x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 august 2015. Discretia si misterul care te invaluie astazi te fac un personaj greu de acceptat de catre ceilalti

Horoscop zilnic, 10 august 2015. Discretia si misterul care te invaluie astazi te fac un personaj greu de acceptat de catre ceilalti

10 Aug 2015   •   00:05
Horoscop zilnic, 10 august 2015. Discretia si misterul care te invaluie astazi te fac un personaj greu de acceptat de catre ceilalti


Horoscop 10 august. Berbec
Pe langa treburile cotidiene, in special cele care vizeaza segmentul socio-profesional, vor interveni si aspectele gospodaresti. Dupa iuresul din prima parte a zilei, linistea casei, apropierea de membrii familiei si de rude iti priesc de minune. Totusi, de la copii, de la implicarea ta intr-o relatie amoroasa sau in activitati specifice unui hobby, familia iti poate face tot soiul de reprosuri. Fii prudent si tine cont de ceea ce iti spun ceilalti.

Horoscop 10 august. Taur
In prima parte a zilei se preconizeaza cheltuieli diverse, dar este posibil ca tu la randul tau sa primesti cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat. Linistea iti va fi tulburata incepand cu orele amiezii de tot soiul de discutii si intalniri cu prieteni. Unii iti vor solicita ajutorul material, altii ajutorul moral, iar altii pur si simplu simt nevoia sa ti se destainuie chiar si pe teme banale. Tu, insa selecteaza-ti discutiile, pentru ca risti sa obosesti.

Horoscop 10 august. Gemeni
Este o zi in care ar trebui sa te simti plin de energie, chiar daca, pe alocuri mai apar oscilatii in trairi, senzatii sau decizii. Orice doresti sa intreprinzi ar fi bine sa te sfatuiesti cu membrii familiei. Sigur ca acestia te pot indruma spre alte activitati fata de ce le propui tu, insa daca te vei gandi pe indelete vei constata ca de fapt tu vei avea numai de castigat. A doua parte a zilei este favorabila treburilor de rutina si discutiilor pe teme banale.

Horoscop 10 august. Rac
Discretia si misterul care te invaluie astazi te fac un personaj greu de acceptat de catre ceilalti. Sunt posibile multe discutii, intalniri la drumuri scurte cu tot soiul de cunostinte, insa parca trece totul pe langa tine fara sa lase vreo urma. Totusi, in momentele de discutie sau de intalnire cu cineva cunoscut fa un efort si fii prezent. Sunt sanse de a afla informatii pretioase, pe cai neobisnuite, de la cine te astepti mai putin.

Horoscop 10 august. Leu
O zi cu discutii si reuniuni familiare. Esti in verva, ai un farmec irezistibil si vei reusi sa-i molipsesti si pe ceilalti cu entuziasmul si determinarea ta de a te implica in actiuni comune cu altii, dar actiuni de anvergura. Chiar daca la prima vedere ai putea fi nemultumit de rezultatele dezbaterilor, ai incredere ca dincolo de aparentelor evenimentelor de astazi se tes altele importante, de bun augur pentru tine.

Horoscop 10 august. Fecioara
Este nevoie sa te implici in tot soiul de activitati de grup, atat in plan profesional, cat si in plan domestic. Se recomanda prudenta in tot ce intreprinzi, deoarece exista risul ca obtii reprosuri si comentarii nefondate la adresa ta. Pe cat posibil, fii discret si vorbeste strictul necesar. In umbra exista personaje care iti vaneaza orice miscare si cred ele ca iti pot dejuca planurile. Insa, tu mergi cu incredere pe drumul ales de tine, pentru ca providenta te pazeste mult si bine.



Horoscop 10 august. Balanta
Multe si marunte poti discuta cu prietenii, dar si cu colegii de serviciu care iti sunt aliati de nadejde. Este posibil sa revii asupra unor teme de discutie vechi, sa iti reformulezi unele conceptii sau planuri de viata, mai ales in ceea ce priveste traseul tau profesional. Pe de alta parte fii ceva mai descret cand vine vorba sa povestesti despre tine si intentiile tale. Unii interlocutori de astazi se vor dovedi curand tradatori.

Horoscop 10 august. Scorpion
Este bine ca in prima parte a zilei sa te ocupi de plati, documente financiare sau relatii cu institutii financiare, in functie de nevoile pe care le ai. Tentatia de a te avanta investitii de anvergura este la cote mari si paguboasa. Fereste-te de speculatii si de a povesti prea mult despre intentiile tale financiare. Foarte usor se pot gasi in preajma ta profitori, care sub masca neajutorarii sa iti ceara favoruri materiale pe termen lung.

Horoscop 10 august. Sagetator
In primele ore ale zilei mai poti pune la punct detalii parteneriale, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatia cu partenerii de afaceri. Sigur ca divergentele de opinie sunt prezente, dar cele mai vehemente le generezi tu. Accepta si parerile celorlalti, chiar daca sunt opuse principiilor tale de viata. Chiar si mentalitatea ta, viziunea pe care o ai despre relatii si colaborari se poate schimba cand te astepti mai putin.

Horoscop 10 august. Capricorn
Incepi saptamana in forta, cu multa harnicie si dorinta de a rezolva multe si marunte atat la serviciu, cat si acasa. Rutina zilei poate fi obositoare, de aceea dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de strictul necesar. Dupa-amiaza se intrezaresc discutii importante cu partenerul de viata sau colaboratorii. Se recomanda prudenta daca vine vorba de bani si bunuri administrate si folosite in comun cu altii. Sunt posibile cheltuieli mari, neasteptate.

Horoscop 10 august. Varsator
Saptamana debuteaza cu multa activitate la serviciu, iar daca stai acasa la fel se intrezaresc activitati de rutina care nu suporta amanare. Se pare ca ai tendinta de a te implica in tot soiul de treburi care te privesc mai mult sau mai putin. Fii prudent si orienteaza-ti eforturile numai catre prioritati si indatoririle tale personale sau profesionale. Seara este potrivita suetelor cu cei dragi. Sanatatea este deficitara, asa incat adopta o dieta usoara de vara.

Horoscop 10 august. Pesti
Este o zi in care te poti bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau de activitati recreative. Antreneaza-i si pe ceilalti in excursii, hobby-uri sau macar in reuniuni cu prietenii de incredere. Sunt posibili cativa nori in segmentul amoros, pentru ca tu faci ce faci si tot la serviciu te gandesti sau tot despre sarcinile tale profesionale vorbesti. Detaseaza-te de orice altceva si fii alaturi numai de cei dragi. Chiar ai nevoie de momente de relaxare si voie buna.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 10 august horoscop