x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 octombrie 2022. Leii și Vărsătorii preiau controlul. Peștii au nevoie de un plan

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2022. Leii și Vărsătorii preiau controlul. Peștii au nevoie de un plan

18 Oct 2022   •   11:32
Horoscop zilnic, 19 octombrie 2022.  Leii și Vărsătorii preiau controlul. Peștii au nevoie de un plan
Sursa foto: Vitolda Klein - Unsplash.com

Berbecii și Taurii sunt nehotărâți, Gemenii și Fecioarele trebuie să stea deoparte, Racii sunt blocați, Leii și Vărsătorii preiau controlul, Balanțele sunt agresive, Scorpionilor le trebuie curaj, Capricornii sunt stresați.

Berbec

Puterea ta de echilibrare va fi pusă la încercare astăzi, când dorința ta de a lupta va intra în conflict cu nevoia ta de a planifica. S-ar putea să fii și mai indecis decât de obicei, ca urmare a acestei tensiuni interne. Fii conștient de timp și de restricțiile pe care ți le pune. Concepe un plan care să-ți folosească energia în cel mai eficient mod posibil. Este important pentru tine să te gândești înainte de a acționa.

Taur

Încearcă să nu fii prea frustrat de nehotărârea care te chinuie astăzi. Cu cât stai mai mult pe loc, cu atât va fi mai greu să te miști. Cheia este să găsești un echilibru între planificare și forță. Ai o nevoie incredibilă să faci progrese. Însă dacă te întâmpini rezistență, probabil că ar trebui să te retragi pentru moment. Luptele nu vor da rezultate pozitive acum.

Gemeni

Indecizia ar putea fi cel mai mare dușman al tău astăzi. Tonul general al zilei este destul de exploziv, deoarece un sentiment de restricție și disciplină intră în conflict cu nevoia de a lupta și de a cuceri. S-ar putea să descoperi că atitudinea ta liniștită și simplă este exact ceea ce te salvează într-o zi ca aceasta. Stai jos și lasă pe altcineva să preia conducerea.

Rac

Planurile tale se întâlnesc cu o opoziție dură astăzi. Ai mers într-un ritm lent și constant, dar vei descoperi că tensiunea apare cu cât încerci să-ți forțezi voința asupra celorlalți. Blocajul ar putea din cauza faptului că există forțe puternice care se bat cap în cap. Niciuna nu cedează acum.

Leu

Să-ți exprimi opiniile ar putea stârni și mai mult vârtejul, dar, în cele din urmă, este cel mai bine. Există un ton exploziv în aer, care este greu de ignorat. Ai nevoie de voința ta puternică pentru a combate forțele abrazive la locul de muncă. Ai ocazia să inițiezi controlul asupra situației. Alți oameni ar putea fi prea nesiguri pe ei pentru a face o mișcare.

Fecioară

Cel mai bun plan al tău de atac astăzi este să nu ataci deloc. Există destulă agresivitate în jur. Nu trebuie să mai adaugi nimic Lasă-i pe alții să-și dea seama. Treaba ta este să aștepți până când pse liniștesc lucrurile. Încearcă să nu te implici în disputele altora. S-ar putea să fii târât mai mult în conflict.

Balanță

S-ar putea să fie nevoie să frânezi astăzi. Traiectoria ta actuală nu este în concordanță cu oamenii și energia din jurul tău. Asigură-te că nu-i calci pe alții pe bătături. Aceasta este o zi pentru a lua în considerare o abordare mai disciplinată. S-ar putea să fie nevoie să stabilești o structură mai bună, astfel încât să-ți folosiți energia mai eficient.

Scorpion

Dacă ai fost reticent să faci o mișcare, ar trebui să te gândești de ce. Ce te-a reținut? Frica de eșec? Un comentariu negativ? Simți că nu ești prea pregătit pentru consecințele acțiunilor tale? Este timpul să te eliberezi de aceste bariere mentale care te împiedică să faci progrese. Nu lăsa îndoiala de sine să stea în calea planurilor tale.

Săgetător

Ai nevoie e de disciplină și un plan solid sunt prietenii tăi astăzi. Încetinește-ți abordarea și ia în considerare consecințele acțiunilor tale. Acesta este momentul să te concentrezi asupra a ceea ce ai nevoie pentru a realiza ce ți-au propus și să concepi un plan. Există neliniște în aer care te-ar putea face să acționezi în grabă. Nu uitați vechiul proverb care spune că graba strică treaba. Aceasta este o lecție importantă.

Capricorn

S-ar putea să experimentezi un mic conflict interior și nu ești sigur cum să procedezi. O parte din tine simte nevoia de a lupta, în timp ce o altă parte îți cere să ții secret acest impuls. S-ar putea ca acest conflict să te paralizeze din cauza lipsei de încredere. Încearcă să nu te stresezi din cauza vreunei probleme.

Vărsător

Poate fi greu să te conectezi cu ceilalți astăzi. Oamenii pot fi mai degrabă nehotărâți. Pe de altă parte, sunt mai maleabili. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a prelua controlul. Asigură-te că ai în vedere interesele tuturor părților implicate. Nu este corect să profiți de oamenii care nu se pot hotărî singuri.

Pești

Ai avut o tendință puternică pentru război în ultima vreme. Dorința ta de a duce lucrurile la bun sfârșit a crescut și ești nerăbdător să faci progrese. Problema este că s-ar putea să fii nevoit să te abții puțin astăzi, deoarece există o mare forță care te încurajează să iei o pauză de la traiectoria actuală. Încetinește și fă-ți un plan, în loc să mergi orbește înainte spre necunoscut.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic