x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 octombrie 2022. Gemenii sunt preocupați de investiții. Racii s-ar putea căsători

Horoscop zilnic, 15 octombrie 2022. Gemenii sunt preocupați de investiții. Racii s-ar putea căsători

14 Oct 2022   •   15:15
Horoscop zilnic, 15 octombrie 2022. Gemenii sunt preocupați de investiții. Racii s-ar putea căsători
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii avansează în carieră, Taurii participă la discuții spirituale, Leii se distrează, Fecioarele și Peștii se îndrăgostesc, Balanțele fac treabă în casă, Scorpionii dau telefoane, Capricornii sunt preocupați de un vecin, iar Vărsătorii sunt intuitivi.

Berbec

Unele evoluții interesante în carieră te-ar putea face să zburzi. Poate că tocmai ai atins un obiectiv pe termen lung sau ai reușit să obții o pauză care îți arată ce oportunități ai. Orice ar fi, probabil vei primi felicitări, poate din partea unor persoane neașteptate. Totodată, obții mai mulți bani. 

Taur

În această seară, ați putea decide să participi la o activitate de grup, poate una preocupată de chestiuni filozofice sau spirituale. Toți cei care participă sunt au păreri puternice față de subiect, așa că discuțiile s-ar putea dovedi vii și incitante. Vei pleca năuc, așa că mergi acasă și o limpezește-ți mintea. Scrie-ți gândurile. Vei dori să-ți amintești de ele.

Gemeni

Situația ta financiară ar putea fi mult stimulată de o dezvoltare la care nu te-ai așteptat. Poate că unele investiții cresc brusc sau poate că imobilele din cartierul tău valorează dintr-o dată mai mult decât credeai. Orice ar fi, nu încearcăsă profiți. Sunt șanse ca valoarea investiției tale să continue să crească. Stai acolo și fii atent.

Rac

O chestiune legală care se află în așteptare de ceva vreme ar putea fi în sfârșit finalizată astăzi. Este foarte probabil să fie în favoarea ta. Prin urmare, dacă ai un contract, acord sau alt document care necesită semnătura ta., citește-l cu atenție înainte de a semna. Probabil vei obține ceea ce dorești din tranzacție. Apropo, aceasta este și o zi grozavă pentru a te căsători!

Leu

Energia ta fizică este ridicată așa că s-ar putea să nu ai chef să stai în casă. Ai grijă mai întâi de corpul tău și antrenează-te. De asemenea, poate vrei să explorezi, poate mergând în afara orașului pentru o zi sau într-un parc de distracții, dacă este posibil. S-ar putea să nu simți această energie foarte des, așa că cel mai bine este să profiți la maximum de ea când poți.

Fecioară

O pasiune fizică ar putea să te lovească astăzi, când îți apare în cale o persoană interesantă. AI grijă să nu te dai de gol. În general, nu-ți place să dezvălui lucruri despre tine. În plus, nu vei dori ca această persoană să creadă că ești prea dornică. Încerarcă  să  rămâi rațional. Gândește-te dacă este o idee bună să acorzi atenție aceastei atracții.

Balanță

Treburile din casă se află în fruntea listei de priorități. O vizitatoare de sex feminin, poate mama ta, ar putea să te ajute. Nu te epuiza dorind să faci prea multe.

Scorpion

S-ar putea să ai câteva apeluri telefonice importante de rezolvat. Aabilitățile tale de comunicare sunt foarte puternice. Cuvintele se combină cu sentimentele pentru a crea înțelegere cu ceilalți, indiferent dacă vorbești la telefon sau le scrii.

Săgetător

Veștile bune despre bani te entuziasmează. Unul dintre obiectivele tale ar putea fi să investești o parte din fonduri în remedierea situației tale de viață. S-ar putea să te gândești chiar să te muți sau să cumperi o casă nouă. S-ar putea să ai o mulțime de idei despre cum să-ți pinvestești profitul, dar nu te exagera. Ține o parte din acești bani la îndemână.

Capricorn

O persoană de care ești atras, s-ar putea muta în apropierea ta. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte interesant. Probabil că veți începe o conversație și vă veți bucura să vorbiți. Gândește-te dacă vrei să mergi mai departe, sau, cel puțin, îți vei face un nou prieten.

Vărsător

Abilitățile tale intuitive ar trebui să funcționeze la un nivel foarte înalt astăzi. S-ar putea să primești din neatenție câteva mesaje psihice pozitive despre viitorul tău. Aceste perspective ar putea fi o sursă de inspirație care te propulsează să realizezi minuni într-un anumit aspect al vieții tale. Poate fi o profeție care se împlinește de sine! Profită din plin de ea.

Pești

Un prieten îți poate spune despre o nouă persoană interesantă pentru care simți o atracție fizică foarte puternică. Prima ta conversație s-ar putea dovedi interesantă, dar rămâi calm și obiectiv. Dacă sentimentele tale sunt prea evidente, el sau ea ar putea foarte bine să-și piardă interesul înainte ca ceva să aibă timp să se dezvolte! Doar fii tu însuți, bucură-te de discuție și distrează-te. Asta este tot ce trebuie să faci în acest moment.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic