x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 iulie. Apar veşti de la prieteni vechi

Horoscop zilnic, 11 iulie. Apar veşti de la prieteni vechi

10 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 11 iulie. Apar veşti de la prieteni vechi

Berbec

E posibil să fie nevoie să renunţi la o întâlnire cu un prieten apropiat sau la una cu partenerul de viaţă, din cauza unor situaţii neprevăzute.

Taur

O să apară nişte tensiuni între tine şi membrii familiei sau colegii de apartament. Încearcă să analizezi cu grijă situaţia.

Gemeni

Un neaşteptat şi nu atât de bine venit mesaj de la un coleg de muncă te va anunţa că ai mai multe de făcut decât în mod normal.

Rac

Strângi bani de ceva timp pentru ceva ce îţi doreşti extrem de mult, însă vor apărea nişte cheltuieli care îţi vor schimba planurile.

Leu

E posbil să apară nişte probleme în casă, însă nu îţi face griji, căci sunt probleme obişnuite care se ivesc în orice locuinţă.

Fecioară

Vei primi nişte veşti puţin ciudate azi, poate din cauza conţinutului mesajului sau poate pentru că mesajul este anonim.

Balanţă

Nişte prieteni apropiaţi o să îţi ceară ajutorul în rezolvarea unor probleme financiare. Îi poţi face pe toţi fericiţi cu uşurinţă.

Scorpion

Nişte secrete pe care cineva apropiat încearcă să le ascundă de ceva vreme vor ieşi la iveală azi. Încearcă să comunici mai mult.

Săgetător

 Azi vei primi veşti de la nişte prieteni din străinătate. Îţi va fi greu să dai se ei, însă încearcă să îţi păstrezi calmul.

Capricorn

Intuiţia ta lucrează mai bine decât în mod normal, deci îţi poţi pune toată încrederea în ea. Încearcă să nu-ţi neglijezi sentimentele.

Vărsător

O discuţie în contradictoriu cu un membru al familiei sau cu un prieten poate genera confuzie şi îţi poate răni sentimentele.

Peşti

Intenţia ta de a te ocupa de nişte lucruri pe care le-ai neglijat mult timp este pusă în umbră de un telefon primit de la un prieten vechi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop marţi