x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022. Gemenii au multe oportunități. Taurii sunt tensionați

Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022. Gemenii au multe oportunități. Taurii sunt tensionați

13 Sep 2022   •   15:45
Horoscop zilnic, 14 septembrie 2022. Gemenii au multe oportunități. Taurii sunt tensionați
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii și Fecioarele sunt atrași de lucruri fanteziste, Racii au nevoie de odihnă, Leilor și Capricornilor le trebuie echilibru, Scorpionii devin cam paranoici, Săgetătorii au multă imaginație, Vărsătorii cred că alții sunt împotriva lor iar Peștii muncesc prea mult.

Berbec

Menținerea emoțiilor în echilibru este cheia unei zile reușite. Nu te lăsa atras de gânduri fanteziste. Menține controlul asupra lucrurilor. Ia o pauză și evită excesul de alcool sau droguri. 

Taur

S-ar putea să simți că te lovești de un zid de cărămidă la fiecare pas, mai ales când vine vorba de emoții. Intensitatea zilei te poate face să te simți ca și cum ai fi într-o oală sub presiune. Încearcă să nu arunci lucrurile în aer. Realizează că o mare parte a dramei este mai degrabă o născocire a imaginației tale decât a realității.

Gemeni

Bucură-te de soarele de astăzi. Concentrează-te pe aspectele pozitive ale vieții tale și lucrează pentru a extinde aceste energii. Există o mulțime de oportunități deschise în acest moment. Cheia pentru a profita de acest lucru este să rămâi aproape de lucrurile care îți aduc cu adevărat cea mai mare fericire. Detaliile se vor rezolva de la sine, aproape fără efort. Ai încredere că vei reuși.

Rac

Asigură-te că dormi suficient. S-ar putea să pari amețit și capul tău ar putea fi puțin tulbure astăzi, dar încearcă să nu lași ca asta să te împiedice să-ți duci la bun sfârșit munca. Este posibil ca mare parte din ceea ce percepi să nu se coreleze exact cu realitatea. Emoțiile tale ar putea fi distorsionate. Este posibil să ai o dorință puternică de a evada într-o lume fantastică. Încearcă să ai ambele picioare pe pământ.

Leu

Poate exista un domeniu al vieții tale care pare complet fantezist acum. Problemele legate de acesta au devenit puțin neclare. Este posibil să nu mai fii sigur de realitatea situației. Energiile de astăzi vor aduce în atenție aceste probleme. Emoțiile tale sunt intense și, de asemenea, vor părea puțin întunecate. Încearcă să rămâi echilibrat și să obții o nouă perspectivă asupra situației.

Fecioară

Viața ta fantastică este deosebit de activă astăzi, așa că bucură-te de această mică pauză în lumea ta visurilor. Revenirea la realitate poate fi dificilă. Ține cont de emoțiile tale. Este posibil ca impresiile pe care le primești din lumea exterioară să nu fie exacte. Încearcă să nu te lași prins de droguri și alcool.

Balanță

Ești într-o dispoziție iubitoare și jovială astăzi, și ar trebui să-ți faci timp să te bucuri cu prietenii. Singurul avertisment al zilei este că emoțiile tale pot fi puțin tulburi. Este posibil să nu avi cea mai exactă impresie despre o situație. Ai putea să simți că oamenii au o impresie greșită despre cine ești. Încearcă  să nu te simți nesigur. Ai încredere în tine și preia conducerea.

Scorpion

S-ar putea să ai o paranoia ciudată că oamenii sunt gata să te prindă astăzi, dar nu lăsa acest sentiment să te paralizeze. Realitatea situației este mult diferită de cea pe care o percep emoțiile tale. Evită tendința de a intra și mai mult în această lume fantezie. Stai departe de droguri sau alcool.

Săgetător

Imaginația ta se dezlănțuie. Păstrează un anumit control asupra emoțiilor tale. Te-ai putea trezi într-un nor de confuzie până după-amiaza. Evită acest lucru încercând să te menții în realitate. Asigură-te că acțiunile tale rezultă dintr-un echilibru egal între gândire și emoție.

Capricorn

S-ar putea să ai senzația că operezi într-un foc încrucișat emoțional. Pe de o parte, s-ar putea să ai un sentiment egoist „eu în primul rând”, care solicită atenția celorlalți. De asemenea, poți simți nevoia de a lucra pentru a-i servi pe ceilalți și pentru a aduce împreună oameni care au aceleași gânduri. Realizează că ambele energii sunt valide și merită atenția ta. Echilibrul este cheia. Lucrează pentru a-ți calma emoțiile.

Vărsător

Te vei bucura de o zi plină de spirit și interacțiuni prietenoase. Energia zilei este în favoarea ta, deși poate că nu pare. Emoțiile tale pot deveni tulburi și crezi că oamenii lucrează împotriva ta. Deși acest lucru poate fi adevărat într-o oarecare măsură, realizează că o mare parte din această paranoia provine mai mult din nesiguranța ta emoțională decât din complotul altuia împotriva ta.

Pești

Cere ajutor dacă ai nevoie. Natura ta este să-i slujești pe alții, dar pentru a menține acea energie, îngrijește-te și de tine. Oferă sprijin suplimentar oamenilor pe care îi iubești. În problemele legate de muncă, asigură-te că nu te epuizezi. Deleagă sarcini altora. Răsfață-te în seara cu o baie fierbinte și o cină romantică.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic