x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 octombrie 2022. Berbecii planifică o excursie. Scorpionii se ocupă de chestiuni financiare

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2022. Berbecii planifică o excursie. Scorpionii se ocupă de chestiuni financiare

10 Oct 2022   •   12:07
Horoscop zilnic, 11 octombrie 2022. Berbecii planifică o excursie. Scorpionii se ocupă de chestiuni financiare
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii sunt interesați de efemeritate, Gemenii și Balanțele au concersații stimulatoare, Racii se dedică muncii, Leilor le vin idei noi, Fecioarele discută mult, Săgetătorii și Peștii primesc noi informații, Capricornii sunt intuitivi, iar Vărsătorii trebuie să fie atenți la accidente.

Berbec

Vrei să  planifici o excursie într-un loc pe care ai dorit întotdeauna să îl vizitezi. Sau ai putea decide să te întorci la școală pentru a te specializa într-un domeniu. Oricum ar fi, probabil că vei petrece ziua căutând mai multe informații. La un moment dat, vei dori să faci exerciții fizice pentru a te elibera de tensiunea acumulată peste zi. 

Taur

Ești interesat de ceea ce este efemer, de la mintea umană la funcționarea Universului și la religie. Acest interes ar putea fi trezit de ceva ce citești sau auzi. Poate vrei să aprofundezi un domeniu de interes și să afli tot ce poți. Ai putea ajunge la niște concluzii care sunt la fel de valide ca ale oricui altcineva, așa că notează-le!

Gemeni

Conversații stimulatoare ar putea avea loc cu parteneri de tot felul, de la afaceri la exerciții fizice sau la cele romantice. Ar putea apărea câteva informații noi și utile pe care vei dori să le explorezi în continuare. Aceasta este o zi grozavă pentru a te ocupa  de acte juridice sau pentru a încheia orice fel de acord sau angajament. Este un moment bun pentru a te înscrie la un curs sau un atelier online. Folosește bine energiile zilei.

Rac

Ar putea avea loc câteva discuții. Este posibil ca energia ta să fie foarte mare. Poate vrei să te deduci muncii tale, mai ales dacă implică documente. Poate vrei să te antrenezi, să încerci să scrii sau să citești despre cele mai recente descoperiri privind sănătatea. Cărțile, revistele și internetul s-ar putea dovedi utile.

Leu

S-ar putea să te decizi să scrii. Acest lucru ar putea fi legat de locul de muncă, dar este mai probabil să fie personal, fie corespondență cu prietenii și colegii, fie creativ. Unele discuții stimulatoare ar putea avea loc cu prieteni, parteneri romantici sau copii, care ar putea să-ți aducă idei noi. Aceasta este o zi grozavă pentru a participa la un sport individual.

Fecioară

Unii oameni care îți împărtășesc interesele te pot suna astăzi. Poate vrei să faci o plimbare, în timp ce sunteți la telefon unul cu celălalt, dar probabil că veți intra în dezbateri incitante. Nu fi surprins dacă vorbiți amândoi deodată! Cărți noi pe care vei dori să le citești ar putea să-ți atragă atenția. Seara, vizionează filme despre un subiect despre care ai discutat.  

Balanță

Mintea ta va fi deosebit de rapidă și activă astăzi, și probabil că vei dori să-ți petreci o mare parte din zi implicată în activități intelectuale precum cititul, scrisul sau predatul. Comunicarea cu ceilalți ar trebui să fie la cote înalte, așa că probabil vei petrece timp la telefon. Vei dori să scrii multe dintre ideile pe care le auzi. Vei găsi cele mai multe dintre ele interesante și vrei să ți le amintești.

Scorpion

Astăzi s-ar putea să decizi să te ocupi de documentele financiare și să finalizați lucrurile. Aceasta este o zi grozavă pentru asta, deși s-ar putea să fii puțin prea ambițios și să nu faci atât de multe pe cât ți-ai dori. Acesta este un moment bun pentru a-ți folosi orice talentul la scris, pentru că ideile ți-ar putea veni rapid. Așteaptă-te la multe scrisori sau apeluri telefonice în această zi plină și stimulatoare.

Săgetător

Mintea ta este de obicei rapidă, agilă și înfometată de informații. Astăzi este probabil să fie și mai mult decât de obicei. Curiozitatea ta este mare și ai putea face eforturi neobișnuite pentru a o satisface. De asemenea, s-ar putea să te simți deosebit de energic și să mergi la sală. Aceasta este o idee bună. Exercițiile fizicec îți pot limpezi mintea și oferă o perspectivă mai bună asupra ideilor și informațiilor noi.

Capricorn

În general, ai tendința de a fi sensibil și intuitiv, dar astăzi s-ar putea să fii și mai mult. Vei avea o nouă perspectivă asupra naturii umane. Proiectele creative, în special scrisul, sunt favorizate. 

Vărsător

O întâlnire virtuală de grup sau un eveniment social ar putea aduce atât de multe idei noi și interesante încât s-ar putea să nu le poți digera pe toate. Unii prieteni noi care îți împărtășesc interesele ar putea dori să continue discuțiile. Mintea ta este deosebit de rapidă astăzi. Ai putea înțelege concepte neobișnuite care de obicei nu te interesează. Dar ai grijă, s-ar putea să fii atât de preocupat încât ai putea avea un accident.

Pești

O mulțime de documente ar putea avea nevoie de atenție astăzi. S-ar putea să consumi multă energie pentru a face totul. Stimularea conversațiilor cu colegii îți poate menține mintea ocupată, astfel încât să eviți plictiseala. Poți face o plimbare la sfârșitul zilei, deoarece primești atâtea informații noi, încât vei dori să-ți limpezești mintea pentru a le absorbi pe toate. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic