x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 20 - 26 iulie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă bună pentru călătorii

Horoscop săptămânal 20 - 26 iulie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă bună pentru călătorii

20 Iul 2020   •   14:07
Horoscop săptămânal  20 - 26 iulie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o perioadă bună pentru călătorii

Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrologice pentru perioada 20 - 26 iulie 2020. 

 

BALANȚĂ: Săptămâna le aduce rezolvări financiare neașteptate. Nu ele se străduiesc, nu ele vin cu soluțiile, ci alte persoane, sfătuitori, consilieri sau partenerul de viață. Călătorii, în a doua parte a săptămânii.

SCORPION: Pun accentul pe relații în această săptămână și au tot felul de reglaje de făcut cu diverse persoane, mai ales dacă unii vor să plece în vacanță. Lucrurile se rezolvă amiabil și foarte fructuos, inclusiv financiar.

SĂGETĂTOR: Săptămâna aduce mobilizare profesională, sunt puși pe hărnicie, mai ales luni. Miercuri și joi accentul cade pe relații, trebuie să convingă pe cineva de ceva sau să împace pe cineva. Sunt într-o dispoziție mai generoasă.

Horoscop săptămânal  20 - 26 iulie 2020

CAPRICORN: Sunt foarte mobilizați, au încredere în viitor, luni și marți. Poate au o informație pe care o cunosc sau pur și simplu dispoziția lor sufletească este foarte optimistă.

VĂRSĂTOR: O săptămână care îi ajută să se centreze pe ei înșiși. Nu fac lucruri prea extravagante, săptămâna este bună, sunt într-o formă excelentă, dar vor cumva să săvureze aceste momente în care le este bine.

PEȘTI: Săptămâna le aduce mult dinamism și  mobilizare, chiar și drumuri, încă de la început, de luni și marți. Drumuri și vizite sau întâlniri care se întâmplă neprogramat. Sunt cu final fericit, se rezolvă tot felul de diligențe. Vești sau mutări foarte bune pentru ei.

 

Citește aici horoscopul integral

×