x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 3 - 9 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Racii au de dezlegat enigme, iar Fecioarele au succes la muncă

Horoscop săptămânal 3 - 9 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Racii au de dezlegat enigme, iar Fecioarele au succes la muncă

02 Feb 2020   •   09:42
Horoscop săptămânal  3 - 9 februarie 2020, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Racii au de dezlegat enigme, iar Fecioarele au succes la muncă
Sursa foto: captura antena 3

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 3 - 9 februarie 2020.

HOROSCOP BERBEC - pot avea idei sclipitoare, mai ales marți și miercuri. Mintea le merge brici. Pot avea întâlniri unde conving, pentru că știu cum să pună problema. Joi și vineri accentul cade pe casă. Distracție în weekend.

HOROSCOP TAUR - Una din acele săptămâni în care își fac tot felul de calcule financiare. Au o relație foarte bună cu șefii în aceste zile. Joi și vineri au o problemă legată de acte. Atenție la facturi. În weekend pot primi musafiri.

HOROSCOP GEMENI - Își încarcă mai greu bateriile luni. Marți și miercuri sunt în formă. Au șanse să intre în contact cu persoane aflate la mare distanță și să impresioneze. Pot rezolva multe probleme prin discuții. Scurte călătorii în weekend.
 

HOROSCOP RAC - Marți și miercuri au de dezlegat niște enigme. Trebuie să scoată la lumină ceva ce le-a scăpat. Joi și vineri au autoritate și își fac dreptate. În weekend au parte de distracție.

HOROSCOP LEU - Luna este în creștere și forța leilor crește. Sunt implicați și nu pierd timpul. Miercuri e o zi bună pentru publicitate și întâlniri importante. Atenție la sănătate vineri! 

HOROSCOP FECIOARĂ - Succes la muncă. Pot primi un răspuns important. Miercuri e o zi plină de succes profesional. Miercuri sau joi au o întâlnire emoțională cu un prieten vechi. Atenție la sănătate în weekend.

 

Citește aici horoscopul integral

×