x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 octombrie 2022. Berbecii sunt curajoși, Gemenii trebuie să-și plătească datoriile, Leii sunt norocoși, iar Peștii traversează o perioadă emoțională grea

Horoscop zilnic, 24 octombrie 2022. Berbecii sunt curajoși, Gemenii trebuie să-și plătească datoriile, Leii sunt norocoși, iar Peștii traversează o perioadă emoțională grea

23 Oct 2022   •   18:57
Horoscop zilnic, 24 octombrie 2022. Berbecii sunt curajoși, Gemenii trebuie să-și plătească datoriile, Leii sunt norocoși, iar Peștii traversează o perioadă emoțională grea
Sursa foto: Hepta

Am intrat oficial în sezonul înfricoșător al Scorpionului. Adăugați și o eclipsă parțială de soare marți ca să înțelegeți că trebuie să fiți pregătiți pentru orice, pentru că această săptămână va fi cu siguranță intensă.

BERBEC

Ai grijă să nu fii prea defensiv astăzi. Nu pentru toate merită să lupți cu orice preț. Este mai bine ca în relațiile amoroase să lași lucrurile să se așeze de la sine. Găsește altceva asupra căruia să-ți concentrezi energiile astăzi.

Ai noroc când ești îndrăzneț și original în a-ți exprima ideile. Berbecii au curaj și sunt adesea găsiți aventurându-se acolo unde îngerii se tem să calce și astăzi așa stau lucrurile: îndrăznești să pui întrebări pe care unii, în special cei cu autoritate, le pot considera incomode.

TAUR

Venus îți trimite energie norocoasă, iar situația ta financiară va fi bună și stabilă astăzi. Vorbește cu un Capricorn dacă vrei un sfat pentru afaceri, ei vor avea câteva informații foarte utile pentru tine. Astăzi este o zi potrivită în care să ai încredere în intuiția ta. Dacă simți că ceva nu e în regulă, atunci chiar așa stau lucrurile.

Te simți obosit. Nu mai sta la televizor până târziu, ci relaxeaza-te și odihnește-te. Ai nevoie de o noapte bună de somn.

GEMENI

Gemenii singuri se simt bine în jurul semnelor de aer și apă astăzi. Dacă aveți vreo datorie, acum este momentul perfect să o plătiți. În privința sănătății, trebuie să rețineți că este important să faceți vizite regulate la medic. Verificați-vă analiza sângelui și nivelul hormonilor. Fă ceva astăzi care să te ajute spiritual. Fă ceva bun pentru cineva pe care nu-l cunoști.

RAC

Vă plictisiți încet, dar sigur, de cariera pe care v-ați ales-o. Ați putea întâlni astăzi o oportunitate de angajare foarte interesantă, într-un domeniu cu totul nou. Este posibil să aveți unele probleme ușoare cu tensiunea arterială dacă aveți un istoric în această zonă. Din punct de vedere al emoțiilor, cel mai bine ar fi dacă nu ați săpa în jurul amintirilor vechi. Nu veți obține nimic prin redeschiderea unor răni în afară de durere.

LEU

Veți petrece o zi minunată alături de partenerul de viață (dacă există unul), plină de dragoste și tandrețe. Dacă sunteți singuri, ați putea flirta cu un semn de aer. Dacă porniți la drum astăzi, asigurați-vă că faceți o listă cu toate lucrurile pe care trebuie să le aduceți cu voi. Jupiter, planeta care guvernează norocul, îți trimite astăzi o energie puternică.

FECIOARĂ

O conversație emoționantă te face să vezi pe cineva într-o lumină diferită. La locul de muncă, o discuție recentă cu un coleg poate să te fi lăsat într-o stare de confuzie. Este în regulă să ceri lămuriri suplimentare. Mintea ta a fost ocupată cu o mulțime de gânduri îngrijorătoare în ultima vreme. Încearcă să faci un pas înapoi și să te detașezi.

BALANȚĂ

Relațiile interpersonale sunt dificile astăzi și poate fi destul de complicat să ajungi la un acord, mai ales cu privire la schimbări majore în viața ta de acasă, cum ar fi schimbarea locuinței sau deciziile legate de familie. Nu este un moment potrivit pentru a te muta cu persoana iubită. Respiră și numără până la zece. Exercițiile fizice și aerul curat sunt esențiale pentru a combate durerile de cap de stres și tensiunea gâtului.

SCORPION

Venus, planeta care guvernează dragostea și banii, este în echilibru. Dacă dețineți propria afacere, astăzi vă aduce o un profit financiar solid. Faceți mișcări financiare inteligente astăzi, cereți sfaturi dacă aveți nevoie. Din punct de vedere emoțional, te simți destul de stabil în ultima vreme. Marte îți trimite multă energie care te va ajuta să treci cu bine peste obstacole.

SĂGETĂTOR

Un conflict sentimental ar putea fi în sfârșit rezolvat astăzi. Persoana la care ți-a stat gândul te va aștepta cu brațele deschise. Dacă te-ai gândit la o schimbare în carieră, astăzi s-ar putea să faci pasul și să iei o decizie. Acum trebuie doar să pui roțile în mișcare.

CAPRICORN

Ai grijă la oamenii care îți oferă luna și stelele. Este posibil să nu aibă ceea ce este necesar pentru a susține aceste oferte. Nu te grăbi să accepți tot ce ți se oferă. Află dacă acceptarea ofertei îți va aduce beneficii atât financiar, cât și personal.

VĂRSĂTOR

Cu tot ceea ce s-a întâmplat recent, probabil că ai fost puțin îngrijorat de bani în ultima vreme. Încearcă să găsești un plan financiar care să îți faciliteze gestionarea banilor. Semnele care au tulburări nervoase pot avea o zi grea astăzi. Exercițiile fizice te vor ajuta să te simți puțin mai bine cu corpul tău. Ai avut o mulțime de lucruri în minte în ultima vreme. De ce nu încerci să schimbi ritmul? Nu poți continua să faci aceleași lucruri și să te aștepți la un rezultat diferit.

PEȘTI

Pentru a trăi un stil de viață mai sănătos, trebuie să faci alegeri mai sănătoase. Nu mai mânca gustări între mese.

Universul îți trimite energii puternice pentru a te menține pe linia de plutire în această perioadă emoțională grea. Poate că nu crezi asta, dar ai totul sub control.

×