x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 septembrie 2022. Gemenii au nevoie de o pauză. Capricornii sunt neliniștiți

Horoscop zilnic, 21 septembrie 2022. Gemenii au nevoie de o pauză. Capricornii sunt neliniștiți

20 Sep 2022   •   12:03
Horoscop zilnic, 21 septembrie 2022. Gemenii au nevoie de o pauză. Capricornii sunt neliniștiți

Berbecii să fie atenți la certuri, Taurii sunt preocupați de bani, Racii se eliberează de unele traume, Leii au parte de o provocare, Fecioarele și Săgetătorii au probleme cu partenerul, Balanțele comunică greșit, Scorpionii au controverse cu un partener, Vărsătorii irascibili iar Peștii au o situație de rezolvat la locul de muncă.

Berbec

Pot apărea certuri între tine și un frate sau un vecin. Abilitatea ta de a face compromisuri este cu siguranță necesară. Dacă nu ești atent, asta s-ar putea transforma într-o bătălie a voințelor. În momentul în care apare dezacordul, încearcă să discuți și transformă lucrurile într-o situație câștig/câștig. În caz contrar, se pot spune lucruri care nu ar trebui, iar sentimentele ar putea rămâne rănite mult timp.

Taur

Chestiunile legate de bani îți pot provoca câteva bătăi de cap. Ai putea fi prins între dorința de a pune bani deoparte pentru viitor și impulsul de a cumpăra ceva ce ți-ai dorit de mult timp. Poate exista o modalitate de a le satisface pe ambele. Economiseștemai puțin și încearcă să găsești un preț avantajos pentru produsul tău. Ia în considerare posibilitățile și rezolvă înainte de a te înnebuni.

Gemeni

Prea multă muncă în ultimele zile te-u obosit. Nervii tăi s-ar putea să fie încordați și să creezi tensiune cu cei din jur. Înacercă să scapi de enervare dar și de oboseală cu o baie fierbinte. Ceaiul din plante ar putea ajuta, de asemenea. Acceptă că ar trebui să o iei mai ușor astăzi!

Rac

Descoperirile spirituale te pot face să te simți puțin deconcertat. Curățarea traumele din trecut îți poate spune câteva lucruri despre tine pe care ai prefera să nu te confrunți. Este vital să le eliberezi pentru a progresa spiritual. Chiar dacă este posibil să plângi, aceasta este o evoluție pozitivă. Te vei simți mai fericit odată ce te vei elibera. 

Leu

O conferință virtuală ar putea atinge unele probleme destul de volatile. Oamenii ar putea să nu fie de acord până la punctul în care întâlnirea se transformă în ceartă. Probabil că ai păreri puternice și despre asta, dar nu te implica. Nu vei putea opri cearta și îți provoacă stres. Dacă poți, evită cu totul să te alături acestei întâlniri. 

Fecioară

Partenerul tău are probleme de familie și nu poate petrece timp cu tine? Nu deveni nesigură. Relaxează-te, fă ce vrei să faci și ai încredere că vei petrece mai mult timp împreună cu acesta cât mai curând posibil. După ce are de-a face cu certuri în familie, vei fi un refugiu liniștit pentru partenerul tău.

Balanță

Problemele care implică comunicare par a fi încurcate. Este posibil ca mesajele sau emailurile să nu ajungă iar oamenii ar putea interpreta greșit cuvintele tale. Acest lucru ar putea crea o întreagă controversă. Vorbește direct cu oamenii, oferă instrucțiuni detaliate, folosește un limbaj simplu și asigură-te că înțeleg sau să ai grijă la consecințe!

Scorpion

Valorile tale s-ar putea opune celor ale unui partener de afaceri sau romantic. Unul dintre voi poate fi prea pragmatic, iar celălalt prea idealist. Unul pare insensibil, iar celălalt pare să trăiască într-o lume de vis. Acest lucru ar putea fi o piatră de hotar în relația ta. Dacă nu puteți crea o situație câștig/câștig, poate că ar trebui să vă reconsiderați parteneriatul.

Săgetător

Dacă ai întâmpinat probleme în a ajunge la un iubit. ar putea fi o idee bună să nu mai încerci. Prietenul tău are o zi grea și s-ar putea să nu fie cea mai bună companie. De fapt, ar putea vedea un apel de la tine ca pe o întrerupere nedorită și ar putea fi scurt, poate chiar nepoliticos. Dacă vorbești cu prietenul tău, fii scurt și plănuiește o întâlnire, doar că nu astăzi.

Capricorn

S-ar putea să te simți puțin neliniștit fără să știi cu adevărat de ce. Stresul la locul de muncă ar putea genera resentimente reprimate din trecut pe care trebuie să le eliberezi. Rămâi concentrat pe munca ta.

Vărsător

Prea mulți oameni ar putea lupta pentru atenția ta astăzi. Toți doresc sfaturi sau ajutor. Acest lucru ar putea fi măgulitor și probabil că vei dori să-i ajuți, dar poate fi, de asemenea, neliniștitor și poate îngreuna concentrarea. Nu lăsa acest lucru să te deranjeze și să-i apostrofezi.Ia fiecare cerere pe rând, nu face promisiuni și încearcă să-i ajuți.

Pești

S-ar putea să apară probleme la locul de muncă. Unii dintre colegii tăi nu se plac și și nici nu au încredere, așa că le este imposibil să lucreze împreună. Sunt necesare ajustări. Dacă poți să rezolvi asta, fă-o acum. Dacă nu, distanță-te de situație. Este singurul mod de a rămâne sănătos!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic