x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 22 - 28 iulie. Săptămână plină de romantism și determinare

Horoscop săptămânal, 22 - 28 iulie. Săptămână plină de romantism și determinare

18 Iul 2019   •   13:34
Horoscop săptămânal, 22 - 28 iulie. Săptămână plină de romantism și determinare

Berbec

În această săptămână totul este despre romantism. Ai tot mai multă încredere în propria persoană și, astfel, ai curajul să îi spui acelei persoane speciale din viața ta ce simți. Vei avea parte de o săptămână plină de noutăți.

Taur

Te gândești tot mai mult la familie. Prin urmare, iei o pauză de la rutina ta zilnică și acorzi mai multă atenție familiei și nevoilor ei. În plus, găsești confortul și iubirea de care ai atât de multă nevoie în această perioadă.

Gemeni

Reușești să comunici eficient cu toți cei din jurul tău și mai ales cu persoana iubită. Reușiți să vă conectați la un nivel mult mai profund cu ajutorul discuțiilor pe care le aveți și aveți parte de multe momente pline de intimitate.

Rac

Te concentrezi din ce în ce mai mult asupra nevoilor financiare pe care le ai și, în plus, vrei să faci pași importanți când vine vorba de carieră. Te bucuri de sprijinul celor din jur și primești niște sfaturi care îți vor fi de folos.

Leu

Ai multă energie pozitivă care te va ajuta în toate proiectele pe care vrei să le duci la bun sfârșit, în această săptămână. În plus, înveți cât de important este să îți setezi prioritățile și începi să-ți organizezi mai eficient timpul.

Fecioară

Petreci mult timp la locul de muncă, la începutul săptămânii, iar toată agitația din ultima perioadă aduce oboseală. În plus, stresul cu care te confrunți nu te ajută prea mult. În cea de-a doua parte a săptămânii, acorzi mai mult timp odihnei.

Balanță

Ai multă încredere în propria persoană. Prin urmare, peste tot pe unde mergi reușești să te bucuri de o conexiune reală cu persoanele cu care interacționezi. Această săptămână este, de asemenea, plină de spontaneitate.

Scorpion

Cariera te preocupă cel mai mult, în această săptămână. În plus, imaginația de care dai dovadă te ajută să faci pași importanți la locul de muncă. La sfârșitul săptămânii primești vești bune: o posibilă mărire de salariu te așteaptă.

Săgetător

Te gândești la o vacanță bine meritată de ceva timp, iar în această săptămână este momentul să-ți faci bagajele, să pui la punct ultimele detalii, să te urci în mașină și să lași în urmă stresul. Te bucuri de relaxare.

Capricorn

În această săptămână înveți cât de importantă este munca în echipă. Faci echipă cu un coleg de la locul de muncă și reușiți să terminați un proiect la care lucrezi de mult timp. În plus, ai puterea să-ți pui ideile în aplicare.

Vărsător

Simți dorința de a te reconecta cu o persoană din trecutul tău. Fie că este vorba de un prieten vechi, fie de un fost partener de cuplu, vrei să spui lucrurilor pe nume și să închei astfel o etapă din trecutul tău la care te tot întorci.

Pești

Vrei să îți schimbi stilul de viață și ești hotărât să nu dai înapoi. Vrei de mult timp să te apuci de sport și să adopți o alimentație sănătoasă, iar în această săptămână găsești determinarea necesară pentru a face aceste lucruri.

×