscopul integral

×