x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 septembrie 2022. Leii au o surpriză plăcută. Balanțele sunt atrase de arte

Horoscop zilnic, 16 septembrie 2022. Leii au o surpriză plăcută. Balanțele sunt atrase de arte

15 Sep 2022   •   12:08
Horoscop zilnic, 16 septembrie 2022. Leii au o surpriză plăcută. Balanțele sunt atrase de arte
Sursa foto: Vitolda Klein Unsplash.com

Berbecii vor să trăiască sănătos, Taurii au relații bune cu cei apropiați, Gemenii petrec, Racii se apropie de vecini, Fecioarele comunică bine, Săgetătorii participă la o întâlnire, Capricornii iau legătura cu un prieten de departe, Vărsătorii sunt creativi iar Peștii sunt afectuoși.

Berbec

Te simți în formă, iar aspectul tău reflectă acest lucru. Cauți activități sănătoase care să îți aducă și plăcere, cum ar fi exercițiile fizice și dieta adecvată. Găsește o carte de bucate cu rețete gustoase. Relațiile tale cu ceilalți sunt calde, iubitoare și prietenoase. Conexiunile cu colegii te încurajează să continui munca productivă.

Taur

Dragostea înflorește în relațiile apropiate, pe măsură ce comunicarea se îmbunătățește. Ești intuitiv dar astăzi te simți în mod special adaptat la gândurile, sentimentele, nevoile și dorințele altora. Nu fi surprins dacă te apropii de cei din jurul tău. Copiii, în special, au nevoie de căldură și dragoste. Dacă ai înclinații artistice, astăzi începi un nou proiect. 

Gemeni

Fericirea domnește, în timp ce te angajezi într-unul sau mai multe proiecte care ți-ar putea face casa mai veselă. Conversațiile calde și prietenoase presupun împărtășirea de informații interesante. Primești musafiri care îți aduc vești interesante. Aceasta este o zi bună pentru a organiza o petrecere improvizată. 

Rac

O conversație cu un vecin s-ar putea dovedi neașteptat de plăcută. S-ar putea să întâlnești oameni noi și să te apropii de cei pe care îi cunoști deja. S-ar putea face schimb de informații interesante și utile. Ar putea exista o viitoare întâlnire la care vei dori să participi. Poți împrumuta sau împrumuta câteva cărți.

Leu

Ai parte de o surpriză plăcută. Primești un cadou sau o mică sumă de  bani. Cineva îți va returna un împrumut ori sau primești o atenție pentru un serviciu pe care l-ai făcut cuiva. Vorbești mult la telefon despre lucruri importante. 

Fecioară

Comunicarea este caldă, informativă și prietenoasă și te vei apropia de cei din jurul tău. Inspirația și imaginația ta curg liber și vrei să-ți canalizezi canalizați o mare parte din energie în proiecte creative. Poate dorești să suni un prieten care îți împărtășește interesele artistice.

Balanță

Dacă ai abilități muzicale sau artistice, îți vin în minte melodii. Dacă ești scriitor, s-ar putea să fii plin de idei de povești. Oricare ar fi interesele tale creative, inspirația abundă. Este o idee bună să începi să lucrezi la aceste proiecte, altfel ar putea dispărea.

Scorpion

Ești ocupat cu comunicarea. Apelurile și emailurile către persoane apropiate îți pot ocupa mult timp. Ai putea organiza o întâlnire sau un eveniment social. Probabil că te simți optimist și entuziast și vei răspândi aceste sentimente și altora. De asemenea, ești mai capabil să intuiești ce se întâmplă cu ei.

Săgetător

Participi la o întâlnire, virtuală sau de altă natură. Acest lucru ar trebui să ducă la conversații plăcute și interesante, care implică filozofie, chestiuni spirituale sau arte. Comunicarea trebuie să fie clară și deschisă. Corespondența ar putea dura aproape la fel de mult ca și conversațiile.

Capricorn

Un mesaj sau un telefon de la cineva drag care locuiește departe ar putea sosi astăzi. Te-ai gândit de ceva vreme la această persoană, așa că nu fi surprins dacă dă un semn. Ești în mod special în acord cu gândurile și sentimentele celorlalți. De fapt, s-ar putea să te simți inspirat să lucrezi la proiectele tale deoarece ai multe idei. 

Vărsător

Visele și reveriile ți-ar putea inspira noi idei pentru proiecte creative. Viziunile, poveștile sau melodiile îți pot inunda mintea și ar fi o idee bună să le notezi înainte ca acestea să dispară. De asemenea, este posibil să te simți mai în acord decât de obicei cu gândurile și sentimentele celorlalți. Nu fi surprins dacă le oferi intuitiv oamenilor ceea ce își doresc și au nevoie înainte de a cere.

Pești

Afecțiunea înflorește în relațiile apropiate, pe măsură ce îți aliniezi cu gândurile, sentimentele, nevoile și dorințele celor din jur. Comunicarea ar trebui să fie clară, deschisă și sinceră, fără a fi brutală. Evenimentele sociale sunt foarte plăcute astăzi, deoarece vei atrage oameni interesanți. Lectura s-ar putea dovedi benefică.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic