x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 aprilie 2023. Berbecii sunt creativi, Leii sunt încrezători, iar Balanțele își doresc romantism

Horoscop zilnic, 10 aprilie 2023. Berbecii sunt creativi, Leii sunt încrezători, iar Balanțele își doresc romantism

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2023   •   13:00
Horoscop zilnic, 10 aprilie 2023. Berbecii sunt creativi, Leii sunt încrezători, iar Balanțele își doresc romantism
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 10 aprilie 2023. Racii trăiesc o poveste de dragoste secretă, Săgetătorii radiază energie pozitivă, iar Peștii se dedică familiei

Berbec

Jupiter se află în ultima etapă a călătoriei sale prin semnul tău. Astăzi poți fi creativ și expresiv. Venus este pe cale să intre în armonie cu semnul tău, iar tranzitele sale te ajută să fii mai atractiv, sporindu-ți abilitățile de comunicare sau dorința de a te deschide și de a-ți împărtăși gândurile cu ceilalți.

Taur

Jupiter își petrece ultimele cinci săptămâni în sectorul tău de confidențialitate înainte de a se muta în zodia ta și de a aduce încredere și optimism în viața ta. Profită de această ultimă etapă a tranzitului său pentru a intra în contact mai bine cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

Gemeni

Ziua de astăzi favorizează acordurile, negocierile și compromisurile. Atrageți cu ușurință pe cine și ce doriți în viața voastră. Venus este pe cale să se mute în zodia ta, iar săptămânile următoare sunt deosebit de puternice pentru plăcerile personale.

Rac

Jupiter își petrece ultimele cinci săptămâni în sectorul dvs. de carieră și reputație și este o idee bună să profitați, aruncând energie suplimentară în zona profesională și făcând îmbunătățiri de care puteți fi mândru. Astăzi te concentrezi pe ceva sau pe cineva special pentru tine. Dragostea este la cote înalte …dar poate fi și complicată. Poate o dragoste secretă sau sentimente  îngropate ies la suprafață.

Leu

Astăzi și mâine vei descoperi că te simți foarte bine cu tine însuți, te exprimi mai fluid și ești mai încrezător. Pe măsură ce ziua avansează, vei căpăta și curaj interior. Acceptarea și înțelegerea sentimentelor și nevoilor mai profunde sunt vindecătoare.

Fecioară

Lumea ta interioară se luminează astăzi. Ești bine poziționat pentru a-ți înțelege nevoile și sentimentele și pentru a vedea mai clar ce au nevoie alții de la tine. Relația ta îmbunătățită cu tine însuți poate fi de mare ajutor pentru multe sectoare  diferite ale vieții.

Balanță

Astăzi și mâine sunt două zile puternice pentru a colabora cu cineva special sau pentru a face echipă cu ceilalți pentru a-ți îndeplini obiectivele. Venus este pe cale să intre în armonie cu semnul tău, iar săptămânile următoare sunt deosebit de plăcute și confortabile pentru auto-exprimare. Vă doriți  experiențe creative sau romantice care să vă atingă profund.

Scorpion

Este un moment bun pentru a construi, repara sau consolida o relație. O relație intimă poate avansa acum, sau relația ta cu tine însuți se îmbunătățește pe măsură ce recunoști și accepți unele dintre sentimentele tale mai profunde.

Săgetător

Energiile zilei vă susțin în mare măsură înclinațiile creative sau romantice. De asemenea, Venus este pe cale să se mute în sectorul tău de parteneriat și intri într-un ciclu puternic de relaționare, legături și atracții romantice. Radiezi energie pozitivă care atrage către tine oamenii, resursele sau situațiile potrivite.

Capricorn

Astăzi, te pregătești să faci schimbări majore.  Alții te consideră convingător și demn de încredere. Ai o idee pragmatic a ceea ce funcționează pe termen lung, iar acest lucru te avantajează atât financiar, cât și personal. Este un moment fabulos pentru a recunoaște ceea ce prețuiești cel mai mult sau ceea ce îți aduce cea mai mare bucurie.

Vărsător

Energiile de astăzi sunt benefice pentru a te dedica proiectelor pe care le iubești. Venus este pe cale să intre în armonie cu semnul tău, iar magnetismul personal este puternic și natural. Conexiunile făcute acum, chiar și la nivel mental, pot fi cele mai potrivite.

Pești

Venus este pe cale să se mute în sectorul casei și al familiei tale, iar săptămânile următoare sunt puternice pentru a te dedica vieții tale personale. Astăzi și mâine, pot exista oportunități de a extinde,  consolida și îmbunătăți relațiile de familie sau de a găsi pacea cu tine însuți. Cheia succesului în acest moment este să recunoști și să îmbrățișezi sentimentele și atașamentele tale mai profunde.

×