x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 iulie 2023.  Berbecii se concentrează pe muncă, Fecioarele sunt impulsive, iar Peștii sunt conflictuali

Horoscop zilnic, 10 iulie 2023.  Berbecii se concentrează pe muncă, Fecioarele sunt impulsive, iar Peștii sunt conflictuali

de Andreea Tiron    |    09 Iul 2023   •   13:00
Horoscop zilnic, 10 iulie 2023.  Berbecii se concentrează pe muncă, Fecioarele sunt impulsive, iar Peștii sunt conflictuali

Horoscop zilnic, 10 iulie 2023. Marte în Fecioară până pe 27 august: Taurii sunt romantici, Săgetătorii sunt atenți la reputație, iar Vărsătorii sunt gata pentru o confruntare.  

Berbec

Conducătorul tău, Marte, se mută astăzi în sectorul de muncă și sănătate, unde va rămâne până pe 27 august. Veți avea energie suplimentară pentru muncă, organizare, fitness, nutriție, cercetare și programe de îngrijire personală. Cu opoziția de astăzi Mercur-Pluto, sunt posibile tensiuni mentale. Oamenii sunt defensivi și ar putea apărea o drama în familie.

Taur

Marte la tine revigorează romantismul și plăcerile până pe 27 august. Îți este mai ușor să te exprimi și este posibil să duci o relație la un nou nivel. Astăzi, opoziția Mercur-Pluto ar putea declanșa nesiguranțe sau temeri de a pierde admirația cuiva special. Ți-e frică de schimbare, dar asta nu ar trebui să te împiedice să crești.

Gemeni

Tranzitul lui Marte este excelent pentru a face multe în viața personală. Dirijarea energiei către proiecte casnice și activități familiale poate fi constructivă și satisfăcătoare. Astăzi, pot exista tensiuni în interacțiunile tale, deoarece Mercur și Pluto formează o opoziție. Oamenii pot fi mai defensivi sau simt nevoia să demonstreze ceva dacă o idee le provoacă nivelul de confort.

Rac

Marte se mută astăzi în sectorul tău de comunicare, unde va tranzita până pe 27 august. Pot exista emoții în viața de zi cu zi în săptămânile următoare.  Certurile pe diferite subiecte ar putea fi mai frecvente acum. Trebuie să fiți mai răbdător.  Cu acest tranzit, există tendința de a folosi cuvintele ca arme. Opoziția de astăzi Mercur-Pluto poate aduce energii complicate, dar potențial revelatoare.  Conflictele care apar vă pot oferi o perspectivă asupra forțelor ascunse care lucrează în viața voastră și care ar putea să vă împiedice să mergeți mai departe.

Leu

Marte aduce energie pentru o abordare mai îndrăzneață a afacerilor, a câștigurilor, a-ți apăra teritoriul și a-ți demonstra valoarea. Cel mai bun mod de a folosi acest tranzit este să vă concentrați pe construire, mai degrabă decât pe epuizarea resurselor. O curiozitate hiperactivă te poate face să crezi că ești pregătit pentru ceva înainte de a fi.

Fecioară

Marte intră astăzi în semnul tău, unde va tranzita până pe 27 august. De-a lungul acestui ciclu energetic, vei avea o mulțime de șanse să te afirmi și să cauți ceea ce vrei de la viață. Poți să te simți extrem de motivat, dornic, asertiv și poate impulsiv în săptămânile următoare. Ziua de luni deține o energie de confruntare, deoarece planeta voastră conducătoare, Mercur, se opune lui Pluto, provocându-vă să vă confruntați cu zonele cu probleme. Tensiunile și presiunile din partea altora, în special în dragoste și prietenie, pot fi problematice acum.  

Balanță

Până pe 27 august, Marte te încurajează să preiei controlul asupra vieții tale private. Este un moment excelent pentru a vă reevalua obiectivele, nevoile și dorințele. Este o perioadă importantă pentru a descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat. Astăzi, rănile nevindecate revin în atenție, iar secretele pot fi dezvăluite.  

Scorpion

În timpul acestui tranzit al lui Marte, puneți mai multă energie în căutarea fericirii și a prieteniilor. Căutați modalități de a face echipă pentru a vă atinge obiectivele. Există mai puține obstacole în calea ta acum. Vă puteți simți ca și cum vă aflați într-o misiune pentru a descoperi adevărul unei probleme!

Săgetător

Marte se mută în sectorul carierei și reputației tale, pentru o ședere până pe 27 august. În timpul acestui tranzit, s-ar putea să te trezești uneori în conflict cu figuri de autoritate sau să te confrunți cu provocări legate de reputația ta. Fie că este vorba despre viața profesională sau personală, acest tranzit îți stârnește ambițiile sau dorința de a fi recunoscut pentru realizările tale.  

Capricorn

Tranzitul lui Marte încurajează dorința de a te bucura de experiențe mai antrenante, de expansiune a minții. Cu Marte acum în armonie cu semnul tău, a te afirma și a-ți urmări dorințele vine firesc.  Preluarea controlului asupra vieții tale este mai ușoară și crezi în visurile tale! Canalizarea energiei suplimentare în activități productive este benefică.

Vărsător

Marte, planeta acțiunii și energiei, se mută astăzi în cea de-a opta casă a ta solară, unde va tranzita până pe 27 august. Acesta este un ciclu în care ajungi la sursa problemelor într-o relație strânsă legată de împărtășire și politica de putere. Dacă apar confruntări în săptămânile următoare, poți intra în contact cu pasiunile și dorințele tale prin intermediul acestr provocări. Dorințele sunt mai profunde decât de obicei sau par puțin mai complicate. Uneori, acest tranzit se corelează cu disputele legate de bani.

Pești

Marte se mută astăzi în semnul tău opus și în sectorul parteneriatelor.  Până pe 27 august, relațiile voastre pot fi o zonă de entuziasm și agitație. Oamenii te enervează, te frustrează uneori și te motivează alteori. Încercați să vă recunoașteți rolul în aceste conflicte. Cineva ar putea încerca să te supere astăzi sau este posibilă o trezire grosolană la realitate, dar asta te va ajuta să vezi lucrurile mai clar.

×