x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 octombrie 2022. Berbecii sunt suprasolicitați. Gemenii se simt frustrați

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2022. Berbecii sunt suprasolicitați. Gemenii se simt frustrați

21 Oct 2022   •   13:21
Horoscop zilnic, 22 octombrie 2022. Berbecii sunt suprasolicitați. Gemenii se simt frustrați
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii află informații false, Racii sunt cam negativiști, Leii sunt empatici, Fecioarele primesc bani, Balanțele sunt presați la serviciu, Scorpionii au conflicte spirituale, Săgetătorii sunt pesimiști, Capricornii se ceartă, Vărsătorii se simt presați iar Peștii sunt împrăștiați.

Berbec

Primești colete, emailuri și apeluri telefonice, chiar atunci când ai chef de o zi liniștită. Păstrează-ți calmul și convinge un membru al familiei să te ajute. Seara vizionează un film și relaxează-te. 

Taur

Un prieten apropiat îți spune niște bârfe inofensive dar cam neadevărate. Nu crede nimic din ce auzi azi până nu verifici singur faptele. Orice informație pe care o primești este probabil să fie exagerată, dacă nu total falsă. S-ar putea să găsești multe informații despre subiecte care te interesează.

Gemeni

În mod normal, nu ai tendința spre cumpătare dar astăzi ai putea exagera cu cheltuielile. Te simți frustrat și vrei să cumperi ceva impulsiv pentru a te liniști. Relaxează-te și stăpânește-ți impulsul de a cumpăra exagerat. Nu vrei ca mâine să returnezi produsele cumpărate azi. 

Rac

Poate simți că ai fost prea grăbit sau prea neglijent și ai fi putut face lucrurile mai bine. Nu fi obsedat de asta. Află ce a mers prost, învață din greșeli și mergi mai departe. Prea multă negativitate este probabil să-ți saboteze eforturile viitoare, mai degrabă decât să le ajute.

Leu

Empatizezi cu cei din jur dar probabil că nu știi exact cum să gestionezi situația. Ar trebui să spui ceva sau doar să-ți adaptezi propriul comportament pentru a se potrivi stărilor de spirit ale altora? Gândește-te la situație înainte de a face ceva. Aceasta este o zi grozavă pentru a medita sau a citi cărți sau pentru a participa la prelegeri online despre chestiuni spirituale.

Fecioară

Activitățile de grup sunt pe agenda ta astăzi. Poți participa la o întâlnire sau o prelegere online și, ulterior, la un chat de grup cu mulți prieteni. Nu fi tentat să mănânci sau să bei prea mult. Probabil că vei regreta mâine. Primești sumă neașteptată de bani. Nu cheltui tot acum. Aceasta este o zi grozavă pentru a te concentra pe distracție, dar în limite!

Balanță

Prea multă presiune la locul de muncă te-ar putea face să simți că ai chef să arunci totul și să mergi singur undeva. S-ar putea să fii tentat să faci o cheltuială semnificativă sau să te delectezi cu mâncare și băutură. Acest lucru poate afecta relațiile tale personale, provocând dezacorduri cu prietenii sau familia. Ar putea fi o idee bună să fii singur câteva ore. Te vei simți mult mai bine odată ce îți vei limpezi mintea.

Scorpion

Conflictul interior cu privire la chestiuni spirituale te-ar putea face să pui la îndoială convingerile tale și ale altora. S-ar putea să te îndoiești de orice și ai putea fi atras în dezbateri aprinse asupra diferitelor concepte. Cărțile sau documentarele TV ți--ar putea stârni curiozitatea și te pot calma puțin. O chestiune juridică ar putea veni astăzi în prim-plan. Este o bătaie de cap, dar trebuie rezolvată.

Săgetător

Situația ta financiară pare să fie în creștere, s-ar putea să te simți totuși pesimist și indiferent față de bani și viață în general. S-ar putea să vrei să-ți calmezi nemulțumirea cheltuind în exces, răsfățându-te cu mâncare sau băutură. Nu lăsa sentimentul ăsta să te învingă. Întâlnește-te cu câțiva prieteni, dacă este posibil, și distrează-te. Rasfata-te fara sa te dai peste cap!

Capricorn

O ceartă minoră și destul de prostească cu un prieten sau iubit te-ar putea lăsa deprimat. Aceasta este o reacție exagerată. S-ar putea să fie nevoie să-ți limpezești mintea pentru a putea înțelege totul. Prea multe cereri de la alții te-ar putea face să te simți folosit și ai putea fi tentat să refuzi. Încearcă să-i eviți pe ceilalți suficient de mult pentru a obține controlul asupra ta.

Vărsător

Presiunile la locul de muncă pot fi în creștere. S-ar putea să te simți atât de nemulțumit încât să vrei să arunci totul și să fugi. Țările îndepărtate pot părea brusc mult mai atrăgătoare decât de obicei. Poate că este o idee bună să plănuiești o vacanță viitoare. Stresul cu care te-ai confruntat ți-ar putea afecta sănătatea. Trebuie să-l eliberezi cumva. Gândește-te puțin.

Pești

Solicitările de la prieteni, copii sau persoana specială din viața ta ar putea să te facă să simți că te miști în mai multe direcții diferite, în același timp. S-ar putea să fii neconcentrat și împrăștiat. De obicei, îți place să-i ajuți pe alții dar astăzi trebuie să te concentrezi puțin mai mult pe tine. Arată-le celorlalți cum să se ajute singuri și apoi du-te și fă ceva ce vrei să faci. Meriți!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic