x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 19 - 25 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. O perioadă plină de întrebări, nu doar de planuri

Horoscop săptămânal 19 - 25 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. O perioadă plină de întrebări, nu doar de planuri

17 Ian 2020   •   14:28
Horoscop săptămânal 19 - 25 ianuarie 2020, prezentat de Mariana Cojocaru. O perioadă plină de întrebări, nu doar de planuri
Sursa foto: pixabay.com

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 19 - 25 ianuarie 2020. Pe 25 ianuarie începe Anul Nou Chinezesc, așa că fiecare zodie are de suferit înainte debutului anului Șobolanului de Metal.

 

HOROSCOP Leu- Posibile controale sau chestiuni care țin de dușmanii vizibili sau invizibili. Dușmanii invizibili pot ține și de sănătate (afecțini karmice greu de diagnosticat și a căror explicație o văd pe astrograma voastră karmică). Dacă ați citit ce am scris și la celelalte zodii, o să vă spun că echivalentul vostru în zodiacul chinezesc este Maimuța. Atenție că nu este compatibilă cu Șobolanul, ce vă poate crea greutăți.

 

HOROSCOP Fecioara- Echivalentul la voi este Cocoșul, dacă ați citit acest horoscop, așa cum la Gemeni este Calul și la Rac este Oaia sau Capra. Cum intrăm în Anul Șobolanului de Metal, iar șobolanul este renumit pentru viclenia lui e bine să știți că vă poate da peste cap destinul și planurile. Niciun animal și nici-un om nu-l suportă, că e purtător de boli, vă poate aduce mizerie, provoacă stricăciuni, dosește mâncarea.

 

HOROSCOP Balanța- O perioadă plină de întrebări, nu doar de planuri. Cum raportez zodia voastră și la Câinele zodiacal chinezesc vă spun că este nevoie de diplomație(vezi Președintele Putin, nativ al acestei zodii la întâlnirea cu Cancelarul Germaniei pentru conflictul din Iran). Cei care iubesc animalele și nu le fac rău vor avea un an bun, ceilalți unul catastrofal. Soluțiile de evoluție corectă văd pe harta vostră natală.

 

HOROSCOP Scorpion- Mistreț sau Porc în zodiacul chinesesc, veți face în așa fel încât să găsiți soluții de purificare spirituală pentru o evoluție corectă. Cum Saturn și Pluton  sunt în Capricorn cu Karma vă va fi greu, fără să vă coordonez pentru a înțelege și ieși la lumină. Purificarea spirituală este în relație direct cu sănătatea fizică și trupească, moralitatea de tip creștin, cariera, atmosfera în familie( tensiuni).

 

 

Citește aici horoscopul integral

 

 

×