x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2021. Se anunță vremuri schimbătoare, cu modificări bruște de situații

Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2021. Se anunță vremuri schimbătoare, cu modificări bruște de situații

01 Ian 2021   •   11:05
Horoscop zilnic, 1 ianuarie 2021. Se anunță vremuri schimbătoare, cu modificări bruște de situații
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec

S-ar putea să vă treziți în această dimineață, așteptând o surpriză în prima zi a noului an. Din fericire, surprizele se află în partea de sus  a listei de lucruri preferate, astfel încât să nu vă deranjeze. Dacă partenerul dvs nu este atât de adaptabil, ajută-l să se adapteze. Arătați-i punctele pozitive ale situației și determinați-l să se relaxeze. În acest proces, puteți constata că ați devenit brusc un mentor.

Horoscop Taur

Nu se întâmplă des să nu vă simțiți încrezători. Atunci când cineva trebuie să preia conducerea, veti face un pas în față. Mult noroc oricui vă oferă un motiv să preiluați controlul acum.

Horoscop Gemeni

În opinia dvs., vremea astrologică de azi este bună. Nu putea fi mai bine. Urmează o perioadă cu multe schimbări, urmate de și mai multe schimbări, așa cum vă place. Bineînțeles, în timp ce așteptați cu nerăbdare următoarea surpriză pe care universul o pregătește, prietenul sau partenerul vostru probabil că se ascunde cât mai bine, îngrijorat de necunoscut. 

Horoscop Rac

Pofta de hibernare îi lovește pe toți la un moment dat, dar așa cum te simți acum, nu numai că ai chef să te îndepărtezi de lumea nebună, ci ai nevoie disperată de un timp de calitate. O zi cu telefonul oprit s-ar putea să vă facă bine.

Horoscop Leu

Universul are o zi mare planificată pentru dvs., plină de sosiri neașteptate, mesaje surpriză și cel puțin o schimbare de ultim moment. Este posibil să nu vă simțiți bine în legătură cu cel puțin una dintre aceste situații, mai ales dacă se întâmplă să implice o anumită persoană de care ați fost apropiat, dar va trebui să vă puneți pe față un zambet pentru acel eveniment. 

Horoscop Fecioara

Ești persoana perfectă pentru a-i fi împărtășit un secret. În primul rând, nu veți spune nimănui secretul. Acum, când decizia e la dvs, veți face ceea ce trebuie.


Horoscop Balanța

În anumite momente este in regula să acordați credit companiilor de transport că vor avea grijă de lucrurile voastre. Alteori, nu este. Acesta este unul dintre momentele în care trebuie să aveti grijă de lucrurile la care țineti cel mai mult, mai ales dacă călătoriti. Veti avea nevoie de ceea ce ati impachetat ce ajungeti. Acesta este unul dintre acele momente în care bagajul de mână reprezintă un inconvenient mai mic.

Horoscop Scorpion

Sunt vremuri surprinzătoare în care chiar și cineva ca tine, obsedat de control, poate fi luat prin surprindere. Vestea bună este că, dacă poți face ceea ce faci deja cel mai bine, adică să nu cedezi și să refuzi să fii manipulat, poți să păstrezi acel titlu.

Horoscop Săgetător

Ești mai mult un fan al schimbării bruște, drastice, decât ceva care seamănă chiar și de la distanță cu plictiseala. Așa că acum, când va apărea un lucru la care nu te-ai așteptat, vei fi încântat. Îl vei întâmpina cu brațele deschise. Oferă-i o pauză partenerului tău, dacă nu este la fel de entuziasmat, ca tine. Cel puțin, până când ii dai un motiv să fie.

Horoscop Capricorn

Surprizele sunt distractive pentru unii oameni, dar tu ai prefera ca ele să nu apară. Desigur, acest lucru nu este întotdeauna posibil și cu siguranță ai învățat asta deja. De asemenea, ai aflat că modul în care vei gestiona situația depinde în special de reacția ta. Amintește-ți asta acum.

Horoscop Vărsător

Cineva de care ți-a plăcut foarte mult ceva vreme ar putea să te anunțe brusc că sentimentele sunt extrem de reciproce. Ce ar trebui să faci în legătură cu asta? Ei bine, pentru început, poți să zâmbești. A spune ceva adecvat nici nu ar strica, ceva de genul „și eu”, de exemplu.

Horoscop Pești

Aparent, unii oameni de știință spun că există o legătură între dragoste și ciocolată. Specialiștii au susținut că hormonul fericirii se poate obține și prin consumul de cantități mari de ciocolată. Dacă este adevărat, atunci de ce să te deranjezi? Nu s-ar economisi o groază de timp, energie și stres dacă am investi pur și simplu în ciocolată și am uita de cine ne-a ținut treaz toată noaptea plângând? Poate, dar în cazul tău, mai ales acum, nu ar fi la fel de distractiv. Uită de ciocolată. Sună-l.

 

×