x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 octombrie 2022. O zi perfectă pentru dragoste și întâlniri cu prietenii

Horoscop zilnic, 1 octombrie 2022. O zi perfectă pentru dragoste și întâlniri cu prietenii

30 Sep 2022   •   12:17
Horoscop zilnic, 1 octombrie 2022. O zi perfectă pentru dragoste și întâlniri cu prietenii
Sursa foto: Stephan Seeber Unsplash.com

O zi perfectă pentru dragoste dar și pentru petreceri și întâlniri cu prietenii. Totodată, apectele financiare sunt favorabile pentru majoritatea semnelor.

Berbec

O legătură puternică între tine și iubitul tău te-ar putea face să te plimbi cu capul în nori. Lucrurile dintre voi par să se îmbunătățească treptat. În acest moment, totul pare prea perfect. Savurează fiecare moment al timpului vostru împreună. Vei dori să ți le amintești când vremurile nu sunt chiar atât de ușoare. Cu toții merităm astfel de zile pline. Tu și iubitul tău ar trebui să profiti la maximum.

Taur

Dragostea prietenilor, a iubitului, afecțiunea membrilor familiei, înfloresc astăzi în casă, pe măsură ce primești vești de la o mulțime de oameni. Unul dintre aceștia îți dă informații minunate despre bani. Un sentiment puternic de unitate ar trebui să fie foarte evident, cel puțin pentru tine.

Gemeni

O mică adunare de prieteni, rude și vecini ar putea avea loc astăzi. S-ar putea să te întâlnești cu câțiva prieteni vechi, pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Un fost iubit ar putea lua legătura cu tine. Mai ești interesat? S-ar putea să funcționeze de data asta! Dacă nu mai ești interesat, poate că acum ați putea fi prieteni. Gandeste-te la asta!

Rac

Dacă ai cerut recent angajatorului tău o mărire de salariu, te poți aștepta să primești una în curând. Angajatorul tău este foarte impresionat de eforturile tale și probabil că se gândește să nu cumva să pleci în altă parte. Cu siguranță pot apărea oportunități, deși evident că nu este momentul să decizi. Fă-ți timp să te gândești și să analizezi totul cu atenție.

Leu 

O scrisoare sau un pachet neașteptat ar putea ajunge astăzi la tine. Acesta ar putea fi un cadou de la un iubit, poate ceva mai generos decât te-ai fi așteptat. Ai putea primi și alte comunicări. Cel puțin unul ar putea avea legătură cu jobul tău. Ar putea veni și o invitație la petrecere și probabil că vei dori să participi. 

Fecioară

Fericirea domnește în casă. Banii vin din bonusuri, venituri din orele suplimentare sau cadouri. S-ar putea să te gândești să cheltui o parte din acești bani fpentru renovarea casei. Dacă întâmpini probleme în a lua o decizie, ia în considerare consultarea unui decorator. Există o mare armonie în familia ta. Se pare că vă înțelegeți unul pe celălalt la nivel intuitiv.

Balanță

Ești singură? Dacă da, astăzi s-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere. S-ar putea să fi fost frustrată în ultima vreme de lipsa de oameni disponibili, interesanți, dar astăzi ai putea întâlni pe cineva care pare prea perfect. Și poți fi sigur că atracția este reciprocă! Dacă ești deja într-o relație, te poți aștepta la o renaștere a romantismului dintre voi.

Scorpion

O atracție puternică pentru cineva te poate lua prin surprindere astăzi. Această persoană ar putea fi implicată în arte, poate film, televiziune. S-ar putea să petreceți timp împreună pentru a lucra la un proiect, dar energia dintre voi ar trebui să fie puternică și evidentă pentru amândoi. Dacă ești interesat de o nouă relație, asigură-te că arăți grozav!

Săgetător

Ești implicat într-un proiect creativ care înseamnă folosirea tehnologiei? Dacă da, progresul s-ar putea face cu salturi, începând de astăzi. O pauză norocoasă te-ar putea îndrepta către o nouă direcție, care adaugă profunzime și dimensiune muncii tale. Comunicarea cu colegii trebuie să fie caldă, prietenoasă și de susținere. Există un sentiment de unitate care pătrunde în grup și adaugă energie și entuziasm. Vei adora rezultatele eforturilor tale.

Capricorn

Dacă ai făcut investiții imobiliare, acum primești o veste grozavă. Probabil că valoarea investiției va crește. Acest lucru ar putea face o mare diferență în viața ta. De fapt, s-ar putea să ți se deschidă o serie de opțiuni. Analizează-le pe toate cu atenție.

Vărsător

Ești singur în mod concret dar ai sentimente profunde față de cineva? Dacă da, nu fi surprins dacă astăzi primești o cerere de căsătorie. Evenimentele recente v-au apropiat foarte mult și au intensificat legătura dintre voi. Partenerul tău poate dori să legalizeze această legătură. Tu? Dacă există chiar și cea mai mică îndoială, acordă-ți timp să te gândești. A acționa din impuls nu este o idee bună acum.

Pești

Vești incitante ar putea veni astăzi la tine, care ar putea aduce multă bucurie în viața ta. Venitul tău ar putea crește în curând și mai multe oportunități de a avansa pe plan profesional ar trebui să înceapă să apară. Este posibil să primești chiar un fel de recunoaștere publică. Totuși, acesta nu este sfârșitul, acesta este doar începutul! Vei fi bucuros să afli că această tendință va continua. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic