x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022. Taurii sunt atrași de spiritualitate. Racii sunt în dispoziție romantică

Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022. Taurii sunt atrași de spiritualitate. Racii sunt în dispoziție romantică

16 Sep 2022   •   12:50
Horoscop zilnic, 17 septembrie 2022. Taurii sunt atrași de spiritualitate. Racii sunt în dispoziție romantică
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii cunosc un nou posibil partener, Gemenii sunt romantici. Fecioarele se gândesc să-și schimbe cariera, Balanțele se întâlnesc cu cineva de departe, Scorpionii sunt creativi, Capricornii vorbesc la o îmntâlnire, Vărsătorii se simt sexy iar Peștii se cred bogați.

Berbec

O persoană nouă care îți apare în cale o găsești extrem de atractivă. Descoperi nu doar o atracție fizică, ci și o compatibilitate intelectuală. Probabil că sentimentele tale sunt reciproce! Dacă ești singur, ar trebui să-i acorzi atenție. Dacă ești într-o relație, cel puțin s-ar putea să-ți faci un nou prieten.

Taur

Cariera, banii și dragostea sunt favorizate. Viața ta poate fi invidiată de alții, dar probabil simți că lipsește ceva. Aceasta este o zi bună pentru a explora studiile metafizice și spirituale. Este o perioadă de tranziție, iar aceste interese îți pot ușura lucrurile, mai ales dacă cei apropiați îți împărtășesc interesul.

Gemeni

Romantismul și creativitatea sunt forțele motrice din viața ta astăzi. S-ar putea să descoperi că sentimentele pentru o anumită persoană îți oferă inspirație pentru proiecte creative. Imaginația te face mult mai atractiv pentru persoana iubită. 

Rac

Ai tendința să fii cu picioarele pe Pământ și practic dar acum ai chef să te răsfăț în niște zboruri ale fanteziei. Romanele de dragoste te-ar putea atrage. S-ar putea chiar să te joci cu ideea de a scrie chiar tu unul. Dacă te afli într-o relație, vrei să organizezi ceva special pentru partenerul tău. 

Leu

O scrisoare afectuoasă, un apel telefonic sau un email ar putea ajunge la tine de  la un prieten vechi. Acest lucru îți trezește sentimente calde și afectuoase  față de el și vrei să-i răspunzi. Invită-l la o cafea.  Legătura dintre voi este puternică. Aceasta nu este o prietenie la care vrei să renunți. 

Fecioară

Te-ai gândit să-ți schimbi cariera? S-ar putea să auzi despre unele oportunități astăzi, eventual prin intermediul unui coleg. Acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a face o schimbare. Evoluții profesionale pozitive sunt indicate pentru tine. Ia în calcul opțiunile și apoi fă câteva cercetări asupra fiecăreia. S-ar putea să găsești posibilități interesante.

Balanță

S-ar putea să te simți romantic astăzi. Timpul petrecut cu un partener din străinătate poate părea atrăgător. Aceasta este o zi grozavă pentru a programa o seară intimă cu prietenul tău. Toate semnele indică faptul că sentimentele sunt reciproce și s-ar putea să ajungi exact unde vrei!

Scorpion

Visele erotice te-ar putea trezi într-o dispoziție ciudată. Ai putea tânji după o întâlnire romantică, dar impactul va fi probabil mai puternic decât atât. Aceste vise intense îți stimulează creativitatea. Dacă nu lucrezi în prezent la un proiect, ideile ți-ar putea inunda imaginația dar lasă-le să se liniștească puțin. Nu e nicio grabă să alegi.

Săgetător

S-ar putea să te surprindă atracția pe care o va  manifesta față de tine un vechi prieten. Ar putea apărea emoții conflictuale. Ar putea exista un potențial pentru o relație bună cu această persoană. Nu trebuie fie să sari direct într-o poveste cu acesta, fie să uiți totul. Poți testa apele pentru o vreme!

Capricorn

Astăzi ți se cere să vorbeșt la o întâlnire virtuală sau să conduci un grup de discuții online. Ai tendința de a fi timid dar vei fi de acord și te vei bucura să fii în lumina reflectoarelor, chiar dacă temporar. Cu siguranță vei străluci, iar ceilalți ți-ar putea face complimente sincere. 

Vărsător

Te simți deosebit de sexy. Este posibil să primești priviri admirative din partea celor din jurul tău, inclusiv a străinilor. Dacă ești singur, s-ar putea chiar să atragi un nou partener de dragoste interesant. Dacă ești deja într-o relație, iubitul tău s-ar putea îndrăgosti din nou de tine. Stabilește o seară intimă împreună.

Pești

Te-ai putea simți milionar. Chestiunile legate de bani par să-ți depășească așteptările. S-ar putea să vrei să petreci timp reparându-ți casa sau poate să faci cumpărături pentru tine. Ai de gând să faci un chat video în seara asta? Un articol nou sexy îl va atrage pe partenerul tău. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic