x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Uranus în Berbec aduce schimbări pe plan sentimental

Horoscop. Uranus în Berbec aduce schimbări pe plan sentimental

07 Ian 2019   •   16:46
Horoscop. Uranus în Berbec aduce schimbări pe plan sentimental

Pe 6 ianuarie, Uranus intră în Berbec, oferindu-ne motivație și claritate pentru a ne putea da seama ce ne dorim cu adevărat, potrivit Your Tango. Uranus este cunoscută ca fiind planeta schimbărilor, pentru că deseori aduce cu ea modificări semnificative în viețile noastre. În plus, aceasta este planeta care este responsabilă pentru dezvoltarea noastră personală.

Uranus intră în Berbec, unde va rămâne până când va trece în Taur, pe 15 mai. Cele mai semnificative schimbări pe care le va aduce vor fi cele pe plan sentimental.

Uranus nu schimbă semnele zodiacale atât de des, precum planetele mai apropiate de Soare, ceea ce înseamnă că efectele pe care le are asupra noastră sunt mai dramatice. Uranus reprezintă libertatea, ideile neconvenționale și adevărul, fiind lucrurile pe care le vom căuta în această perioadă, în special în relația de cuplu.

Uranus vrea să avem vieți autentice, să facem alegeri care să ne definească. Astfel, în această perioadă o să reușim să facem schimbările pe care nu am avut curajul să le facem înainte. Dacă ești într-o relație toxică, acum este momentul în care o să spui stop. Dacă vrei să începi o relație cu acea persoană specială din viața ta, acum o să găsești curajul să spui ce crezi.

×
Subiecte în articol: uranus berbec horoscop dragoste