x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2024. Fecioarele preiau conducerea. Scorpionii vor să fie mai eficienți

Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2024. Fecioarele preiau conducerea. Scorpionii vor să fie mai eficienți

de Moira Dună    |    25 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 26 ianuarie 2024.  Fecioarele preiau conducerea. Scorpionii vor să fie mai eficienți
Sursa foto: Hepta

Horoscop 26 ianuarie 2024. Berbecii sunt ocupați, Taurii sunt excentrici, Gemenii sunt criticați, Racii vor să fie independenți, Leii sunt atrași de nou, Balanțele trebuie să accepte și alte idei, Scorpionii vor să fie mai eficienți, Săgetătorii au grijă de ei, Capricornii sunt preocupați de dragoste, Vărsătorii se gândesc la trecut iar Peștii sunt preocupați de viitor.

Berbec

S-ar putea să fii frustrat când lista ta de sarcini, pur și simplu, nu pare să se scurteze. Mai mult ca sigur, acest lucru este din cauza unor circumstanțe neprevăzute și întreruperi neașteptate asupra cărora nu ai niciun control. Nu te supăra  din cauza lucrurilor pe care nu le poți schimba. Asigură-te că ai mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le dorești deoarece întreruperile vor continua pe tot parcursul zilei.

Taur

Datorită atitudinii tale și a viziunii sociale s-ar putea să ai o idee ciudată sau să atragi atenția cu o ținută sau o coafură neobișnuită. Demonstrează că faci ceva neașteptat care zguduie mulțimea. Evidențiază-te în orice fel ți se pare cel mai confortabil.

Gemeni

Nu fi surprins dacă ești certat de oameni care sunt supărați de felul în care te descurci cu anumite lucruri din viața ta. Cel mai probabil, oamenii care te critică cel mai mult sunt cei care te înțeleg cel mai puțin. Probabil că se află pe o cu totul altă lungime de undă decât tine și nu este treaba ta să încerci să îi schimbi pe ei, și nici nu trebuie să te schimbi pe tine.

Rac

Mai mult ca sigur, orice disconfort emoțional pe care îl simți se datorează lipsei de libertate personală, într-un fel sau altul. Poate că trebuie să ieși complet din situația actuală. Folosește această zi pentru a căuta modalități de a simți mai multă independență în lumea ta.

Leu

Acesta este un moment bun pentru a te abona la o revistă sau buletin informativ care te va ține la curent cu evenimentele și evoluțiile actuale într-un domeniu sau hobby care te interesează. Cuvântul operativ al zilei este „nou”. Păstrează-ți mintea proaspătă cu știri care îți stârnesc interesul și îți oferă inspirația de care ai nevoie pentru a continua să te străduiești pentru obiectivele pe care ți le-ai stabilit.

Fecioară

Probabil că ai dorința de a prelua conducerea și, cu siguranță, ai și capacitatea, așa că ce mai aștepți? Nu mai sta să aștepți ca altcineva să ia o decizie. Inima ta vrea să iei o atitudine puternică, independentă.

Balanță

Amintește-ți că nimeni nu te poate face să te simți inferior fără să vrei. Pare că alții încearcă să-ți arate  cunoștințele lor despre lume și cum ar trebui să fie condusă. Nu-i lăsa să te convingă să crezi că gândurile și ideile tale sunt mai puțin valide decât ale lor. În același timp, este important să rămâi deschis la minte și să accepți ideile altora.

Scorpion

Gândește-te la moduri în care poți fi mai eficient. Simte-te liber să investești în acele lucruri care îți vor face viața mai ușoară și mai confortabilă. Cel mai probabil, fluxul natural al zilei te va duce exact acolo unde trebuie să mergi.

Săgetător

Bea multă apă pentru a te menține hidratat. Apa este cea mai importantă parte a dietei tale și este probabil să nu bei suficient. Ești foarte sensibil astăzi, așa că ai grijă de tine. Altfel s-ar putea să acționezi emoțional și să fii prea ușor de manipulat. 

Capricorn

Probabil că vei ajunge în acel loc magic cu cineva special. S-ar putea să știi exact ce va spune acea persoană înainte să rostească orice cuvânt. De asemenea, s-ar putea să descoperi că mintea ta funcționează atât de repede încât ești deja cu cinci pași înaintea oricui. Folosește-ți darurile.

Vărsător

Este timpul să lași deoparte sentimentele zilei și să treci la ceva nou. Nu mai scoate albume foto vechi și nu mai plânge cu privire la experiențele trecute. Nu vei reuși decât să te scufunzi într-o baltă de lacrimi. În schimb, aceasta este o zi în care să privești spre viitor și să-ți planifici noi experiențe de care să te bucuri alături de oamenii pe care îi iubești.

Pești

Lasă geniul din tine să iasă și să se joace. S-ar putea să vă simți ca un fel de inventator care are idei sălbatice care ar putea ajuta la revoluționarea viitorului. Adu aceste idei la vedere și vezi ce răspuns primești de la oamenii din jurul tău. Conceptele de ultimă oră sunt probabil să te atragă cel mai mult. Acestea sunt cele pe care ar trebui să le urmărești.

×