x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 aprilie 2023: Mercur Retrograd dă bătăi de cap zodiilor până pe 14 mai

Horoscop zilnic, 21 aprilie 2023: Mercur Retrograd dă bătăi de cap zodiilor până pe 14 mai

de Andreea Tiron    |    20 Apr 2023   •   10:15
Horoscop zilnic, 21 aprilie 2023: Mercur Retrograd dă bătăi de cap zodiilor până pe 14 mai
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 21 aprilie 2023: Berbecii au regrete, Fecioarele au probleme de comunicare, Săgetătorii trebuie să fie atenți la ce semnează, iar Capricornii sunt deosebit de romantici.

Berbec

Astăzi poate fi despre aprecierea lucrurilor simple care îți îmbunătățesc viața. Mercur este retrograd de astăzi până pe 14 mai și poate exista o schimbare a părerilor sau chiar regrete când vine vorba de acele lucruri spuse sau începute recent.

Taur

Cu Luna în zodia ta toată ziua, te concentrezi pe nevoile tale emoționale mai mult decât de obicei. Sentimentele pe care le-ați lăsat alungat sau îngropat pentru a face față altor probleme din viața voastră pot ieși la suprafață acum. Mercur își începe retrogradarea  în zodia ta astăzi, iar o anumită introspecție poate fi benefică acum. În timpul retrogradării lui Mercur până pe 14 mai, pot exista întârzieri, neînțelegeri și lipsa mesajelor clare.

Gemeni

Ziua de astăzi poate fi dificilă, în principal din cauza posibilelor întreruperi de comunicare și neînțelegeri sau probleme cu transportul. Luarea deciziilor poate fi problematică pe măsură ce te joci cu posibilități diferite. Fii atent la înșelăciune și falsitate în alții.

Rac

Energiile de astăzi vă atrag atenția asupra nevoii de a împărtăși și de a te conecta cu ceilalți. Există tendința de a gândi prea mult lucrurile. Mercur este retrograd până pe 14 mai, fiind un moment bun pentru a căuta răspunsuri în trecut. Este posibil să reluați legătura cu un vechi prieten în timpul acestui ciclu.

Leu

Cu Mercur retrograd cel mai bine este să fii flexibil cu programul tău, deoarece pe parcursul aceastui tranzit confuziile sunt la orice pas. Sunt probabile blocaje de informații. Aveți grijă atunci când comunicați cu superiorii, asociații, prietenii și colegii de muncă.

Fecioară

Cu Mercur retrograd poate exista o anumită nervozitate atunci când îți analizezi planurile pe termen lung. Deși sunt importante pentru tine, mai ales în săptămânile următoare, încearcă să potolești  zgomotul din fundal provenit de la gândirea excesivă și permite-ți să simți ceea ce vrei să faci. Ar trebui să fii atent la modul în care te exprimi atât prin cuvântul scris, cât și prin vorbit. Amână discuțiile foarte importante pentru momentul când oamenii sunt mai puțin sensibili și când tu ești mai clar în exprimare.

Balanță

Până pe 14 mai este o perioadă bună pentru cercetare, perfecționarea planurilor, aprofundarea unei relații și introspecție personală. În această perioadă de retrogradare, ai grijă să nu neglijezi sau să treci cu vederea detalii financiare importante. Încearcă să nu împrumuți cuiva ceva acum.

Scorpion

Până pe 14 mai, unele dintre lucrurile pe care le-ați început sau pe care le-ați comunicat recent ar putea avea nevoie de clarificări. Probabil că veți vedea o relație dintr-o perspectivă diferită în săptămânile următoare. Nu este un moment potrivit  să cauți răspunsuri sau angajamente definitive. Oameni din trecut pot avea un rol mai proeminent în viața ta.

Săgetător

Ceva din subconștientul tău poate interfera cu gândirea logică astăzi și ar fi înțelept să fii de două ori mai atent la locul de muncă. Problemele mai vechi pot ieși la suprafață în săptămânile următoare, iar proiectele pe care le-ați crezut finalizate ar putea avea nevoie de revizuiri. Astăzi, fii foarte atent la ceea ce spui și semnezi.

Capricorn

Atenție la predispoziția către romantism astăzi! Urmează-ți dorințele inimii dar evită să faci tot felul de scenarii fanteziste. Este un moment bun pentru a trece în revistă proiecte sau idei creative vechi pe care nu ai avut timp să le urmărești sau să le finalizezi. Verificați de două ori orice are legătură cu cifrele.

Vărsător

Mercur este retrograd de astăzi până pe 14 mai, iar acest ciclu te poate ajuta să-ți vezi viața dintr-o nouă perspectivă, în special viața personală. Greșelile din trecut pot fi evidente astăzi și s-ar putea să vă simțiți vinovat pentru ceva ce nu ați finalizat.  Fiți clar mai ales dacă aveți de transmis un mesaj important. Este o idee bună să vă întăriți sentimentele de sprijin și siguranță atât la nivel interior, cât și la nivel exterior.

Pești

Mercur retrogradează în sectorul tău de comunicare de astăzi până pe 14 mai.  Învățarea, transportul și comunicațiile de bază vor fi afectate în această perioadă. Cel mai bine este să fii flexibil.  Poate fi nevoie de revizuiri și studii suplimentare, iar problemele mecanice cu dispozitivele de comunicație și transport determină o regândire a modului în care vă conectați și vă deplasați.  

×