x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Tranzitul din 15 noiembrie și efectele asupra vieții amoroase

Horoscop. Tranzitul din 15 noiembrie și efectele asupra vieții amoroase

14 Noi 2018   •   11:27
Horoscop. Tranzitul din 15 noiembrie și efectele asupra vieții amoroase

Pe 15 noiembrie, Marte în Vărsător va tranzita Uranus în Berbec, ceea ce aduce motivație pentru a face tot ce ne dorim. Acest traznit aduce unele schimbări în ceea ce privește viața amoroasă, scrie Your Tango

Marte și Uranus ne vor aduce ambiție, energia necesară pentru a ignora normele și dorința de a trăi cu adevărat, de a cunoaște iubirea și motivația de a aplica pentru locul acela de muncă pe care îl vrem atât de mult. 
Deși tranzitul acesta va dura doar o zi, energia pe care o va aduce va dura toată luna. 
Când este în Vărsător, Marte devine o planetă mai rebelă și, astfel, devenim dispuși să încercăm lucruri noi care să ne facă să ne simțim cu adevărat liberi. 
Pe lângă energia adusă de Marte în Vărsător, Uranus în Berbec ne aduce spontaneitatea necesară pentru a face tot ce e mai bun din energia pe care o avem la îndemână. 
Octombrie a fost o lună dificilă pentru mulți dintre noi. Au existat neînțelegeri, tensiuni și lipsă de încredere. Această perioadă a luat sfârșit. Noiembrie ne aduce înțelegere și capacitatea de a accepta faptul că anumite lucruri pur și simplu se întâmplă, mai ales în ceea ce privește relațiile. Poate că lucrurile nu evoluează așa cum îți dorești, poate că relația nu a fost menită s reziste și poate că aceasta este o lecție pe care trebuia să o înveți. Acum găsim înțelegere pentru toate aceste lucruri. 
Cel mai important aspect pe care trebuie să îl ținem minte în aceast perioadă este că trebuie să fim sinceri cu propria persoană în legătură cu ceea ce simți și ceea ce ne dorim. 
Nu este niciodată prea târziu să începi din nou, să mergi mai departe și să înveți ce este iubirea. Acest tranzit ne învață că oamenii care își trăiesc visul sunt cei care sunt suficient de îndrăzneți încât să creadă că tot ce își doresc este posibil.

×
Subiecte în articol: horoscop tranzit marte uranus relaţii