x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 septembrie 2022. Berbecii primesc vești grozave. Scorpionii ar putea fi avansați

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2022. Berbecii primesc vești grozave. Scorpionii ar putea fi avansați

19 Sep 2022   •   10:53
Horoscop zilnic, 20 septembrie 2022. Berbecii primesc vești grozave. Scorpionii ar putea fi avansați
Sursa foto: Hepta

Berbecii primesc vești grozave, Taurii se alătură unui grup, Gemenii și Vărsătorii sunt interesați de dragoste, Racii vor să câștige mai mulți bani, Leilor li se deschide noi oportunități, Fecioarele sunt inspirate, Balanțele comunică bine, Capricornii sunt activi, Pești fac ordine în casă.

Berbec

Poți primi un apel telefonic sau un email de la un prieten care are vești grozave pentru tine. Dragostea, romantismul și succesul în artă sunt evidențiate acum. Conversațiile ar putea aduce inspirație în calea ta, iar mintea ta este activă. Profita!

Taur

Un grup online s-ar putea forma astăzi, poate prieteni care sunt implicați în arte sau meditație sau studii spirituale. Acest grup este probabil să fie apropiat, prin interese reciproce, așa încât comunicarea cu ei ar trebui să fie atât stimulatoare din punct de vedere intelectual, cât și îmbucurătoare emoțional. Ceea ce are loc astăzi ar putea aduce vindecare, fie pentru tine, fie pentru altcineva.

Gemeni

Comunicarea care implică dragoste ar putea veni pe neașteptate astăzi. S-ar putea să primești un mesaj de dragoste de la un iubit sau ai putea auzi despre o nuntă care va avea loc în viitor, în cercul tău de prieteni. Poți citi o poezie de dragoste sau un roman de dragoste sau poți scrie chiar tu ceva. O persoană apropioată își va arăta afecțiunea față de tine. Nu fi surprins. Meriți!

Rac

O șansă de a-ți crește veniturile participând la un proiect artistic apare acum. S-ar putea să participi la munca de creație sau o poți promova în afaceri. Orice ar fi, probabil că vei forma niște prietenii ferme în acest proces. Dacă ești singur, unul dintre colegii tăi s-ar putea dovedi a fi un potențial partener de dragoste. Bucură-te!

Leu

Te-ai simțit în ultima vreme de parcă viața ta nu are sens? Ceea ce se întâmplă astăzi ar putea schimba asta. Un eveniment neobișnuit de grup te-ar putea pune în legătură cu oameni care îți deschid noi porți intelectuale, profesionale sau spirituale. Stimularea conversațiilor te îndreaptă către oportunități de care nu erai conștient înainte.

Fecioară

Inspirația ar putea apărea astăzi. Este un sentiment frumos, dar s-ar putea să nu fii sigur cum să-l canalizezi. Ar putea reprezenta o descoperire spirituală, inspirație artistică, o înțelegere sporită a celorlalți sau toate la un loc. Este aproape sigur este că vei dori să petreci timp singur pentru a-ți da seama cum să acționezi. Nu respinge nicio posibilitate, oricât de revoltătoare ar părea.

Balanță

S-ar putea să ai șansa de a vorbi cu oameni noi în domenii interesante, poate din țări străine. Abilitățile tale de comunicare sunt la cote maxime, așa că îți va face plăcere să vorbești cu toată lumea, dar și lor le vor face plăcere să vorbească cu tine. Idei interesante și informații utile ar putea să-ți țină mintea trează toată noaptea. Încearcă să faci o plimbare seara pentru a-ți limpezi capul.

Scorpion

Informațiile culese din surse surprinzătoare ar putea duce la pauze bruște și norocoase în carieră. S-ar putea să explorezi domenii complet noi, deși acest lucru ar putea fi temporar. Eforturile tale ar trebui să atragă atenția celor care contează și, în cele din urmă, să-ți aducă avansare sau la o mărire de salariu. Nu-ți fie teamă să continui să explorezi aceste surse. 

Săgetător

O întâlnire pasională cu un iubit ar putea cimenta legătura dintre voi atât de bine încât să începeți să vorbiți despre angajament sau chiar despre o nuntă. O ceață romantică poate pătrunde în interacțiunile tale. Totuși, exersează o oarecare reținere în exprimarea sentimentelor. A-ți speria prietenul cu prea multe deodată ar putea avea efectul opus celui pe care îl speri. Fii răbdător!

Capricorn

Astăzi s-ar putea să-ți recapăți brusc forțele și să fii nerăbdător să pleci. S-ar putea chiar să fii tentat să începi un program de exerciții riguros. Începe dar sincronizează-te și încearcă să nu recuperezi timpul pierdut dintr-o dată. Poți începe cu mersul pe jos și yoga.

Vărsător

Dragostea nu face doar parte din viața ta de astăzi, este întreaga ta viață. Dacă ești singur, un potențial partener interesant te-ar putea face să te îndrăgostești. Dacă ești îmtr-o relație, este posibil ca evenimentele recente să fi creat o legătură atât de puternică între tine și iubitul tău, încât crezi că nu se va termina niciodată. 

Pești

Casa ta arata ca un ciclon ? Natura ta ordonată ar trebui să te determine să faci ordine. În timpul deplasării prin mizerie, nu fi surprins dacă descoperi niște obiecte pe care credeai că le-ai pierdut pentru totdeauna. Odată ce ai terminat, probabil vei descoperi că locul arată frumos, mai bine decât înainte. Ceva bun într-adevăr poate ieși din haos.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic