x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 octombrie 2022. Racii au probleme cu banii. Capricornii sunt suprasolicitați

Horoscop zilnic, 25 octombrie 2022. Racii au probleme cu banii. Capricornii sunt suprasolicitați

24 Oct 2022   •   14:32
Horoscop zilnic, 25 octombrie 2022. Racii au probleme cu banii. Capricornii sunt suprasolicitați
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii și Fecioarele se dedică artelor, Taurii sunt emoționali, Gemenii sunt confuzi, Leii au idei noi, Balanțele trebuie să se împartă între familie și prieteni, Scorpionii au probleme legate de muncă, Săgetătorii se gândesc la o călătorie, Vărsătorii sunt nesiguri iar Peștii sunt cam lenți.

Berbec

Jobul tău sau altă activitate ar putea necesita abilitățile tale artistice pentru un anumit proiect. S-ar putea să nu fii obișnuit cu asta, așa că ai putea să intri în panică. Ar trebui să ai colaboratori, cee ce va fi bine. Ești însă cam emoțional așa că încearcă să te concentrezi pe ce ai de făcut. 

Taur

Vei purta discuții care îți vor trezi emoții demult uitate. S-ar putea să vrei să te retragi în mintea ta și să încerci să le dai un sens, deși rațiunea poate să nu fie răspunsul. Evită confruntările emoționale. S-ar putea spune lucruri nepotrivite și care nu vor fi uitate ușor. Seara vizizonează un film. 

Gemeni

Aceasta ar putea fi o zi confuză pentru tine. Problemele financiare pot fi complicate de erori ale computerului sau defecțiuni în comunicare. Dar străduiește-te să repari ce s-a stricat. Vei reuși. O oportunitate de a participa la un nou proiect te-ar putea face să te îndoiești de abilitățile tale. Ai încredere în tine și apoi mergi înainte. Există o prima dată pentru toate!

Rac

Problemele financiare îți vor pune familia la încercare. Poate că stai mai prost cu banii și trebuie să amâni achizițiile planificate. Încearcă să  rezolbi lucrurile. Este o zi potrivită pentru a ajunge la un compromis în orice situație delicată și să privești ambele părți ale problemei. 

Leu

Ai multe idei noi, poate despre probleme politice sau sociale. Acestea îți vor trezi curiozitatea și vei petrece mult timp citind pe internet  sau în cărți. Totuși, ai și sarcini zilnice de îndeplinit, ceea ce te frustrează pentru că te îndepărtează de căutarea ta. 

Fecioară

Imaginația ta este la cote maxime și s-ar putea să-ți petreci ore întregi la computer scriind sau în fața unui șevalet sau a unui pian. Această dorință de a crea vine din inimă și nu ar trebui ignorată, indiferent ce alte probleme care apar. S-ar putea să fii surprins de ceea ce produci!

Balanță

AI parte de un conflict între responsabilitățile tale față de familie și obligațiile față de prieteni. Poate vrei să participi la un eveniment, dar trebuie să te ocupi imediat de problemele emoționale din casă. Ar putea fi dificil să-ți păstrezi capul rlimpede în aceste circumstanțe. Dacă poți, ar trebui să găsești o modalitate de a-ți satisface familia și de a ieși cu prietenii. Fă un pas înapoi și fii obiectiv!

Scorpion

Nemulțumirea față de anumite condiții de muncă ar putea ajunge la apogeu astăzi. O discuție cu colegii ar putea fi necesară pentru a dezamorsa o situație potențial explozivă. Comunicarea clară, sinceră este necesară pentru a evita neînțelegerile. Încearcă să rămâi obiectiv. Nu lăsa emoțiile să preia controlul. Lucrurile se vor rezolva spre satisfacția tuturor. Situația este temporară și este puțin probabil să aibă efecte negative de durată.

Săgetător

Dacă ai planificat o călătorie lungă cu avionul, astăzi s-ar putea să te îndoiești dacă ar trebui să-ți continui planurile. Banii sau siguranța ar putea fi problemele. Situația poate fi însă mai sigură decât pare. Poate vrei să participi la un curs sau o prelegere online, poate despre informatică sau altă tehnologie. Ca și în cazul planurilor de vacanță, încearcă să privești lucrurile obiectiv.

Capricorn

S-ar putea să te simți suprasolicitat pentru a te concentra asupra obiectivelor pe care încerci să le atingi, mai ales dacă acestea sunt financiare. Problemele anterioare pot apărea în momente nepotrivite, dar vor trebui totuși rezolvate. Dacă nu ești atent, acest lucru ar putea împiedica aproape orice trebuie să faci. Menținerea calmului este cel mai important lucru de reținut.

Vărsător

Ai tendința de a fi destul de sigur de tine dar problemele legate de stima de sine care datează de demult ar putea apărea astăzi. S-ar putea să te simți ca un școlar chemat să recite o poezie. Acest lucru ar putea cauza câteva probleme în relațiile tale sau ar putea interfera cu eficiența ta la ocazii sociale. Încearcă să rămâni obiectiv. Nu pierde din vedere cine ești. Nu lăsa vechea nesiguranță să interfereze cu eficiența.

Pești

S-ar putea să te miști cu încetinitorul, ceea ce ți-ar putea afecta rutina zilnică. Te-ai putea simți nemotivat în ceea ce privește munca. S-ar putea să nu ai chef să faci mișcare, dar este important să o faci oricum. Mișcarea corpului îți poate limpezi capul și te aduce în starea de spirit potrivită pentru a-ți continua ziua. De asemenea, poate ajuta la curățarea țesuturilor de toate toxinele în exces.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic