x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 aprilie 2023. Taurii se distrează, Fecioarele finalizează proiecte, iar Scorpionii lucrează bine în echipă

Horoscop zilnic, 23 aprilie 2023. Taurii se distrează, Fecioarele finalizează proiecte, iar Scorpionii lucrează bine în echipă

de Andreea Tiron    |    22 Apr 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 23 aprilie 2023. Taurii se distrează, Fecioarele finalizează proiecte, iar Scorpionii lucrează bine în echipă
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 23 aprilie 2023. Leii se ocupă de afaceri, Săgetătorii își reorganizează viața, iar Peștii au astăzi emoții pozitive

Berbec

O examinare atentă a trecutului scoate la iveală ceva valoros, sau cineva ar putea returna ceva la care renunțasei deja. Având în vedere poziția lui Mercur și Marte, activitățile practice prosperă, deși cu retrogradarea lui Mercur, ai putea avea ceva de așteptat până la rezultatul final.

Taur

Te distrezi și te eliberezi de tiparele negative. Luați în considerare că ceea ce comunicați astăzi are mai mult impact decât de obicei. Deși oamenii sunt  înclinați să asculte, ei nu vă înțeleg neapărat intențiile, așa că fiți cât mai clar posibil. O influență Mercur-Marte poate genera o competitivitate plăcută.

Gemeni

Ziua are o energie bună pentru inspirație și improvizație. Interacțiunile pot fi pasionale și energice. Sunteți în special interesat să aflați motive și răspunsuri. Un flux frumos de energie te ajută să duci lucrurile la bun sfârșit cu mai puțin efort decât de obicei, ceea ce ajută la accelerarea lucrurilor.

Rac

Deși poți fi motivat să rezolvi o problemă, poate fi dificil să miști lucrurile astăzi. Prietenii pot fi deosebit de utili și pot oferi feedback valoros. Te ocupi de sarcini pe care le-ai lăsat în urmă, dar au un impact major pentru viitor.

Leu

Este un moment bun pentru a revizui afaceri și probleme legate de imagine cu cineva în care aveți încredere. De asemenea, s-ar putea să doriți să faceți brainstorming sau să profitați de propria intuiție pentru a examina trecutul.  Privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită, iar asta este de mare ajutor.

Fecioară

Vă puteți simți entuziasmat de anumite idei sau planuri. Vreți să faceți mai mult decât să teoretizați - doriți să finalizați lucrurile, deoarece Mercur se conectează cu Marte acum. Este, de asemenea, o zi bună pentru a descoperi ceva nou despre o persoană specială din viața ta.

Balanță

Banii pe care îi datorați sau pe care i-ați împrumutat cuiva ar putea fi o problemă. S-ar putea să ai bănuieli cu privire la o persoană din anturaj sau cineva s-ar putea să îți verifice atent trecutul. Dorința de a produce și de a performa este puternică, poate chiar mai puternică decât dorința ta de a vorbi despre probleme sau de a găsi soluții.

Scorpion

Ideile interesante cu sau despre un partener pot fi în centrul atenției. Lucrul în echipă pentru a realiza ceva poate fi de mare succes. Este, de asemenea, un moment intens pentru conectare, împărtășire de idei și conversații orientate spre acțiune.

Săgetător

Este un moment bun să te gândești la lucruri dintr-o altă perspectivă și să fii creativ. De asemenea, vă reorganizați viața în cum nu se poate mai bine. Ați putea culege informații pentru a-i ajuta sau pentru a-i sprijini pe alții și, în acest proces, învățați ceva important pentru voi înșivă.

Capricorn

Ai multă putere de persuasiune și putere verbală, ceea ce înseamnă că este o idee bună să-ți alegi cuvintele cu înțelepciune. Cu Mercur și Marte cooperând astăzi, ești gata să faci față unei provocări. Chiar și cu Mercur retrograd, te poți simți mai încrezător în relațiile tale amoroase.

Vărsător

O mentalitate practică și o perspectivă pozitivă te ghidează astăzi și poți găsi rezolvarea problemelor relativ ușoară și distractivă. Puteți petrece ceva timp încercând să trageți concluzii sau să obțineți răspunsuri despre un membru al familiei sau chestiuni legate de casă.

Pești

Acesta este un moment bun pentru a revizui dintr-o perspectivă nouă deciziile și ideile recente. Un aspect armonios între Mercur și Marte promite o emoții pozitive. În timp ce comunicațiile pot să nu fie perfecte cu Mercur retrograd, compensați prin limbajul corpului și acțiuni.

×