x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 octombrie 2015. "Lucrezi" din plin pentru a-ti echilibra sentimentele contradictorii de care ai parte

Horoscop zilnic, 20 octombrie 2015. "Lucrezi" din plin pentru a-ti echilibra sentimentele contradictorii de care ai parte

19 Oct 2015   •   19:36
Horoscop zilnic, 20 octombrie 2015. "Lucrezi" din plin pentru a-ti echilibra sentimentele contradictorii de care ai parte


Horoscop 20 octombrie. Berbec
O zi in care nu duci lipsa de popularitate. Alegi tot ceea ce este mai bun astazi, pentru tine si, daca tu esti fericit, si cei cu care interactionezi iti vor vedea latura frumoasa a personalitatii. La locul de munca esti personajul care ii va face pe toti sa zambeasca, departe fiind de asemanarea cu bufonul regelui. Este posibil sa ai reactii nepotrivite momentului in care te afli.

Horoscop 20 octombrie. Taur
Farmecul tau natural va fi evidentiat in orice moment, astazi, o zi in care iti este foarte usor sa fii un mediator bun pentru cei care au nevoie de asa ceva. Ai parte de mari sanse de castig, conditia fiind aceea de a sti cum sa-ti joci cartea. Profita de aspectele astrale favorabile ale acestei zile pentru a-ti descoperi solutiile de care ai nevoie. Ai nevoie de sfatul celor care sunt mai in varsta decat tine, cere-l.

Horoscop 20 octombrie. Gemeni
O surpriza placuta iti este rezervata, fie ca este venita din partea unei vechi prietene, fie ca este rostita, sub forma de informatie, din partea mamei sau a matusii. Pasiunea cu care te ocupi de problemele din familie, incercand sa rezolvi cat mai bine ceea ce inca nu are parte de solutie, te va ajuta sa avansezi in aceasta directie mai repede decat credeai. Nu este momentul sa prinzi radacini.

Horoscop 20 octombrie. Rac
Comunicarea cu cei care iti sunt asociati sau cu partenerul tau/partenera ta de viata este incurajata, astazi, de aspectele favorabile formate de Luna si de planetele situate in semnul zodiacal al Fecioarei. Dar, pentru ca totul sa fie perfect, indicat este sa nu repeti greselile din trecut si nici sa petreci mai mult timp la locul de munca deat este cazul.

Horoscop 20 octombrie. Leu
O zi in care esti sustinut de persoanele (mai ales de cele de sex feminin) care pana acum iti bagau bete-n roate. Paradoxal, de altfel... Cu toate acestea, ocupa-te de aplicarea unor noi tipuri de strategii pentru a-ti imbunatati situatia financiara - este momentul! Astazi ai ocazia de a fi cu cel putin un pas inaintea altora...

Horoscop 20 octombrie. Fecioara
"Lucrezi" din plin pentru a-ti echilibra sentimentele contradictorii de care ai parte, de aceasta data. Atragi cu usurinta, de partea ta, oameni care iti pot fi de ajutor si nu ratezi nicio sansa de a face acele schimbari de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. In sfarsit, se poate spune ca a iesit Soarele si pe strada ta!

Horoscop 20 octombrie. Balanta
Se stie ca ocaziile care au trecut nu se mai intorc. Insa, de aceasta data, ai putea avea parte de o revenire, insa nu o vei observa daca te critici mai mult decat o fac altii. Indicat este sa iti pastrezi calmul si rabdarea, fiind increzator in puterea Universului si in bunavointa Divinitatii. Ai nevoie sa te centrezi, sa iti regasesti puterile-ti de altadat'.

Horoscop 20 octombrie. Scorpion
Indiferent daca esti sau nu vulnerabil, masca sub care te ascunzi nu lasa nimic sa iasa la iveala. A-ti face griji, in asemenea circumstante, nu iti va aduce dcat o mare pierdere de energie, nicidecum posibilitatea de a face ceva constructiv. Uneori, riscurile sunt binevenite, ori ziua de astazi este mai mult decat potrivita pentru a avea o atitudine neinfricata.

Horoscop 20 octombrie. Sagetator
Se pare ca revin din urma proiectele neterminate, la locul de munca; de aici si sfatul ca acestea sa fie primele de care te ocupi, de indata ce incepe ziua. Apoi, pregateste-te pentru a detalia fiecare faza din procesul de creatie sau din desfasurarea proiectului in care esti implicat; desi nu este deloc pe placul tau, te va ajuta enorm de mult sa iti continui lucrul, cu maximum de eficienta.

Horoscop 20 octombrie. Capricorn
Sunt multi cei care conteaza pe sprijinul tau, astazi. Ca atare, ai nevoie sa fii linistit, atent, plin de vitalitate si de voie buna, ceea ce este destul de greu in contextul actual al vietii tale. Insa, nimeni nu poate rezista atat de mult cat tu poti, deci incearca sa faci cat mai multe, tocmai pentru ca in viitorul apropiat sa te bucuri de rezultate, cand altii abia vor incepe sa munceasca.

Horoscop 20 octombrie. Varsator
Nu te descuraja! Chiar daca nu ai incasat toate sumele de bani care iti sunt cuvenite, chiar daca nu primesti din partea celorlalti aprecierea pe care stii ca o meriti, totusi, a inainta pe drumul ales, avand o statura demna si o atitudine de invingator, iti va fi de mare folos. Fii pregatit sa razi cel putin la fel de mult cat si ceilalti rad. O zi in care voia buna nu ar trebui sa te paraseasca...

Horoscop 20 octombrie. Pesti
Reflecta asupra celor intamplate in trecut. Aminteste-ti ce anume nu ai reusit sa iti explici, cu argumente logice si rezerva-ti aceasta zi pentru a descoperi ce anume se mai afla ascuns privirii si intelegerii tale. In acelasi timp, nu pregeta in a te dedica complet celor de langa tine, dar mai ales persoanei iubite.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 20 octombrie