x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 mai 2023. Taurii sunt sensibili, Fecioarele se eliberează de tensiuni, iar Capricornii profită de o conjunctură favorabilă

Horoscop zilnic, 15 mai 2023. Taurii sunt sensibili, Fecioarele se eliberează de tensiuni, iar Capricornii profită de o conjunctură favorabilă

de Andreea Tiron    |    14 Mai 2023   •   11:20
Horoscop zilnic, 15 mai 2023. Taurii sunt sensibili, Fecioarele se eliberează de tensiuni, iar Capricornii profită de o conjunctură favorabilă
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 15 mai 2023. Leii își exprimă dorințe secrete, Săgetătorii își depășesc problemele, iar Vărsătorii au o zi fabuloasă

Berbec

O lasi mai moale cu gandirea excesiva si te conectezi cu intuitia ta. Luna se mută în semnul tău astăzi și poți simți o reînnoire emoțională.  Cel mai bun mod de a-ți urma instinctele este de a permite o oarecare libertate de mișcare.

Taur

Cu trigonul Marte-Neptun de astăzi, armonizarea vine în mod natural. Sunteți entuziaști și sensibili, iar acest lucru vă face foarte plăcut pentru cei din jur. Te-ai putea simți destul de legat sau inspirat de un prieten sau de un grup. Interacțiunile pot avea succes pe măsură ce simți o conexiune intuitivă sau psihică cu ceilalți.

Gemeni

Astăzi sunteți într-o stare de spirit pozitivă. Ar putea fi o zi grozavă pentru a dezvolta ceva important pentru tine sau pentru a pune bazele unui proiect semnificativ. Puteți gravita în mod natural către idei și lucruri minunate!

Rac

Intuiția ta este foarte activă astăzi, iar conexiunile cu cineva special sau cu un anumit proiect pot fi pasionante. Energiile sunt puternice pentru a adăuga un plus de imaginație și intuiție oricărei activități pe care alegeți să o desfășurați. La rândul tău, poți avea un efect deosebit asupra celorlalți. Împărtășirea unui vis sau a unei viziuni poate fi îmbucurătoare, iar motivația sau nivelul de energie cresc cu cât te simți mai inspirat.

Leu

Te simți susținut sau îndeplinești cu ușurință rolul de susținător astăzi. Marte este în armonie cu Neptun din sectorul tău de confidențialitate, deschizând canale pentru a-ți exprima dorințele mai profunde sau visele și fanteziile secrete. Este o zi bună pentru atracție și magnetism.

Fecioara

Astăzi te eliberezi de tensiuni. Emoțiile puternice te pot determina să acționezi în privința unei chestiuni, în special a uneia legate de un vis sau fantezie. Instinctele funcționează bine, chiar dacă informațiile abia acum încep să apară. Este un moment grozav pentru a colabora sau a crea legături cu ceilalți, în special cu prietenii și partenerii, deoarece este prezent un sentiment de conexiune intuitivă.

Balanță

Tranzitele de astăzi te ajută să renunți la probleme sau să te gândești prea mult la ele. Dacă îți urmezi  intuiția vei avea un sentiment mai puternic al scopului sau o claritate a obiectivelor. Acesta poate fi, de asemenea, un moment bun în care să îți manifești atracția pentru o persoană specială.

Scorpion

Cu Marte în sectorul tău spiritual în aceste zile, scoaterea din rutina obișnuită poate fi extrem de benefică. Oamenii și circumstanțele nu vă vor împiedica să vă urmăriți dorințele și interesele. Gusturile tale sunt neobișnuite, iar înțelegerea ta despre indivizi și concepte este îmbunătățită simțitor.

Săgetător

Astăzi depășești problemele, te vindeci sau urmărești un vis. Trebuie să te simți bine cu ceea ce faci sau, cel puțin, să ai un sentiment de scop și un sens mai înalt. Vedeți lucruri dincolo de suprafața lor, indiferent dacă este vorba despre o persoană sau o situație.

Capricorn

Capacitatea ta de a profita la maximum de lucruri crește astăzi. Cu tranzitul Marte-Neptun, poate exista o oportunitate de a intra în legătură cu cineva special sau de a ajunge la idei și concluzii grozave. Susținerea altora poate fi profund satisfăcătoare acum.

Vărsător

Aspectul Marte-Neptun de astăzi te ajută să te eliberezi de probleme. Este posibil să cauți un pic mai mult sens sau magie în munca, activități practice și interesele tale. Din fericire, acesta poate fi un moment fabulos pentru descoperiri de sănătate sau bunăstare, activități cu scopul de a vindeca, iar totul se întâmplă organic. Sunteți receptiv la metode noi sau neobișnuite, deoarece doriți să luați măsuri și să faceți schimbări.

Pești

Veți descoperi că o pauză în care vă trageți sufletul vi se potrivește cel mai bine astăzi. Magnetismul și atractivitatea personală sunt mari. Toată lumea pare să vrea o bucată din tine! Emoțiile și impulsurile puternice tind să te împingă într-o nouă direcție, deoarece dorința de a acționa este puternică acum.

 

×