x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 decembrie 2022. Berbecii au nevoie de odihnă, Racii sunt foarte ocupați la birou, iar Fecioarele sunt într-un moment de cotitură

Horoscop zilnic, 19 decembrie 2022. Berbecii au nevoie de odihnă, Racii sunt foarte ocupați la birou, iar Fecioarele sunt într-un moment de cotitură

de Andreea Tiron    |    18 Dec 2022   •   13:10
Horoscop zilnic, 19 decembrie 2022. Berbecii au nevoie de odihnă, Racii sunt foarte ocupați la birou, iar Fecioarele sunt într-un moment de cotitură
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 19 decembrie 2022. Gemenii trebuie să fie atenți atunci când își iau un angajament, Scorpionii sunt creativi, iar Vărsătorii și Peștii trebuie să se uite bine în oglindă.

BERBEC

Încearcă să te odihnești astăzi. De obicei, ești persoana către care se îndreaptă oamenii atunci când au nevoie de consolare și ajutor. Dar astăzi, în ciuda tensiunii care plutește în aer, cuvintele tale par să nu aibă niciun efect. Lasă-i pe alții să aibă grijă de ei înșiși de data asta. Îți poți petrece timpul într-un mod mult mai plăcut, citind o carte bună, spre exemplu. Este mai relaxant să te implici într-o dramă fictivă decât reală.

TAUR

Fă un bilanț la tot ceea ce se întâmplă în casa ta. Gândește-te la ultimele luni și vei vedea cât de multă atenție ai acordat serviciului, în detrimentul celor dragi. Probabil că au apărut unele consecințe. Din fericire, câteva zile în strânsă legătură cu familia vor îndrepta totul. Nu îi poți învinovăți că vor să petreacă timp cu tine.

GEMENI

Gândește-te bine înainte de a-ți lua un angajament. Sunt multe în joc, mai ales în ceea ce privește viața ta sentimentală. Evenimentele de astăzi te pot face să simți că te afli la o răscruce de drumuri, când de fapt tu ești chiar pe drumul cel bun. Trebuie să ai încredere în instinctele tale.

RAC

Vei fi foarte ocupat astăzi, dar chiar și așa, tot vei încheia ziua cu biroul plin de hârtii - nu pentru că ești neproductiv, ci mai degrabă pentru că ești căutat  și munca ta este apreciată. Nu te stresa de toată această aglomerație. Nimeni nu se așteaptă să faci totul imediat.

LEU

Ai muncit din greu în ultima perioadă, iar astăzi este o zi bună pentru a-ți reîncărca bateriile. Se pare că toată lumea vrea ceva de la tine. Este posibil să fi ajuns în punctul în care nu mai ai nimic de oferit. Este ok să simți asta acum. Dacă este posibil, scoate-ți telefonul din priză și rezerva-ți ziua doar pentru tine. Dormi, meditează, plimbă-te, etc.

FECIOARĂ

Ești într-un moment de cotitură. Este posibil să fi învățat în sfârșit să spui nu? Toată lumea s-a obișnuit să îți ceară ajutorul, iar tu să sari imediat. Petreci atât de mult timp cu problemele celorlalți, încât îți mai rămâne puțină energie pentru propria persoană, iar asta nu este de niciun folos. Pune-te pe primul loc și în felul ăsta vei avea disponibilitate și pentru alții. Dacă ești epuizat, toată lumea pierde.

BALANȚĂ

Astăzi ai toate șansele să te afirmi. Dar ai grijă: nu forța lucrurile! Ai tendința uneori să exagerezi puțin și să devii ostentativ. Există momente (și aceasta este unul dintre ele) când subtilitatea este mai importantă. Încearcă să fii discret și deschis, mai degrabă decât rigid și defensiv. Ai o personalitate caldă, așa că de ce să nu-i lași și pe ceilalți să o vadă?

SCORPION

Există o doză mare de creativitate în tine. Ar trebui să o folosești mai mult. Pozițiile planetare de astăzi susțin creativitatea și productivitatea, astfel încât te-ai putea trezi lucrând cu spor și cu rezultate foarte bune. Profită de această fază cât durează! Acesta este momentul în care poți să le demonstrezi altora de ce ești capabil.

SĂGETĂTOR

Ești foarte sensibil, dar și rațional. Aceasta este o combinație minunată și o parte din ceea ce te face atât de special. Pozițiile planetare de astăzi te provoacă să te gândești cum poți combina cel mai bine aceste două componente cheie ale personalității tale. Te-ai gândit să scrii? Ar putea oferi tipul de echilibru pe care îl căutați. Începe să scrii și vezi dacă ți se potrivește.

CAPRICORN

Tot ce îți dorești este să lenevești în pat cu o carte bună. Din păcate însă, asta nu se va întâmpla. Planetele trag cuverturile de pe tine și te împing afară din pat. Mai este încă mult de lucru, chiar dacă ne apropiem de finalul anului! Și există oameni cu care trebuie să vorbești chiar acum. Lasă cartea pe noptieră. Poate aștepta.

VĂRSĂTOR

Ai multe de oferit, iar toată lumea vede și apreciază tot ceea ce ai realizat. Toată lumea...mai puțin tu însuți! Faci ce faci și nu reușești să vezi cât de departe ai ajuns. Ar merita să te gândești puțin de unde vine autocritica asta care nu îți face bine. Ai o nevoie puternică să fii iubit, dar mai întâi trebuie să te iubești pe tine însuți.

PEȘTI

Indiferent dacă recunoști sau nu, există în tine un copil care are nevoie de mângâiere. Ești mândru de persoana care ai devenit - și este foarte bine că vezi cât ai progresat. Dar tu ești produsul a tot ceea ce ai fost cândva. Pozițiile planetare de astăzi vă sugerează să recunoașteți toate părțile trecutului vostru - cele bune și cele rele. Numai după ce ați integrat toate aceste elemente puteți fi persoana completă care trebuie să fiți.

×