x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 10 iulie 2018: Berbecii trebuie să fie prudenţi la locul de muncă

Horoscop zilnic 10 iulie 2018: Berbecii trebuie să fie prudenţi la locul de muncă

09 Iul 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 10 iulie 2018: Berbecii trebuie să fie prudenţi la locul de muncă

Horoscop 10 iulie Berbec

Fii atent la ce declari în fața colegilor de muncă pentu că ai tendința de a exagera, critica sau chiar de a minți pentru a-ți clădi o reputație falsă şi  riști să fii repede prins. Folosește-ți intuiția.

Horoscop 10 iulie Taur

Astăzi ai idei creative și inspirate. Este momentul să citeşti acele cărți care ți-au atras mai demult atenția. Cultura generală se poate azi îmbogăți cu noi cunoștințe ce se vor dovedi de folos mai târziu.

Citeste si Horoscop zilnic 11 iulie 2018: Taurii reuşesc să-şi achite toate datoriile

Horoscop 10 iulie Gemeni

Partenerul te surprinde astăzi cu o surpriză, poate o excursie într-un loc preferat. În acestă perioadă este indicat să încerci să recâştigi încrederea oamenilor importanți din viața ta, pentru viitorul tău.

Horoscop 10 iulie Rac

S-ar putea să începi o nouă etapă din viață, posibil că vei primi o propunere de colaborare sau îți vei găsi un loc nou de muncă sau vei primi noi provocări la muncă. O zi bună din punct de vedere financiar.

Horoscop 10 iulie Leu

Ai un program încărcat, cu multă alergătură. Dacă ești singur, o nouă idilă este pe cale să se lege, încearcă să nu i te împotrivești. Vrei să faci o schimbare în planurile tale de viitor iar astrele te susţin.

Horoscop 10 iulie Fecioară

Nervozitatea te poate împiedica să iei deciziile potrivite deși este o zi care predispune la succes material. Încearcă să vezi situațiile şi dintr-o altă perspectivă. Ai un proiect pe care unii îl vor comenta răutăcios.

Horoscop 10 iulie Balanţă

Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție sau bucurie se pot rupe Astăzi. În locul lor vor veni alte ființe ce te vor propulsa profesional, spiritual şi social. Crezi mai departe în visele tale.

Horoscop 10 iulie Scorpion

Astrele îţi recomandă să nu exagerezi cumpărând cadouri scumpe celor dragi, deoarece se întrezăresc posibile probleme financiare pe viitor și este important să economisești bani. Evită tranzacţiile riscante.

Horoscop 10 iulie Săgetător

Cei din anturaj sunt dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze cu bună știință. Din fericire îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă.

Horoscop 10 iulie Capricorn

Nervozitatea accentuată generează conflicte cu partenerul de viață. Încearcă să te destăinui celor din anturaj. Acest lucru poate scurta o perioada de suferință. S-ar putea ca ei să te ajute, găsind soluții într-un mod mai rapid.

Horoscop 10 iulie Vărsător

Primeşti  veşti excepţionale, la care  nu te aşteptai deloc cu puțin timp în urmă. Încearcă să nu devii irascibil când cineva din echipă nu este de acord cu ideile tale. Lucrurile bune apăr când nu te aştepţi.

Horoscop 10 iulie Peşti

Sunt șanse să intri în posesia unui sume de bani dacă ai împrumutat pe cineva sau ai stabilit să obții un comision în urma unei tranzacții. Problemele financiare se vor rezolva mai repede decât îţi închipui.

 

×