x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2022. Taurii au probleme cu banii. Leii sunt îngrijorați de afaceri

Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2022. Taurii au probleme cu banii. Leii sunt îngrijorați de afaceri

01 Noi 2022   •   16:56
Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2022.  Taurii au probleme cu banii.  Leii sunt îngrijorați de afaceri
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii trebuie să muncească singuri, Gemenii își verifică locuința, Racii se supără cu un prieten, Fecioarele au multă energie, Balanțele au incertitudini spirituale, Scorpionii să nu investească, Săgetătorii sunt implicați în bârfe la locul de muncă, Capricormnii se simt epuizați, Vărsătorii sunt pasionali iar Peștii au de făcut reparații în casă.

Berbec

Stai aproape de casă astăzi. Prea mult timp în mașină poate duce la stres sau chiar la accidente minore. La locul de muncă, evită frecușurile zilnice și rămâi departe de certuri. Încearcă să te izolezi și să-ți îndeplinești sarcinile repede și eficient. 

Taur

Chestiunile legate de bani s-ar putea înrăutăți astăzi. Folosește orice experiență financiară pe care o ai pentru a îndrepta lucrurile. Încearcă să rămâni calm și liniștit atunci când ai de-a face cu oameni încăpățânați. Nu te lăsa atras de argumente. Nu depinde de alții.

Gemeni

Verifică-ți casa pentru a te asigura că totul este în stare de funcționare. Există indicii că ar putea exista mici pericole care trebuie corectate. Tensiunea ar putea crește în rândul membrilor familiei și ar putea duce la certuri. Nu pierde timpul încercând să mediezi conflictele. Vor trebui să le rezolve singuri. Aceasta este o zi grozavă pentru studiu și singurătate, deoarece mintea ta este deosebit de ascuțită.

Rac

Scurte vizite în apropierea casei te-ar putea catapulta în unele situații negative. Cel mai bine este să stai în casă, dacă poți. O scrisoare sau un apel de la o persoană supărată te-ar putea pune într-o dispoziție agitată. Aceasta nu este o zi pentru socializare. 

Leu

S-ar putea să fii puțin îngrijorat de afacerile tale financiare. O greșeală din trecut ar fi putut duce la niște consecințe destul de supărătoare. Acum trebuie să valorifici orice abilitate pe care o ai pentru a îndrepta lucrurile. Cunoștințele despre tehnologia modernă ar putea ajuta. Un prieten ar putea să se certe cu tine, așa că menține-te neutru. 

Fecioară

Ai multă energie astăzi. Probabil vei dori să faci exerciții fizice, poate jogging prin parc sau să participi la un curs virtual de aerobic. Atenție! S-ar putea să nu fii atât de în formă pe cât crezi și să te forțezi prea mult. Cineva pe care îl cunoști profesional ar putea să nu fie într-o dispoziție grozavă. Ai putea fi cuprins de nervii lui. Încearcă să stai departe.

Balanță

Incertitudinea cu privire la chestiunile spirituale și îndoiala cu privire la intuițiile tale te-ar putea deprima. Nu încerca să forțezi găsirea unor soluții. Aceasta nu este o zi bună pentru a fi în oraș, deoarece călătoriile de orice fel ar putea pune probleme. Aceasta este, de asemenea, o zi proastă pentru a planifica sau a începe o vacanță. Stai aproape de casă și ai grijă de aspecte practice. Astfel vei fi calm până seara.

Scorpion

Dacă un prieten sau o cunoștință îți dă sfaturi despre bani sau investiții, nu le l ua în seamă. A urma exemplul acestei persoane s-ar putea dovedi dezastruos. Participarea la activități de grup nu este recomandabilă. Lucrurile ar putea scăpa de sub control și ai putea să ajungi în mijlocul unei mulțimi furioase. Este o zi grozavă să stai acasă și să lucrezi la propriul proiect.

Săgetător

Bârfe și resentimente în rândul colegilor de muncă sau într-un grup ar putea să apară astăzi și s-ar putea să existe niște mișcări politice pe care ar fi în interesul tău să le eviți. Aceasta nu este o zi bună pentru a merge la prânz cu colegii de muncă. Nu crede nimic din ce auzi. Sunt șanse să nu fie adevărat. Nu-ți da cu părerea. 

Capricorn

Prea multă alergare te-ar putea face să te simți epuizat. S-ar putea să fi făcut mișcare prea mult. Prin urmare, aceasta este o zi bună pentru a evita exercițiile și pentru a te odihni puțin. Nu te forța prea tare! Nu este o zi bună pentru a planifica sau a începe o vacanță. Așteaptă câteva zile deoarece călătoriile planificate în acest moment ar putea fi pline de probleme.

Vărsător

Te-ai putea simți extrem de pasional astăzi. Poate vrei să te întâlnești  cu iubitul dar vei fi împiedicat de circumstanțe. S-ar putea să fii atras de romane sau filme mai rafinate. Furia reprimată ar putea să apară din subconștient și să caute o ieșire. Aceasta este o zi grozavă pentru a-ți canaliza nervii într-o activitate artistică. Nu fi surprins dacă folosești mult roșu!

Pești

Pot apărea probleme electrice sau sanitare în locuință, așa că trebuie să chemi un meseriaș. NU încerca să faci singur reparațiile pentru că vei agrava lucrurile. Prietenii vor să vină în vizită dar amână-i. Ține-te  departe de certuri și lucrează singur și liniștit la ce te interesează. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic