x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de odihnă. Săgetătorii să fie atenți la prieteni

Horoscop zilnic, 20 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de odihnă. Săgetătorii să fie atenți la prieteni

19 Oct 2022   •   13:44
Horoscop zilnic, 20 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de odihnă. Săgetătorii să fie atenți la prieteni
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii trebuie să mai renunțe la egoism, Taurii revin la situații mai stabile, Gemenii au nevoie de control, Racii au o zi bună, Leii colaborează cu cei din jur, Fecioarele au nevoie de motivație, Scorpionii dau sfaturi, Capricornii să iasă din bârlog, Vărsătorii să fie mai amabili iar Peștii să-și îndeplinească dorințele.

Berbec

Atitudinea ta de star rock s-ar putea să îmbătrânească acum. Oamenii nu vor continua să asculte solicitările tale de atenție. Fiecare persoană este specială, așa că încearcă să nu te porți ca și cum ai fi singurul important. Ajută un copil să asambleze o jucărie nouă sau un prieten să-și aleagă o cămașă nouă. Fă ceva pentru alții, în loc să aștepți mereu să primești.

Taur

Nava ta vine în sfârșit în port după ce a fost atât de mult timp în mare agitată! Relaxează-te și explorează zona. Nu este nimic în neregulă în a coborî o vreme pe țărm. Poate că nici măcar nu-ți dai seama cât de mult ai ratat un teren solid până acum. Amintește-ți cum este să ai parte din nou de stabilitate.

Gemeni

Este posibil să fii încă la un nivel ridicat din ultimele două săptămâni. Gândește-te la modalități să te menții la  fel și să beneficiezi de o judecată sănătoasă. Nu lăsa lucrurile să scape prea mult de sub control astăzi. Este important să păstrezi un pic de stabilitate în orice moment.

Rac

Din fericire, natura zilei răspunde nevoilor și dorințelor tale. Nu ar trebui să muncești prea mult pentru a obține ceea ce îți dorești. Lucrurile ar trebui să vină în mod natural. S-ar putea să te întrebi de ce ai fost stresat din cauza a ceea ce acum par a fi mici probleme. Eliberează-te de stres.

Leu

Lucrează pentru a obține o conexiune mai bună între tine și oamenii din jurul tău. S-ar putea ca anumite persoane din cercul tău de prieteni să se simtă  înstrăinate, într-un fel sau altul. Poate că nu simt că se potrivesc cu restul grupului. Amintește-ți, tie și altora, că fiecare este unic și toți ar trebui acceptați în mod egal, în pofida diferențelor individuale.

Fecioară

Te vei simți mult mai bine cu tine însuți dacă vei termina lucrurile astăzi. S-ar putea să te bucuri de această zi fiind leneș, dar nu te vei simți atât de bine când va veni noaptea și vei realiza că nu ai făcut nimic. Folosește ziua în mod productiv, astfel încât să ai un sentiment de împlinire.

Balanță

S-ar putea să te gândești să te odihnești. Ai fost taxat în ultima vreme de toate turbulențele. Presiunea asupra ta a fost enormă., așa că ia o pauză. Poate că nu mergi la fel de repede ca înainte, dar vei descoperi că este exact restul de care ai nevoie pentru a finaliza călătoria.

Scoprion

Gândirea ta este destul de clară și rațională astăzi. Acest lucru este deosebit de important, întrucât ceilalți vor căuta gândurile și opiniile tale cu privire la o anumită problemă. Oamenii vor ști că pot obține un răspuns direct și sincer de la tine, așa că nu-i dezamăgi. Gândește-te clar la fiecare situație înainte de a-ți oferi sfatul. Veți descoperi că merită efortul.

Săgetător

Fiind în preajma oamenilor negativi, s-ar putea să aduni aceste obiceiuri din neatenție. Ai grijă la asociații tăi pentru că vei descoperi că alții te judecă în funcție de compania pe care o ai. Asigură-te că menții o atitudine respectuoasă și maniere adecvate.

Capricorn

S-ar putea să simți că lumea cedează în multe privințe astăzi. S-ar putea să fi săpat recent propria ta mică peșteră în care să te târăști și să fii ferit de lumea exterioară. Cu cât săpați mai adânc în teren instabil, cu atât pereții sunt mai instabili. Dacă nu ești atent, este posibil să se prăbușească peste tine.

Vărsător

Amintește-ți că poți rămâne la conducere doar atâta timp cât ceilalți din jurul tău îți susțin personalitatea și abilitățile de conducere. Evită revolta, având grijă de oamenii din lumea ta, în loc să încerci pur și simplu să le conduci viața. Câștigă respect prin cuvinte amabile și o atitudine sensibilă, mai degrabă decât prin aplicarea unor reguli și reglementări dure care agravează lucrurile

Pești

Nu ar trebui să existe nicio îndoială în mintea ta cu privire la calea de a proceda. Nu lăsa îndoiala să se strecoare. Mintea ta este sensibilă și alertă, așa că ai încredere în ea. Preia conducerea când te simți încrezător. Asigură-te că mânci alimente bogate în proteine. Ele te vor ajuta să te stabilizezi și te vor aduce încă un pas mai aproape de realizarea viselor.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic