x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 04 august 2021. Berbecii sunt testați. Racii primesc recompense

Horoscop zilnic, 04 august 2021. Berbecii sunt testați. Racii primesc recompense

de Andreea Lovin    |    03 Aug 2021   •   13:03
Horoscop zilnic, 04 august 2021. Berbecii sunt testați. Racii primesc recompense

Ziua de 4 august 2021 ne transmite un mesaj despre implicare și cooperare. A venit timpul să ne ocupăm mai mult de fundația vieții noastre și să învățăm să acceptăm ajutorul și contribuția celorlalți. Universul ne încurajează să vedem valoarea inestimabilă a lucrului în echipă. În același timp, ni se sugerează să terminăm ceea ce am început și să fim serioși cu modul în care abordăm viața de zi cu zi.

Berbec

Va trebui să accepți situațiile din viața ta ca pe niște lecții. Acceptarea este cuvântul cheie. Poate că nu îți ies toate perfect, dar ai abilitatea de a acționa sincer și ferm. Riscă doar acolo unde simți că merită. Totuși, nu-ți bate capul cu ceilalți. Urmează lucruri mai bune pentru tine. Starea ți se va schimba radical în bine, atunci când te vei aștepta mai puțin.

Taur

Ai o putere incredibilă! Nu lași nimic să te afecteze emoțional pentru că ești pe calea echilibrului. Ai o înțelegere superioară, care te susține să treci peste orice obstacol. Această energie minunată ce te învăluie îți va aduce satisfacție. Ești recunoscător pentru tot ce ai dobândit până acum. Chiar dacă există îndoieli față de ceilalți, știi că te poți baza oricând pe tine. Rezolvă problemele cu încrederea în oameni.

Gemeni

Ești flexibil! Te pricepi de minune să rezolvi orice problemă. Pot apărea multe schimbări de direcție și, totuși, te vei adapta excelent. Nu te frustra dacă ți se schimbă planurile. N-ai de ales!  Acceptă imprevizibilul. Astăzi, vibrația lui Mercur te învăluie și te influențează pentru a te ajuta să faci acele schimbări necesare pe care nu dorești să le vezi în mod sincer. Totodată, fii atent și la contribuția celorlalți. S-ar putea să te vezi doar pe tine. Temperează-ți egoul!

Rac

Cineva este simpatic! Fie ești chiar tu, fie urmează o situație care va fi pe placul tău. Bucură-te de energia simpatiei. Vei avea o stare bună. Așteaptă-te să primești și o sumă de bani de la cineva. Universul te recompensează pentru gândirea ta pozitivă. Ești aliniat cu energia prosperității. Viața socială este foarte intensă acum și simți susținerea Universului.

Leu

Curând apare o nouă ofertă în carieră. Poate fi un nou post la actualul loc de muncă sau o nouă oportunitate în business. Vei fi omul potrivit la locul potrivit. Totodată, poate fi o invitatie la un eveniment. Viața socială te cheamă să te exprimi cu încredere. Vei alege să-ți întreții relațiile. Spune da noilor oportunități. Ești susținut de astre să faci o schimbare spre binele tău superior.

Fecioară

Fii cinstit cu tine însuți! Astrele te încurajează să fii complet onest cu tine și să privești obiectiv situațiile din viața ta. Undeva te minți singur și toată situația te va consuma, în cele din urmă. Ascultă-ți intuiția. Poți avea parte de o neînțelegere și nici măcar nu este Mercur retrograd. Încearcă să clarifici totul. Este posibil să interpetezi ceva greșit. Perfecționismul tău te provoacă să cauți acul în carul cu fân. Fii scurt și la obiect. Vei socializa mai mult decât ai făcut-o până acum. Te poți regăsi în conversații interminabile.

Balanță

Sensibilitatea te descrie. Este posibil să ai un program haotic și să te stresezi prea mult cu cerințele zilnice. Mesajul astrelor este să înveți să te relaxezi. În curand vei avea o rezolvare. Mai sunt câteva detalii de pus la punct, dar vei reuși sigur. Dacă ai datorii sau restanțe, planifică-ți plățile mai bine. Vei respira mai ușor dacă te vei organiza. Apa și Focul sunt elementele care te descriu astăzi. Învață să fii fluid și să vezi lucrurile cu claritate. Nu fi irascibil!

Scorpion

Vezi partea plină a paharului! Uneori este greu să înțelegi de ce este necesar ca anumite lucruri să ți se întâmple chiar ție. Nu ești singura persoană! Universul te susține chiar acum în procesul de autocunoaștere și dezvoltare. Încearcă să înțelegi semnele pe care le primești. Cumva te-ai pierdut pe tine? Supărarea poate apărea din cauza atașamentelor. Îți este greu să nu te enervezi azi. Nu pune la suflet totul, evită așteptările. Fiecare lecție are rolul ei! Învață ceva nou.

Săgetător

Va trebui să ai de a face cu cineva care îți este antipatic. Totuși, ceea ce nu îți place la altul, există deja în tine. Caută să observi ce este de vindecat în interiorul tău pentru că ai nevoie de această lecție. Poți fi pasional și creativ. Vei avea inițiativă, dar vei consuma multă energie. Fă-ți timp și pentru tine, la finalul zilei. Poți avea probleme cu insomnia sau diverse dureri. Vei fi bine! Temperează-ți doar focul interior. Răsfață-te cu ceva dulce.

Capricorn

Primești o invitație! Nu-ți neglija viața socială. S-ar putea ca invitația să nu fie total pe placul tău, dar poate fi necesar să te duci. Conflictele pot fi ușor stimulate. Detensionează-te și amintește-ți că totul este temporar. Poți rezolva problemele doar în liniște. Vei fi mai preocupat de imaginea ta și vei fi remarcat. Poate că ai nevoie de atenție mai mult ca oricând.

Vărsător

Ești foarte preocupat de cariera ta! Poți să te faci remarcat la locul de muncă sau vei fi suprasolicitat. Sănătatea poate fi șubredă. Prea multă muncă aduce cu sine boala. Te-ai gândit să te ocupi și de propria ta viață?  Poți avea un mare interes față de fitness, diete, nutriție sau sănătate. Nu-ți bate capul cu cei care nu te înțeleg. Uneori, comunicarea poate fi precum telefonul fără fir. Încearcă să-ți calmezi mintea și nu trage concluzii greșite. Respiră și ai încredere că totul se va rezolva.

Pești

Toate astrele înclină către un rezultat vid. Din păcate, nimic nu va iești precum dorești. Ești preocupat să faci investiții financiare, dar acum nu este cazul. Ai puterea să-ți împlinești visul dar există o problemă în povestea ta. Reia planul de la capăt și descoperă ce nu este în regulă. Este posibil să nu fi realist cu ceva anume. Dacă te gândești să investești într-o relație, încă nu a venit momentul. Stai cu ochii larg deschiși, dar nu lua încă nicio decizie. Nu vei avea rezultate. Caută o altă direcție! O femeie poate juca un rol important în această perioadă.

 

×