x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 septembrie 2022. Racii încep să lucreze într-un domeniu nou. Săgetătorii sunt inspirați

Horoscop zilnic, 23 septembrie 2022. Racii încep să lucreze într-un domeniu nou. Săgetătorii sunt inspirați

22 Sep 2022   •   16:00
Horoscop zilnic, 23 septembrie 2022. Racii încep să lucreze într-un domeniu nou. Săgetătorii sunt inspirați
Sursa foto: Omid Armin Unsplash.com

Berbecii și Taurii se frustrează din cauza absenței persoanei iubite, Gemenii au o discuție lungă,, Leii sunt atrăgători, Fecioarele au probleme cu telefonul, Balanțele sunt preocupate de bani, Scorpionii se îndrăgostesc, Capricornii sunt atrași de un prieten, Vărsătorii se ceartă iar Peștii își cresc veniturile.

Berbec

Circumstanțele dincolo de controlul tău îți crează frustrări pentru că nu reușești să te întâlnești cu persoana iubită. Obligațiile de muncă sau de familie ar putea interfera. Dacă partenerul tău va fi ocupat, nu te supăra și nu da vina pe el. Acest lucru nu te va ajuta și l-ar putea pune în defensivă. Planificați întâlnirea în altă zi. Absența vă va spori dragostea.

Taur

Familia, care înseamnă mult pentru tine, poate face din casa ta un loc și mai cald și mai confortabil. Probabil vei petrece mult timp cu reparații pentru a primi complimente sincere. Singurul dezavantaj ar putea fi că partenerul tău poate să nu fie acolo din cauza unor circumstanțe care nu pot fi controlate de nimeni. 

Gemeni

Vei avea o conversație lungă, dar necesară,  cu un prieten apropiat sau iubit.. Însă problemele de interes imediat trebuie rezolvate. S-ar putea să fii neliniștit pentru că discuți probleme personale în timpul serviciului, dar asta este situația. Nu se va întâmpla nimic grav la locul  de muncă, așa că fă ceea ce trebuie să faci. Te vei simți mult mai bine.

Rac

Astăzi s-ar putea să descoperi un talent neexploatat anterior. Acest lucru ar putea fi palpitant, dar probabil că va fi nevoie de ceva timp pentru a te obișnui. Primele tale eforturi ar putea fi incerte, dar asta se întâmplă de obicei atunci când înveți o nouă abilitate. Nu te descuraja! Acordă-ți timp. În cele din urmă, probabil că îți va plăcea ceea ce faci.

Leu

Ar trebui să arăți deosebit de atractiv astăzi. S-ar putea să ai un aspect eteric, care atrage atenția celor din jur. S-ar putea să ți se pară neliniştitor, mai ales dacă oamenii devin prea atenţi sau dacă un iubit devine gelos. Relaxează-te și bucură-te oricum. Inutil să spun că aceasta este o zi grozavă pentru a cumpăra haine!

Fecioară

AI probleme cu telefonul astăzi. Cei care te caută fie îți reproșează că nu răspunzi, fie primești niște apeluri fantomă. Cel mai bine ar fi să iei legătura cu operatorul de telefonie. Pot exista probleme cu echipamentul tău. 

Balanță

Poate fi necesară acum o reevaluare a obiectivelor tale financiare. Unele dintre așteptările tale pot fi nerealiste și ar putea fi necesar să le privești într-o lumină mai practică. Acest lucru nu înseamnă că nu se vor întâmpla, doar că pot dura puțin mai mult decât ți-ai dori. Gândește-te la asta ca la o oportunitate de a-ți dezvolta răbdarea. Refă-ți bugetul.

Scorpion

Ești atras romantic de cineva pe care îl cunoști la locul de muncă? Ai grijă să nu fi prea insistent. Acest lucru ar putea fi neliniștitor pentru prietenul tău și ar putea sabota rezultatele pe care le speri. Ai răbdare și lasă relația să se dezvolte. Sentimentele tale ar putea fi reciproce.

Săgetător

Inspirația pentru scris, muzică, desen, pictură sau alte activități creative ar putea veni astăzi în calea ta. Idei grozave apar și dispar repede. Singura modalitate de a evita frustrarea că pierzi idei minunate este să le notezi imediat. 

Capricorn

Astăzi ai putea să dai de un vechi prieten și să-l vezi dintr-o dată într-o lumină diferită. O atracție romantică și senzuală pe care nu ai crezut-o niciodată posibilă ar putea părea brusc copleșitoare. Încearcă să vezi dacă această persoană simte același lucru. Dacă da, planificați o întâlnire. Nu anulați această posibilitate pentru că ai etichetat această persoană drept „prieten”.

Vărsător

O relație de dragoste actuală sau potențială ar putea  fi afectată pe măsură ce aveți o dispută. Dacă oricare dintre voi este încăpățânat, acest lucru s-ar putea transforma într-o luptă neplăcută pentru putere. Încercați să stabiliți un curs de acțiune care să creeze o situație câștig/câștig, astfel încât niciunul dintre voi să nu se simtă învins. În acest fel, dezvoltarea relației va progresa mai degrabă decât să regreseze.

Pești

O oportunitate de a-ți crește veniturile lucrând într-o manieră artistică sau inovatoare îți apare astăzi. Pot fi implicate tehnologii precum filmul sau grafica pe computer. S-ar putea să ai îndoieli cu privire la competențele tale, dar este doar nesiguranță. Nu fi timid. Ai puțină încredere în tine. Ia în considerare totul cu atenție. Dacă ți se pare funcțional, mergi înainte.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic