x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 septembrie 2022. Berbecii primesc vești bune. Racii rezolvă o problemă financiară

Horoscop zilnic, 18 septembrie 2022. Berbecii primesc vești bune. Racii rezolvă o problemă financiară

17 Sep 2022   •   16:15
Horoscop zilnic, 18 septembrie 2022. Berbecii primesc vești bune. Racii rezolvă o problemă financiară
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt atrași de probleme metafizice, Gemenii au multă energie , Leii găsesc informația pe care o caută, Fecioarele au nelămuriri în carieră, Balanțele sunt ajutate, Scorpionii inspirați, Săgetătorii negociază un contract, Capricornii au probleme de comunicare, Vărsătorii sunt senzuali iar Peștii discută cu prietenii.

Berbec

Vești fascinante ar putea veni de la un prieten care este plecat din oraș. Pot fi informații personale, dar mai probabil implică noi descoperiri într-un domeniu care vă interesează pe amândoi. Probabil că veți dori să faceți unele cercetări proprii, așa că fiți pregătiți să petreceți timp în bibliotecă sau online în următoarele câteva săptămâni. Notează  tot. Nu vei dori să uiți nimic!

Taur

Prietenii care sunt interesați de chestiuni psihice și metafizice te pot contacta astăzi. Este posibil să discutați o mulțime de materiale fascinante, care v-ar putea modifica sistemul de valori într-un mod subtil, dar profund. Nu fi surprins dacă asculti mai mult decât vorbești. 

Gemeni

Un val de energie fizică s-ar putea să te lovească în această dimineață. Dar un frate sau un vecin poate avea nevoie de ajutor, așa că o vei putea pune la lucru. Ar trebui să fie o zi bună pentru toată lumea. Prietenul tău va primi un sprijin valoros la o problemă importantă.

Rac

Un ajutor neprețuit în probleme legate de bani sau de proprietate ți-ar putea veni astăzi în mod neașteptat. Cineva despre care nu știa că deține informațiile adecvate ar putea să le ofere din senin, făcând o mare diferență în modul în care gestionezi lucrurile. Situația poate să nu fie chiar atât de îngrozitoare cala început, iar totul ar trebui să fie bine până la sfârșitul zilei.

Leu

Cauți o anumită informație? Un prieten o deține dar nu știe că o cauți. Nu-ți fie teamă să anunți toți prietenii și cunoștințele că trebuie să găsiți anumite date. Persoana care ți le va oferi s-ar putea să te surprindă. 

Fecioară

Oportunitatea de a zbura undeva ar putea apărea astăzi. Schimbările în carieră sunt în vânt și, cu toate că ar putea părea destul de neliniștitoare la început, vor fi pozitive pe termen lung. Acest lucru ar putea implica o creștere sau o promovare, un transfer, un nou loc de muncă sau chiar o nouă carieră. Nu te lupta. Poate fi înfricoșător, dar este o binecuvântare deghizată. Lasă-te dus de val.

Balanță

Ai avut dificultăți în carieră sau chestiuni financiare? Dacă da, ajutorul ar putea veni de la un prieten care locuiește departe. Este posibil ca această persoană să nu facă mare lucru, dar să ofere cuvinte atât de perspicace încât știi imediat ce curs de acțiune să iei. Ceea ce spune această persoană ar putea fi, de asemenea, un ajutor valoros în viitor. Notează astfel încât să fii sigur că ți-l amintești.

Scorpion

Un fulger de inspirație poate rezolva un obstacol în calea avansării în carieră. Această soluție s-ar putea dovedi atât de benefică încât vei dori să o ții minte pentru obstacolele din orice domeniu al vieții tale pentru viitor. S-ar putea să te simți atât de bine că rezolvi asta, încât vei dori să ieși și să sărbătorești. 

Săgetător

În prezent, negociezi un contract? Dacă tu și cealaltă parte nu sunteți de acord, aceste diferențe vor fi cel mai probabil rezolvate. Probabil vei veni cu o idee care creează o situație câștig/câștig, astfel încât amândoi să vă simțiți bine. Acest lucru vă va întări considerabil relația, așa că așteptați-vă ca problemele de parteneriat să se diminueze.

Capricorn

Dificultățile profesionale ar putea fi rezolvate prin asistență externă. Este posibil ca echipamentul să o fi luat razna sau greșelile de comunicare ar fi putut duce la opoziție. Poate că trebuie să apelezi la un consultant. Este posibil să  aisoluția potrivită la momentul potrivit și să câștigi respectul binemeritat. Oricare ar fi dificultatea, nu va dura.

Vărsător

Noțiunile romantice idealiste se unesc cu o pasiune senzuală intensă pentru a crea o dorință puternică, care rămâne cu tine pe tot parcursul zilei. Dacă îți poți programa timp cu partenerul, fă-o. Dacă nu, s-ar putea să trebuiască să vă întâlniți în cursul săptămânii. 

Pești

Ai putea fi destul de ocupat astăzi, deoarece prietenii de departe te cheamă pentru conversații de mult timp așteptate. Prietenii tăi vor să vorbească cu tine, dar nu te judecă. Vorbește despre orice ai în minte și nu-ți face griji că nu faci o impresie bună. Adevărul este mai important decât laudele.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic