x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie. O săptămână plină de optimism

Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie. O săptămână plină de optimism

21 Feb 2019   •   14:00
Horoscop săptămânal, 25 februarie - 3 martie. O săptămână plină de optimism

Berbec

Săptămâna începe într-un mod ambiguu. Nu prea ştii ce ai de făcut şi nici nu prea poţi să te concentrezi. Nu este cazul să intri în panică, până la sfârşitul săptămânii lucrurile se aşează şi totul revine la normal. Există şi posibilitatea să apară o serie de oportunităţi.

Taur

Îţi petreci mare parte din săptămână gândindu-te la viitor. Vrei să îţi faci un plan bine pus la punct şi să începi să lucrezi pentru lucrurile pe care chiar ţi le doreşti. Spre mijlocul săptămânii, începi să-ţi analizezi acţiunile, dar şi modul în care interacţionezi cu oamenii.

Gemeni

Pe de-o parte, te frustrează cariera şi dorinţa de a face o schimbare. Pe de altă parte, este prea mult haos la începutul săptămânii pentru a face ceva în privinţa asta. Spre sfârşitul săptămânii, începi să-ţi pui gândurile în ordine şi să îţi dai seama exact ce îţi doreşti.

Rac

Nu vrei să îţi faci planuri în această săptămână. Îţi doreşti să te laşi purtat de val şi să experimentezi lucruri noi. Simţi nevoia de adrenalină, pentru că rutina din ultima perioadă te-a plictisit suficient de mult. În weekend se anunţă distracţie.

Leu

Săptămâna începe cu optimism şi energie. Oportunităţile din ultima perioadă te ajută să creşti pe plan profesional, iar aceste schimbări semnificative te fac să ai mai multă încredere în propria persoană şi să nu renunţi niciodată la a munci pentru ceea ce îţi doreşti.

Fecioară

Ai o mulţimă de lucruri de făcut la locul de muncă. Petreci mare parte din această săptămână îngropat în hârtii şi nu ştii cum să îţi organizezi timpul astfel încât să reuşeşti să îţi aloci timp şi pentru tine. Încearcă să pui pe hârtie un program pe care să-l urmezi.

Balanţă

O să petreci mult timp cu o persoană specială din viaţa ta. Viaţa de cuplu devine din ce în ce mai frumoasă, asta pentru că romantismul te defineşte în această săptămână. Dacă nu eşti într-o relaţie, ai şanse mari să cunoşti pe cineva interesant.

Scorpion

În această săptămână, îţi dedici atenţia prietenilor. Indiferent cu ce fel de probleme se confruntă aceştia, vrei să îi ajuţi să treacă peste obstacole. Pe de altă parte, nu mai reuşeşti să îţi acorzi timp pentru relaxare, iar extenuarea se instaurează până la sfârşitul săptămânii.

Săgetător

Nu găseşti energia de care ai nevoie, la început de săptămână. Deşi faci lucrurile pe care le faci în mod normal, nu ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti. Spre sfârşitul săptămânii, lucrurile încep să se aşeze şi ai mai multă voinţă şi încredere în propria persoană.

Capricorn

Te ocupi de tot ce ţine de casă. Vrei să redecorezi, pentru a transforma spaţiul în care petreci atât de mult timp într-un loc care te defineşte cu adevărat. Este indicat să ceri ajutorul unor prieteni pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti.

Vărsător

Deşi rămâi fără bani la început de săptămână, optimismul nu te părăseşti. Ai încredere în propria persoană, energie şi dorinţă de a face atât de multe lucruri, încât câteva zile fără bani nu sunt neapărat o chestiune atât de dramatică.

Peşti

Eşti cu adevărat fericit atunci când ajuţi pe cineva care se află în dificultate. Simţi că în ultima perioadă ai neglijat această parte fundamentală a ta, aşa că în această săptămână te hotărăşti să te înscri într-un grup de voluntari sau să acorzi mai multă atenţie problemelor cu care se confruntă oamenii din jurul tău.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal saptamana viitoare