x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 septembrie 2022. Berbecii vor să facă investiții. Fecioarele discută cu un vechi prieten

Horoscop zilnic, 22 septembrie 2022. Berbecii vor să facă investiții. Fecioarele discută cu un vechi prieten

21 Sep 2022   •   14:26
Horoscop zilnic, 22 septembrie 2022. Berbecii vor să facă investiții. Fecioarele discută cu un vechi prieten
Sursa foto: Unsplash.com

Taurii primesc vești bune, Gemenii și Balanțele sunt răsplătiți pentru munca lor, Racii sunt apreciați, Leii au o nouă oportunitate, Scorpionii vor să plece într-o călătorie, Săgetătorii își cresc veniturile, Capricornii își fac noi relații, Vărsătorii sunt în formă bună iar Peștii se perfecționează,

Berbec

Circumstanțele sunt favorabile pentru tine dacă te gândești să investești în imobiliare. Fii gata pentru o conversație importantă. Este posibil să primești un email sau un apel telefonic. Chiar dacă nu ai plănuit, poate vrei să vizitezii un prieten mai vechi sau o rudă în seara asta.

Taur

Te simți în ceață, care ar trebui însă să se ridice în jurul prânzului. Ai putea fi surprins de o veste încurajatoare de la un prieten sau o rudă cu privire la o situație dificilă care acum este rezolvată. Te bucuri de un plus de energie pe care ți-l oferă această veste bună.

Gemeni

Dacă este adevărat că noi toți culegem ceea ce semănăm, ei bine, vei avea o recoltă grozavă în lunile următoare. Munca ta grea și concentrarea vor începe să fie răsplătite cu promoții și măriri de salariu exact atunci când ai renunțat să te mai gândești la asta. Ai energie, pasiune și entuziasm. Ușile sunt pe cale să se deschidă pentru tine. Pregătește-te să treci prin ele.

Rac

Ești foarte apreciat în profesia ta datorită perspicacității tale pentru afaceri și a abordării raționale în rezolvarea problemelor. Succesele recente te pot pregăti pentru următorul salt. Fiți deschis la oportunitățile care implică internetul. Ziua de azi poate fi presărată cu tot felul de comunicări de la prieteni.

Leu

Oportunitatea bate la ușa  ta astăzi, dintr-o direcție neașteptată. Folosește-ți intuiția pentru a urma potențialele piste. Imobiliarele, în special cele rezidențiale, arată promițătoare pentru câștiguri financiare. Nu lăsa precauția să te oprească. Ar putea fi surprinzător de bine.

Fecioară

Așteaptă-te să primești vești interesante de la un prieten vechi. Poate vei auzi ceva despre succesul în atingerea unui obiectiv pe care l-ai urmărit în ultimele luni. Distrați-vă de minune schimbând idei despre orice, de la politică la creșterea copiilor.

Balanță

Ești într-o poziție excelentă pentru a culege recompensele din toată munca ta din trecut. În săptămânile următoare vei putea realiza câștiguri importante în carieră și proiectele tale personale. Nu numai că ar trebui să observi progrese semnificative în profesie, dar vei obține și o fericire personală mai mare. Ai un impuls extraordinar, așa că ține-o tot așa și îți vei realiza obiectivele.

Scorpion

Cu energia actuală, s-ar putea să pleci într-o călătorie. Poate fi pentru afaceri, plăcere sau ambele. Este probabil ca această călătorie să atingă anumite obiective. Poate că vrei o promovare. Sunt șanse să ai succes în ambițiile tale. Sau s-ar putea să fii gata să pornești singur și să începi o nouă afacere. Este un moment excelent și pentru asta.

Săgetător

Nu fi surprins dacă primești bani dintr-o sursă puțin probabilă. Ai putea obține o rentabilitate surprinzător de bună a unei investiții sau un moștenire de la o rudă. Acordă atenție oricăror vise care par să se repete. Este posibil să primești o vizită neașteptată de la un prieten drag, de care nu ai mai auzit de ani de zile. Una peste alta, acesta este un moment grozav.

Capricorn

Este un moment bun pentru a construi noi relații. Fii deschis la minte dacă cineva pe care îl cunoști se apropie cu o propunere. Fă-ți temele și examinează potențialele riscuri, dar aceasta este o perioadă bună în care să urmărești ceva nou. Succesul și norocul vin. Ține ochii și urechile deschise pentru oportunități. S-ar putea să auzi câteva vești importante în dragoste.

Vărsător

Îți simți puterea astăzi. Ai muncit din greu pentru a fi într-o formă fizică bună. În mod similar, ați depus multă energie în viața profesională și dă roade. Așteaptă-te la o mai mare intimitate în viața personală.

Pești

Este momentul potrivit să urmezi formarea pentru o anumită abilitate sau să obții diplomă într-un domeniu de interes pentru tine. Marele succes și norocul sunt indicate atunci când depui efort și te concentrezi pe subiect. Dacă te-ai gândit să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, ia în considerare un curs de scris. Poate vrei să organizezi o călătorie mult dorită.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic