x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 octombrie. Sfârşit de săptămână cu probleme pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 21 octombrie. Sfârşit de săptămână cu probleme pentru toate zodiile

20 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 octombrie. Sfârşit de săptămână cu probleme pentru toate zodiile

Berbec

Chiar dacă este vineri şi sperai la o zi mai liberă, responsabilităţile de la locul de muncă sunt mai multe, pentru că s-au adunat şi cele pe care nu le-ai terminat zilele trecute.

Taur

Eşti lovit de inspiraţie şi creativitate, dar multe dintre ideile tale nu pot fi puse în practică. Gândeşte-te mai mult la ele înainte să le pui în practică.

Gemeni

Negocierile în legătură cu ceea poţi oferi, în schimbul a ceea ce îţi doreşti de foarte mult timp, sunt foarte productive astăzi şi e posibil să obţii ce vrei.

Rac

Îţi doreşti să îţi exprimi sentimenele faţă de o persoană pe care o apreciezi foarte mult, dar nu ştii cum. Apelează la persoanele în care ai încredere, pentru că te vor ajuta mult.

Leu

Urmăreşti să rezolvi toate probleme cu viteza luminii, dar nu faci decât să te loveşti de obstacole, semn că ar trebui să o laşi mai uşor. Nu vei face niciun progres în acest mod.

Fecioară

Găseşti cu greu motivaţia pentru a termina toate sarcinile, iar ziua pare foarte lungă. Din fericire, ieşirea în oraş cu prietenii de diseară te mai binedispune puţin.

Balanţă

Vor apărea situaţii complicate la serviciu, care nu vor fi din vina ta, dar vei lua totul personal, şi astfel reapare frica ta de a nu da greş.

Scorpion

Nici Scorpionii nu vor scăpa de problemele cu colegii, care se vor certa cu toată lumea. Cea mai mare provocare este să rămâi calm, să îi ignori şi să faci ce ai de făcut.

Săgetător

 Din fericire, ai dus la îndeplinire toate scopurile pentru săptămâna aceasta şi îţi stabileşti altele noi. Cu toate astea, nu te grăbi în a lua decizii importante, ai tot weekendul la dispoziţie.

Capricorn

Un adversar se opune progresului tău şi îţi cere lucruri imposibile. Nu îţi este clar cine este această persoană, dar nu trebuie să renunţi. Continuă cercetările şi află cine este.

Vărsător

Vrei să arunci vina pe cineva pentru viaţa ta complicată şi haotică, dar tu eşti cel care creează situaţiile dificile şi îţi pui singur obstacole.

Peşti

Problemele personale, de familie sau cu partenerul de viaţă, nu te lasă să te concentrezi la serviciu, unde nimic nu iese cum trebuie.

×