x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 20 mai: Peștii intră intr-un conflict cu persoana iubită

Horoscop zilnic 20 mai: Peștii intră intr-un conflict cu persoana iubită

19 Mai 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 20 mai: Peștii intră intr-un conflict cu persoana iubită

Berbec

Treci de la o stare la alta și există riscul să intri într-un conflict cu o persoană apropiată din anturajul tău. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a putea să te reconectezi cu propria persoană.

Taur

Ziua de azi vine cu multă energie pozitivă, însă această energie dispare odată cu apariția unei probleme neașteptate la locul de muncă. Simți că munca nu îți este apreciată și vrei să îți faci vocea auzită.

Gemeni

Astăzi petreci mult timp alături de prieteni și vă gândiți tot mai mult la o călătorie în afara țării. Puneți la punct primele detalii și sunteți din ce în ce mai entuziasmați de această idee. O zi excelentă.

Rac

Te bucuri de puțin timp singur alături de propria persoană și te concentrezi pe pasiunile pe care le ai. Astfel, vrei să te perfecționezi când vine vorba de talentele pe care le ai și să încerci să câștigi bani de pe urma lor.

Leu

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile simple care țin de rutină. Simți că oboseala te-a ajuns din urmă, însă nu vrei să îți acorzi timp pentru a-ți reîncărca bateriile.

Fecioară

Astăzi îți ocupi timpul cu acumularea de informații noi. Vrei să înveți cât mai multe lucruri dintr-un domeniu care începe să prezinte din ce în ce mai mult interes pentru tine. Sentimental îți merge bine.

Balanță

După munca depusă în ultima vreme, te bucuri de reușite azi. În sfârșit simți că munca îți este apreciată la nivelul la care îți dorești și chiar primești o veste bună care ține de sectorul financiar.

Scorpion

Astăzi te bucuri de relaxare și de timp petrecut alături de partenerul de cuplu. Nu vrei să interacționezi cu alți oameni, așa că ziua de azi este despre tine și despre persoana iubită.

Săgetător

Optimismul te caracterizează azi și, astfel, reușești să transmiți energie pozitivă peste tot pe unde mergi. În plus, reușești cu ușurință să duci toate lucrurile pe care ți le pui în minte la bun sfârșit.

Capricorn

Vrei să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și, prin urmare, începi prin a-ți acorda puțin timp singur pentru a-ți pune în ordine gândurile. Începi să faci niște planuri de viitor.

Vărsător

Nu reușești să îți găsești calmul și nu reușești să-ți vezi greșelile, ci ai tendința să dai vina pe cei din jur pentru fiecare greșeală pe care o faci. Încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere.

Pești

Asăzi este posibil să apară un conflict cu partenerul de cuplu, pentru că nu reușiți să ajungeți la un numitor comun când vine vorba de un demers pe care vreți să îl faceți. Încearcă să renunți la orgoliu.

 

×