x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 martie 2023. Berbecii strălucesc, Fecioarele se dedică unei relații, iar Capricornii fac pace cu trecutul

Horoscop zilnic, 12 martie 2023. Berbecii strălucesc, Fecioarele se dedică unei relații, iar Capricornii fac pace cu trecutul

de Andreea Tiron    |    11 Mar 2023   •   12:23
Horoscop zilnic, 12 martie 2023. Berbecii strălucesc, Fecioarele se dedică unei relații, iar Capricornii fac pace cu trecutul
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 12 martie 2023. Taurii scapă de situațiile negative, Scorpionii sunt optimiști, iar Peștii vor să facă rost de bani.

Berbec

Astăzi sunt încurajate gândirea inovatoare, evoluția personală și inițiativele legate de sănătate și bunăstare. Aura ta vindecătoare și înțelepciunea acționează ca un magnet pentru ceilalți, iar acest lucru îți ridică moralul. Te simți mai încrezător. Pur și simplu astăzi strălucești.

Taur

Astăzi descoperi modalități noi de a depăși blocajele mentale sau emoționale. S-ar putea să lucrezi pentru a scăpa de atitudinile și situațiile negative care te-au împiedicat să te bucuri din toată inima de viață. Iertarea face parte din toate acestea și este un puternic vindecător în sine.

Gemeni

Aceasta poate fi o perioadă de reînnoire sau de vindecare, în special la nivel creativ și social. Vă simțiți mai liber să vă exprimați ideile și planurile.  Ai putea să-i ajuți pe alții să se regăsească pe ei înșiși sau să-și descopere talentele, ideile și, eventual, chiar chemarea în viață.

Rac

Îți găsești misiunea sau chemarea și faci pași în această direcție! La un anumit nivel, înțelegi scopul vieții tale și este important să te deschizi la informațiile care vin, precum și la propria intuiție, sentimente și răspunsuri. Sprijinul se poate ivi aparent de nicăieri, luminându-ți visurile și planurile.

Leu

Este un moment bun pentru a te dedica unui anumit proiect sau chiar unei călătorii sau unei aventuri. Puteți avea experiențe care vă deschid ochii, care pot fi suficient de puternice pentru a vă schimba modul în care vă priviți viața sau credințele. De asemenea, lași în urmă elementele mai rigide ale personalității tale.

Fecioară

Cu mintea și inima deschise poți atinge o nouă etapă într-o relație importantă pentru tine. Este un moment bun pentru vindecare emoțională. Te afli într-o poziție fabuloasă pentru cercetare, oferind noi perspective unor informații din trecut.

Balanță

Este un moment bun pentru negocieri. Dăruirea ta ajută la obținerea unui feedback pozitiv! Găsești modalități creative de exprimare care pot fi o gură de aer proaspăt pentru o relație.

Scorpion

Optimismul și speranța pot fi vindecători puternici. S-ar putea să descoperi un nou program de wellness. Te simți grozav când ești la curent cu noutățile, contribui, ajuți, ghidezi și vindeci.

Săgetător

Astăzi poate exista un punct de cotitură pentru iertare și compromis într-o relație. Puteți rezolva zonele cu probleme identificând cauzele.  S-ar putea să-ți descoperi potențialul creativ sau să ai mai multă încredere în abilitățile tale. Cei din jur se vor îndrăgosti de sinceritatea ta.

Capricorn

Sunteți într-o formă excelentă pentru a repara și a îmbunătăți relațiile de familie, a vă muta sau a renova. Totul astăzi are legătură cu siguranța și confortul. Este un moment bun pentru a pune accent pe cooperare, încredere și credință. S-ar putea să faci pace cu trecutul tău.

Vărsător

Conversațiile deschise și sensibile pot duce la șansa de a crea o legătură cu cineva special. Cei din jur s-ar putea bucura de cuvintele tale înțelepte chiar mai mult decât de obicei. Relațiile cu frații, familia, colegii, vecinii sau cunoscuții se pot îmbunătăți datorită căldurii și energiei pe care o investiți în aceste relații.

Pești

S-ar putea să te confrunți astăzi cu temeri sau nesiguranță cu privire la câștigurile tale. Ești într-o poziție excelentă pentru a-ți direcționa energia într-o activitate sau un proiect special care aduce bani. Cauți  modalități prin care să ai parte de mai mult confort, securitate și abundență. Vei avea succes!

×